Brura skal inn i kjolen - Brudesammenbrudd... | Kom i form til bryllupet! | Bryllupsforum

annonse-til-forumet-bryllupogfest2

Avatar

Registrér deg gjerne

sp_LogInOut Logg inn sp_Registration Registrér deg

Registrér deg | Glemt passordet?
Avansert søk

— Forum omfang —
— Match —

— Forum Valg —

Minimum søkeordlengde er 3 tegn - maksimum søkeordlengde er 84 tegn

sp_TopicIcon
Brura skal inn i kjolen - Brudesammenbrudd...
Emne Rating: 0 Emne Rating: 0 Emne Rating: 0 Emne Rating: 0 Emne Rating: 0 Emne Rating: 0 (0 stemmer) 
14. januar 2013
17:48
Avatar
Gullmedlem
Forum innlegg: 2036
Medlem siden
15. juni 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

Jeg føler jeg trenger en ny start, der jeg startet mitt lille prosjekt på nytt. Nye verktøyer for å lykkes, og ikke minst nye mål!

Kort oppsummert er dette status foran vårt bryllup om nesten et halv år;
* Brudekjolen er fortsatt liten...
* Jeg veier fortsatt hinsides mye...
* Jeg er på en sikker vei til nok et sammenbrudd pga bryllupet...

Det er unektelig noe komisk og ikke så rent lite idiotisk over oss bruder som bestiller en brudekjole som vi skal slanke oss inn i, kanskje spesielt i mitt tilfelle siden det nærmeste jeg fortsatt er å faktisk prøve en brudekjole er at jeg har hatt på meg sløret mitt. Jeg har ingen anelse om hvordan jeg vil se ut, men en hel haug av tanker og bilder av hvordan jeg faktisk ser ut med den kjolen som ligger som en digger pølse rundt magen. Til mitt eget forsvar er ikke dette en kjole med frie hofter, det gjør mye!

Men, men over til det som er sakens kjerne nemlig at jeg trodde jeg kunne trene meg inn i denne kjolen, det viser seg jo ganske så umulig selv om jeg er "strammet" opp i cm. Derfor har jeg fått et Grete Roede kurs av min kommende mann. Han kalte det en investering... Jaja, litt vanskeligere å sprekke underveis når jeg selv ikke har betalt tenkte jeg.

Så dette blir da min nye slanketråd med vektoppdateringer hver torsdag, og mine daglige max 1500kcal pr dag.

Og hva er mulig å gå ned på 4mnd - 16uker? Det skal jeg finne ut av, for her skal denne bruden slankes - og ikke minst dokumenteres at bruden går ned!

Grete Roede kurset mitt begynner 7.februar og frem til da kommer jeg nok til å kjøre min egen greie med trening + kcal/sunn fornuft.

Jeg skal skli inn i den brudekjolen når jeg skal prøve den igjen 21.mai. Jeg er da ikke gravid heller så det finnes ingen unnskyldninger for at det i det hele tatt trenger å diskuteres enn utsying eller bytting av kjole. 👿

14. januar 2013
17:59
Avatar
Sølvmedlem
Forum innlegg: 591
Medlem siden
31. mai 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

Jeg er helt sikker på at du kan klare mye på 16 uker, spesielt om du trener godt i tillegg til å passe kosten! Vet at mange har god erfaring med det kurset der, så masse lykke til! smile

I teorien kan du jo gå ned 16 kg på de ukene, da 1 kg i uka er det som er anbefalt, men man kan jo selvsagt også gå ned mer. Bare ikke overdriv og slit deg ut, eller sult deg. Kjedelig om du ikke klarer alt du skal, fordi du mangler energi.

Gifter oss 13. desember 2014

14. januar 2013
18:47
Avatar
Gullmedlem
Forum innlegg: 2036
Medlem siden
15. juni 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

Jeg veier jo helt hinsides mye... :S Greit nok vekten på Elixia viste at jeg hadde mer vann enn normalt i kroppen, jeg hadde nettopp vært ute på venninnelunch og hadde mensen, men jeg veide fortsatt veeeeeeeldig mye. For ikke å snakke om at kroppen min vistnok består av 50% fett. :trist: :trist: :trist:

Så jeg tenker jo egentlig alle forutsetninger for å gå ned en del i vekt bare jeg kommer meg forbi denne forkjølelsen. Føler meg egentlig ganske uvel når jeg tenker på det hele.

14. januar 2013
19:01
Avatar
Fullt medlem
Forum innlegg: 117
Medlem siden
26. november 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

Du klarer det nok Martine! Jeg har ikke skrevet til deg før, men jeg har jo sett at du har jobbet hardt for dette! Og du er jo såå flink!!! =D> Jeg er utrolig imponert over deg! smile
Jeg veier også vanvittig mye, og jobber så smått om sen med å "føle meg fin" til bryllupet! Håper det kommer seg etterhvert, får kjolen til prøving i februar så da får vi jo se da.. 😛

14. januar 2013
20:51
Avatar
Fullt medlem
Forum innlegg: 191
Medlem siden
4. desember 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

Dette klarer du Martine! 😀
Det er jo bare en jobb som må gjøres for å nå dine mål, og jeg tror du er så standhaftig og viljesterk at du klarer det. =D>

LillePernille :-)

14. januar 2013
21:27
Avatar
Fullt medlem
Forum innlegg: 212
Medlem siden
12. januar 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

Ja, dette skal du klare, og vi skal heie på deg og bli med deg på reisen biggrin
Har selv noen kg( Helst 8 ) og ned før den store dagen, så her må vi ikke gi opp noen av osssmile!!

14. januar 2013
21:36
Avatar
Gullmedlem
Forum innlegg: 2036
Medlem siden
15. juni 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

Jeg har jo dessverre fint lite valg annet enn å samle meg igjen å fortsette/starte på en ny fase av passe inn i brudekjolen.

Skulle jeg ha gjort det igjen hadde det ikke blitt den størrelsen som ble bestilt for å si det sånn, men nå fikk jeg jo et gedigent spark i bakenden også så kanskje det er verdt det 29.juni likevel.

15. januar 2013
08:23
Avatar
Sølvmedlem
Forum innlegg: 511
Medlem siden
15. oktober 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

Nytt år, nye muligheter! Trening og sunt kosthold er jo SELVE oppskriften, så om du ikke slurver unna så skal det gå biggrin men hvor mange kilo er det du vil gå ned? Så skal vi passe på og heie på og gi deg et spark bak - om det trengs! Jeg er sååå nysgjerrig på dette bryllupet ditt at jeg har bestemt at jeg må henge igjen på dette forumet til jeg får se (det helt sikkert fantastiske) resultatet biggrin

Heia Martine, heia Martine!!!

15. januar 2013
08:44
Avatar
Sølvmedlem
Forum innlegg: 811
Medlem siden
21. oktober 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

Jeg er sikker på at du klarer dette, jeg heier på deg! smile

15. januar 2013
09:12
Avatar
Sølvmedlem
Forum innlegg: 591
Medlem siden
31. mai 2012
sp_UserOfflineSmall Offline
10sp_Permalink sp_Print
0

Du har jo alle forutsetningene for å klare det. Mitt beste råd er at i stedet for å føle deg overveldet og frustrert, så bli sint, bestemt og provosert!
Dette KAN du klare, det er DU som bestemmer om du går en tur eller ligger på sofaen, og det er DU som bestemmer om du spiser et eple eller en sjokolade til kveldsmat.

Prøv å finn litt styrke og pågangsmot, tenk på at du skal vise alle på bryllupsdagen hva du har greid å få til. Se for deg brudekjolen din og starten på ditt liv som gift, og brullupsreise og livet som du ønsker, i den størrelsen du ønsker.

Av og til hvis jeg midt i uka får lyst på noe godt, spesielt om jeg er på en butikk og står foran snopet og er skikkelig sugen, så rister jeg meg selv og tenker: Anne, vil du bli slank eller vil du spise boller? Prioritere og ta valg, det er jo det det går på. Man kan ikke spise boller hver dag hvis man vil slanke seg.

Jeg heier på deg!
Og bare så du vet det så er jeg i samme båt, har gått opp i jula, hele desember har jeg slurvet, så nå er det tungt. Tenker å komme meg ut på en tur i dag, men jeg kjenner at jeg har lite lyst.

Gifter oss 13. desember 2014

15. januar 2013
09:55
Avatar
Gullmedlem
Forum innlegg: 2036
Medlem siden
15. juni 2012
sp_UserOfflineSmall Offline
11sp_Permalink sp_Print
0

Jeg og hun ene som var med med som også representerer de frodige mente at det fort kan dreie seg om 10kg+ siden problemet er fra knærne og opp til midjen... og kanskje spesielt siden det vistnok ikke er mulig å punktslanke. 🙄

Jeg tenker som så at jeg ikke har lyst til å veie over hundre på min egen bryllupsdag og det VAR 18,5kg ned på mitt veietidspunkt. Jeg skal veie meg igjen på tom mage og uten mensen på besøk så fort det lar seg gjøre. Nekter å tro at tallet er så begredelig når det ikke har vært det hjemme. laugh

Føler meg egentlig ikke noe styggere eller feitere (jo, kanskje feitere...) enn før jeg tok denne vektanalysen. Målene mine er jo ikke helt hinsides heller sett ut ifra hva jeg veier. Men helsa mi! Det er jo den jeg ble bekymret over! Jeg har jo tenkt å leve i etterkant av denne brudekjolen også - bli gravid, leve lenge, få en god alderdom etc.

Jaja, så kanskje det er det som gjør at jeg klarer å holde meg unna mine venner sjokolade og cola zero uten nevneverdige problemer ennå, grønn te er jo mye bedre på både smak og vanndrivende effekt. 🙄

Men siden en viss kommende brud kastet batteriet til badevekten må jeg finne et nytt før det blir en ny eureka opplevelse ift vekten.

15. januar 2013
10:42
Avatar
Sølvmedlem
Forum innlegg: 445
Medlem siden
3. mai 2012
sp_UserOfflineSmall Offline
12sp_Permalink sp_Print
0

Dette er jeg sikker på at du klarer fint! Du har motivasjonen, verktøyene og målene (de kortsiktige, så vel som de langsiktige) klare, og tiden er på din side! Og ikke minst en aldri så liten heiagjeng her inne 😀

Stikk innom Til Bryllupet for stort utvalg i bryllupspynt!

Forumet tidssone: Europe/Oslo

Høyest antall samtidige brukere på forumet var 475

Pålogget nå:
58 Gjest(er)

Hvem er på denne siden nå:
1 Gjest(er)

0 aktive brukere siste 24 timer:

Toppliste innlegg:

Stavangerpar: 14664

eriksson: 7598

vanilla81: 4232

lindakbj: 4020

sizza87: 3278

Katrine: 3155

Jannicke: 2914

Medlemsstatistikk

Gjester: 2

Medlemmer: 9151

Moderatorer: 2

Administratorer: 2

Forumstatistikk

Grupper: 5

Forumer: 36

Emner: 11394

Innlegg: 176083

Innlegg med flest stjerner

 • I forum Kom i form til bryllupet!, emne Et mål langt i det fjerne.. av KatKirk (rangert 2 ganger with average rating of 4.00)
 • I forum DIY Bryllup - Kreativt Forum, emne Søstrene Grene in my heart!! (små blomstervaser) av Camomilita (rangert 2 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Alt annet om bryllupsplanlegging, emne feil i invitasjonene.. av Stian og Gitte (rangert 2 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Fortell om dagen, emne Kjære alle stressede bruder det går bra til slutt! av Gjest_M01 (rangert 2 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Tradisjoner Etikette, emne tale fra brud av eriksson (rangert 1 ganger with average rating of 3.00)
 • I forum Alt annet om bryllupsplanlegging, emne Save the date kort, når? av Endelig.2014 (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Må-Gjøres-Lister, emne Trones forsøk på kontroll.. av Trusa (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Må-Gjøres-Lister, emne Trones forsøk på kontroll.. av Stian og Gitte (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Må-Gjøres-Lister, emne Trones forsøk på kontroll.. av 220912 (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Må-Gjøres-Lister, emne Trones forsøk på kontroll.. av May-Lise :) (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
 • Skriv interessante innlegg for de som planlegger bryllup, da vil du kanskje se ditt innlegg i listen over!