Vet ikke noen konkret side, men hvis du søker i google finner du jo sikkert millioner av treff. Mange som har samme diett om dagen
Oopsie-rolls3 store egg
1/8 Ts bakepulver (eller Kremotartari)(litt på spissen av kniven hehe)
100 gram Kremost (jeg brukte Philadelphia og kan bruke forskjellige kremoster)
Separer eggene. Bland sammen kremost og eggeplommene i en bolle. Visp eggehvitene og bakepulver stivt. (Miks hvitene først, så plommene om du bruker samme mikser)
Vende plommene og osten forsiktig i hvitene, vær forsiktig så det ikke faller sammen.
Lag topper på bakepapir, og flat de ut bittelitt.
Avhengig av størrelse blir det 6-10 "flate rundstykker"
5 karbs i hele røren.
Stekes på 150 grader i 25-30 minutter.
Kan fryses, og tiner raskt.
Jeg la ett par skiver ost på toppen av de før jeg stekte de. MmmmM!!
************************
Pølsemuffins
115 g kalkunpølse
1/2 hakket grønn paprika
1/4 løk, hakket
5 store egg
1 stor boks (2 små) skivede champignon ( er mindre karbs i fersk champ)
50 g revet lett gulost
Forvarm ovnen til 175 grader. Smør en muffinsform-panne eller bruk store muffinsformer i papir. Stek pølsebitene, paprikaen og løken i noen få minutter. Avkjøl. Ha i eggene og soppen. Ha røren i muffinsformene og strø over revet ost.
Stekes i 20 minutter eller til eggene har stivnet.
Blir 6 store muffins.
4 karbs i hele oppskriften.
**************************
Sjokolademuffins.
Dette er lavkarbo-muffins. Og om jeg får si så selv, så er de faktisk myyye bedre enn vanlig muffins!
Ingredienser:
150 g sjokolade med 70% kakao
70 g smør/Cocosa Pure ( kokosfett)
6 eggeplommer
50 g Sukrin
6 eggehviter
60 g Sukrin
Slik gjør du:
Hakk sjokoladen i biter.
Smelt smøret/kokosfettet og hell den over sjokoladen mens du rører til det smelter (om ikke alt blir smeltet, kan du varme det over vannbad).
Pisk eggeplommer og Sukrin til eggedosis.
Pisk eggehviter og Sukrin til stiv marengs.
Vend inn eggedosisen med sjokoladen.
Vend så inn marengsen forsiktig med en slikkepott.
Hell i store muffinsformer eller ildfaste former som rommer minst 1 dl. Fyll opp slik at kaken blir ca 2-3cm tykk, og stek 20-25 minutter ved 100 grader.
Serveres romtemperert, men er også veldig gode dagen etter (i kjøleskap).
Jeg brukte den mørke sjokoladen til sukkerfritt.no. Jeg lagde de i store muffinsformer, og fikk 17 stykker.. Det vil si 0,4 karbo pr stykk (ved bruk av kokosfett)
Neste gang skal jeg ta en klatt vaniljekrem på dem også.. tror det blir himmelsk godt *suglesugle*
Blomkålsuppe ( ca. 1,8 gr. karbohydrater pr 100 gr. suppe)
(Blir omtrent 1,5liter suppe.)
1 blomkålhode (ca 500 gr.)
2 hvitløksfedd (smakssak)
6-7dl kraft (vann og buljongterning)
3dl fløte
2 ss sitronsaft (kan utelates)
Salt og pepper
½ ts. muskat
Olivenolje etter smak (olivenolje ”runder” smaken litt)
ca. 25-30 gr smør
Del opp blomkålen i buketter
Bukettene kokes i kraften ca. 10 minutt. Tilsett fløte og hvitløken. La koke på svak varme til det er mørt. Ha alt over i en foodprosessor, hurtigmikser eller bruk stavmikser rett i kjelen. Mos suppa glatt.
Tilsett resten og la suppa trekke i 4-5 minutt. Rør av og til.
Serveres gjerne med sprøstekt bacon eller strimler av spekeskinke..Og lavkarbo brød...
****************************
Kremet kyllingform.
4 porsjoner:
Ingredienser:
4 kyllingfiletèr
1 løk
2 paprika
2 hvitløksfedd
1 boks hermetiske hakkede tomater
1 dl vann
1 grønnsaksbuljongterning
1 ss tørkede urter*
1 klype revet muskatnøtt
salt
pepper
1 dl kremfløte
revet ost
Fremgangsmåte:
Krydre kyllingfiletene med salt og pepper og brun de lett i smør eller olje. Legg de deretter i en ildfast form.
Rens og vask grønnsakene. Skjær løk og paprika i halve rundinger og riv hvitløken.
Stek løken blank, tilsett paprika og stek noen minutter til. Ha det deretter i den ildfaste formen. Bland sånn at du får grønnsaker både over og under kyllingen.
Ha hvitløk i pannen og stek i ca 30 sekunder. Tilsett deretter tomater, vann og krydderurter. Smuldre over buljongterningen og krydre med salt, pepper og muskat. Hell i fløten og rør godt.
Kok opp, og la sausen småkoke i fem minutter.
Hell sausen i den ildfaste formen og dekk med aluminiumsfolie.
Stek midt i ovnen ved 200 grader i ca 30 minutter. Fjern deretter folien, strø over revet ost og stek videre i ca 15 minutter.
Server med en grønn salat.
**************
Pizzapannekake.
Bunn:
4 egg
4 ss rømme
3 ss rapsolje
2 ss kruskakli
3 ss soyaprotein
1/2 ts salt
1 ss fiberhusk
2 dl revet ost
Fyll:
cherrytomater i skiver
svarte oliven
purre
fetaost
oregano
Tilbehør:
rucculasalat
parmaskinke eller spekeskinke
tacosaus
rømme, gjerne blandet med hvitløk
Fremgangsmåte:
Rør sammen egg, rømme, olje, kruskakli, soyaprotein og salt til en jevn blanding.
Tilsett fiberhusk og bland godt. La røra svelle i 15-20 minutter.
Fyll deretter røra i en liten bakepapirkledd langpanne (20*30 cm), og dryss over ost (jeg brukte mozarella).
Stek bunnen litt under midten i ovnen ved 220 grader i ca 10 minutter, eller til bunnen har stivnet.
Ta ut pannen og legg på tomater, oliven og fetaost og strø over oregano.
Stek videre i ca 15 minutter.
Legg på rucculasalat og skinke på toppen.
Server med rømme og tacosaus.
”Smash”
75g mørk sjokolade (jeg brukte sukkerfri), eller annen valgfri sjokolade
45g bacon svor/bacongull
Gjør så her:
-Smelt sjokolade på svak varme, avkjøl litt.
Grovhakk baconsvor og bland det i den smelta sjokoladen.
Smøres utover et bakepapir
Settes i kjøleskap til den har stivnet
Knekkes opp i biter
Oppbevares i kjøleskapet.
******************************************
Sjokoladekake på 3 minutter. 1 porsjon.
1 ss smør smeltes i en kopp i mikroen. La det såvidt smelte bare, og rør det godt, da blir røren luftigere.
Tilsett 1 egg og rør kraftig med en gaffel. Ha i 3 ss Sukrin, 2 ss kakao, 10 dråper vaniljeessens, 1 ss kremfløte og en klype salt.
Hell det i en liiiten mikrosikker form og nuke den i mikroen i ca. 1,5 minutter. Vend den over på en tallerken og server feks. med litt pisket kremfløte og noen bringebær.
*******************************************
Kokosboller.
4 eggehviter
1 dl sukrinmelis
1 ts vaniljepulver eller noen dråper vaniljeessens
4 plater gelatin
200 gram mørk sjokolade, minst 70 %
2 ts kaldpresset kokosolje
Kokos
Legg gelatinplatene i en liten bolle med kaldt vann. De blir bløte etter 5-10 minutter. Stivpisk eggehvitene. De er ferdige når du kan snu bollen på hodet uten at eggehvitemassen flytter på seg. Tilsett deretter sukrinmelisen og vaniljen. Pisk det godt sammen, pass på at det ikke er noen klumper. Smak! Tilsett mer sukrinmelis hvis du vil ha det søtere.
Kok opp litt vann i en kjele. Ta opp gelatinplatene, og klem ut alt vannet. Legg gelatinen i en liten bolle og sett denne ned i det varme vannet. Rør til gelatinen er blitt flytende. La den avkjøle litt. Hell deretter den flytende gelatinen over i eggehvitemassen mens du pisker massen.
Finn fram et brett og kle det med matpapir. Dryss litt kokosstrø på papiret, det gjør at kokosbollene ikke setter seg fast. Ta massen over i en stor plastikkpose, knyt i toppen og klipp et hull på 1 centimeter i et hjørne av posen. Klem deretter ut skumtopper på papiret. Sett de kaldt mens du smelter sjokolade. Sjokoladen kan du smelte på halv effekt i mikroen. Rør godt rundt, og dypp deretter de stivnede toppene i sjokoladen. Bruk to gafler, slik at overflødig sjokolade renner av. Sett toppene tilbake på brettet, og dryss litt kokos over til pynt. Et tips er å smelte ¼ av sjokoladen om gangen. Det kan legge seg småbiter av eggehvitemassen i sjokoladen, og da blir ikke de siste toppene pene!
***********************************
Gele (0 karbohydrater)
6 plater gelatin smeltes i 1/4 liter vann. (Avkjøl blandingen)
Bland i 1/4 liter vann.
Bland i Fun light ublandet saft, jeg bruker bringebær smak, saftkonsentratet må være litt sterk. (skal passe til ca 3/4 liter vann)
Ha i bolle og avkjøl i kjøleskapet til gelen har stivna.
Hjemmelaga vaniljesaus (ca 3,4 g karbohydrat pr 100g saus)
1 pk fløte
50 g ekstra lett melk
3 ts splenda (men dette smaker du til hvor mye du vil ha)
1-2 vaniljestenger
3 egg
Ha fløte og melk i en kasserolle. Skrap ut frøene av vaniljestengene og ha dette i fløten sammen med vaniljestengene. Tilsett eggene og visp det sammen.
Varm dette opp under røring til kremen blir passe tykk. Pass på så sausen ikke koker( da kan den skille seg) Avkjøl i kaldt vann og rør litt i sausen under avkjølingen så det ikke blir snerk på.
Hvis du ikke får den tykk nok kan du ha i litt maisennamel.
Får du den for tykk kan du spe i litt ekstra melk når den er blitt kald.
Den er kjempegod!! En av mine favoritter når jeg var i ketose
Og ett annet godt snacks:
Legg skiver av ost på en tallerken og smelt de i microen. La de hvile litt når de kommer ut fra microen.
Dryss på krydder og skrap de av tallerknen.
Mmmmm!!!!!!
Høyest antall samtidige brukere på forumet var 475
Pålogget nå:
28 Gjest(er)
Hvem er på denne siden nå:
1 Gjest(er)
Toppliste innlegg:
Stavangerpar: 14664
eriksson: 7598
vanilla81: 4232
lindakbj: 4020
sizza87: 3278
Katrine: 3155
Jannicke: 2914
Medlemsstatistikk
Gjester: 2
Medlemmer: 9151
Moderatorer: 2
Administratorer: 2
Forumstatistikk
Grupper: 5
Forumer: 36
Emner: 11394
Innlegg: 176083
Nyeste medlemmer:
gurooo, Guro, tuvavb, Ellikapstad, IneThereseModeratorer: Trone: 20970, Stian og Gitte: 7804
Administratorer: Bryllupsvenner: 49, Roger: 4193
Innlegg med flest stjerner
Skriv interessante innlegg for de som planlegger bryllup, da vil du kanskje se ditt innlegg i listen over!
Siste kommentarer