Baileys og sjokolade pannacotta og bringebær sorbet til 4 personer.
Pannacotta:
5 dl fløte
250 gram sjokoladeplater
3,5 plater gelantin
50 gram sukker
4 cl Baileys
Sorbet:
0,5 liter nøytral yougurt
200 gram bringebær
50 gram melis
Pannacotta:
Kok opp fløte og sukker. Legg gelantinplatene i kaldt vann. Ha Bailyes og sjokolade i fløteblandingen og rør til sjokoladen har smeltet. Klem ut vannet av gelantinplatene og legg gelantinen oppi fløteblandingen.
Legges i serveringeformer og settes kaldt minst 2 timer før servering.
Sorbet:
Kjør bringebær, yougurt og melis i hurtigmixer og kjør dette til en jevn masse. (Hell oppi yougurten først. ) Smak til med melis. Settes i fryser og røres i hvert 15 minutt til isen begynner å sette seg.
Servering:
Legg pannacottaen på tallerken, evt ha den i porsjonsformen og legg ett par kuler med sorbet ved siden av. Pynt gjerne med ett mynte blad og evt noen friske bringebær.
Husk at pannacottaen er veldig søt, så frisk og syrlig sorbet er veldig god motvekt.
Blir skikkelig stilig å servere i coctailglass
Enjoy!
Det skjønner jeg godt!
Er en goood stund siden jeg lagde denne sist, så nå var det på tide! [smilie=king.gif]
Høyest antall samtidige brukere på forumet var 475
Pålogget nå:
53 Gjest(er)
Hvem er på denne siden nå:
1 Gjest(er)
Toppliste innlegg:
Stavangerpar: 14664
eriksson: 7598
vanilla81: 4232
lindakbj: 4020
sizza87: 3278
Katrine: 3155
Jannicke: 2914
Medlemsstatistikk
Gjester: 2
Medlemmer: 9151
Moderatorer: 2
Administratorer: 2
Forumstatistikk
Grupper: 5
Forumer: 36
Emner: 11394
Innlegg: 176083
Nyeste medlemmer:
gurooo, Guro, tuvavb, Ellikapstad, IneThereseModeratorer: Trone: 20970, Stian og Gitte: 7804
Administratorer: Bryllupsvenner: 49, Roger: 4193
Innlegg med flest stjerner
Skriv interessante innlegg for de som planlegger bryllup, da vil du kanskje se ditt innlegg i listen over!
Siste kommentarer