Min bror skal feire bursdagen sin til lørdag og han skal ha totalt 11 stykk på middag.
Jeg skal hjelpe han å lage middagen, pluss jeg skal lage desserten for han.
Men hva i alle dager skal han servere til middagen? Han foreslo lasagne som nødløsning.. Men det er jo en kjedelig vanlig lørdagsmiddag liksom, så han ville ha det helt i reserven. Jeg forslo kyllingsalat med pasta, rød pesto og fetaost, men da vil nok de fleste gå på bensinstasjonen og kjøpe seg en pølse ( siden det er salat, sukk)
Så jenter... Og gutt, fnis... [smilie=hihi.gif] Har dere noen forslag? Det burde helst ikke ta så utrolig lang tid.
17:53
30. november 2009
Vanskelig... men hva med Hjemmelaget Pizza eller Wok?
Jeg skal ha jentekveld i helgen, og de har jeg servert pizza et år, og i fjor hadde vi kyllingfilet, ovnsstekte poteter, gresk salat og tatziki..nam.. i år tenkte jeg å servere spekemat!
Spekemat er jo litt guttete å... er visst best med øl til selv om jeg skal servere vin
Pizza, wok, taco er noe som blir spist hele veien i denne gjengen, så han ønsker noe annet. Og helst noe han kan ha båtspoteter til *fniser for meg selv*
Han blir 25 år og har ikke lyst å ha rølpemiddag. Vi blir like mange gutter som jenter, sånn ca. Desserten jeg skal lage er Bailyes-sjokoladepannacotta med hjemmelaget bringebær sorbet [smilie=wub.gif]
Indrefilet eller entrecote til 11 stk blir ikke det himla dyrt da? 🙄 Dakkars lillebror, he he!!
Jeg syntes det er dyrt til bare meg om samboern jeg, he he!!!
Hva med forskjellige småretter da? Jeg skal ha jentekveld når jeg har bursdag i april, og da inviterer jeg på tapas/småretter. Tenker å lage pai, kjøttboller, kyllingspyd, biffspyd, div sauser og dipper osv +++ Masse godt og enkelt man kan lage! Og mye av det lager jeg et par dager i forveien og fryser.
Gratinerte kyllingbryst:
Ca. 1,5 kyllingbryst pr. person
like mange skiver spekeskinke
like mange skiver gulost (f. eks. Jarlsberg)
hvetemel
smør
salt
pepper
Bank ut kyllingbrystene så de blir så tynne som mulig. Krydre med salt og pepper, og vend dem i mel. Rist godt av.
Brun filetene raskt i smør, og legg dem i langpanna. Stek på 220 grader i 15 minutter.
Ta ut panna og legg spekeskinke og ost på hver filet. Sett panna øverst eller nestøverst i ovnen og
stek i 10 minutter til.
For å spare penger kan du kjøpe frossen kyllingfilet, f. eks. First Price e.l.
Har mailet over alle forslag til han nå, så vi får se
Bare kjør på med flere forslag hvis der har noen i mellomtiden
"Truckgirl" wrote: Gratinerte kyllingbryst:
Ca. 1,5 kyllingbryst pr. person
like mange skiver spekeskinke
like mange skiver gulost (f. eks. Jarlsberg)
hvetemel
smør
salt
pepperBank ut kyllingbrystene så de blir så tynne som mulig. Krydre med salt og pepper, og vend dem i mel. Rist godt av.
Brun filetene raskt i smør, og legg dem i langpanna. Stek på 220 grader i 15 minutter.
Ta ut panna og legg spekeskinke og ost på hver filet. Sett panna øverst eller nestøverst i ovnen og
stek i 10 minutter til.For å spare penger kan du kjøpe frossen kyllingfilet, f. eks. First Price e.l.
Takktakk! Det ble denne oppskriften!
Høyest antall samtidige brukere på forumet var 475
Pålogget nå:
34 Gjest(er)
Hvem er på denne siden nå:
1 Gjest(er)
Toppliste innlegg:
Stavangerpar: 14664
eriksson: 7598
vanilla81: 4232
lindakbj: 4020
sizza87: 3278
Katrine: 3155
Jannicke: 2914
Medlemsstatistikk
Gjester: 2
Medlemmer: 9151
Moderatorer: 2
Administratorer: 2
Forumstatistikk
Grupper: 5
Forumer: 36
Emner: 11394
Innlegg: 176083
Nyeste medlemmer:
gurooo, Guro, tuvavb, Ellikapstad, IneThereseModeratorer: Trone: 20970, Stian og Gitte: 7804
Administratorer: Bryllupsvenner: 49, Roger: 4193
Innlegg med flest stjerner
Skriv interessante innlegg for de som planlegger bryllup, da vil du kanskje se ditt innlegg i listen over!
Siste kommentarer