http://www.matprat.no for eksempel? Eller noen sånne sider?
Jeg husker ikke hva jeg har stekt vår på når vi har laget det [smilie=aiwebs_005.gif]
15:27
18. november 2008
Har bare grillet kalkunfilet før, men her fant jeg noen oppskrifter dere kanskje kan prøve 😀
16:40
6. august 2009
Allers hadde en oppskrift på kalkunfilet denne uken:
1500g kalkunfilet
2-300g baconskiver
Fyll:
1ss smør
1 finhakket løk
2 finhakkede hvitløksbåter
1/2 finhakket rød chili
saften av en sitron
3sshakket persille
100g nøtter(valnøtter eller hasselnøtter)
Appelsinsaus:
2poser rødvinssaus
4appelsiner
1. Forvarm stekeovn til 180 grader
2. Surr løk og hvitløk i smør til det blir mykt. Bland inn resten av ingrediensene og sett fyllet til side.
3. Skjær et langsgående snitt i fileten, så det danner en lomme.
Ikke skjær tvers gjennom kjøttet. Legg i fyllet,rull fileten sammen og surr baconskiver rundt.
4. Stikk et steketermometer i den tykkeste delen av fileten og stek til termometeret viser 68 grader. La den så hvile på en rist før den skjæres opp.
5. Lag sausen som vist på pakken. Rasp skallet av to appelsiner og tilsett sausen.
6. Serveres med grønnsaker og annet tilbehør.
07:52
18. november 2008
"Elisabeth" wrote: Allers hadde en oppskrift på kalkunfilet denne uken:
1500g kalkunfilet
2-300g baconskiverFyll:
1ss smør
1 finhakket løk
2 finhakkede hvitløksbåter
1/2 finhakket rød chili
saften av en sitron
3sshakket persille
100g nøtter(valnøtter eller hasselnøtter)Appelsinsaus:
2poser rødvinssaus
4appelsiner1. Forvarm stekeovn til 180 grader
2. Surr løk og hvitløk i smør til det blir mykt. Bland inn resten av ingrediensene og sett fyllet til side.
3. Skjær et langsgående snitt i fileten, så det danner en lomme.
Ikke skjær tvers gjennom kjøttet. Legg i fyllet,rull fileten sammen og surr baconskiver rundt.
4. Stikk et steketermometer i den tykkeste delen av fileten og stek til termometeret viser 68 grader. La den så hvile på en rist før den skjæres opp.
5. Lag sausen som vist på pakken. Rasp skallet av to appelsiner og tilsett sausen.
6. Serveres med grønnsaker og annet tilbehør.
NAAAAAAM!!!
Lurer på om jeg skal prøve meg på denne.
men skjønner jo at jeg må ha steketermometer. Da ble det shopping i dag gitt...
Høyest antall samtidige brukere på forumet var 475
Pålogget nå:
47 Gjest(er)
Hvem er på denne siden nå:
1 Gjest(er)
Toppliste innlegg:
Stavangerpar: 14664
eriksson: 7598
vanilla81: 4232
lindakbj: 4020
sizza87: 3278
Katrine: 3155
Jannicke: 2914
Medlemsstatistikk
Gjester: 2
Medlemmer: 9151
Moderatorer: 2
Administratorer: 2
Forumstatistikk
Grupper: 5
Forumer: 36
Emner: 11394
Innlegg: 176083
Nyeste medlemmer:
gurooo, Guro, tuvavb, Ellikapstad, IneThereseModeratorer: Trone: 20970, Stian og Gitte: 7804
Administratorer: Bryllupsvenner: 49, Roger: 4193
Innlegg med flest stjerner
Skriv interessante innlegg for de som planlegger bryllup, da vil du kanskje se ditt innlegg i listen over!
Siste kommentarer