18:41
25. november 2008
MULTEDRØM
Dette trenger du til 4 - 6 personer :
6 plater gelatin
6 dl kremfløte
1 ts ingefær
¼ ts anis
3 - 4 ss sukker eller melis
2 dl multekraft
Saus :
100 - 200 g multer
1 dl multesaft
litt kanel
Pynt :
Noen multebær
noen tynne sjokoladestenger
friske mynteblader
ev. litt melisglasur
Slik gjør du :
Legg gelatinen i bløt i kaldt vann, ca. 10 minutter. Kok opp fløte og sukker med krydderne. Klem vannet ut av gelatinen og smelt den i den varme fløten. Ta kjelen av platen og tilsett multekraften. Rør i blandingen av og til før den stivner. Da vil ikke fløte og kraft dele seg i lag. Hell den halvstive blandingen i en vætet form eller i 6 porsjonsformer. La desserten få stivne i kjøleskapet. Før servering dyppes formen(e) i litt varmt vann før de hvelves på fat eller tallerkener.
Til sausen moses multer og saft i en food processor med litt kanel. Hell sausen på fat/tallerkener (rundt desserten). Pynt med multebær drypp noen dråper melisglasur i sausen. Dra litt med en kniv i melisglasuren. Legg et par små sjokoladestenger og noen friske mynteblader på toppen.
Høyest antall samtidige brukere på forumet var 475
Pålogget nå:
32 Gjest(er)
Hvem er på denne siden nå:
1 Gjest(er)
Toppliste innlegg:
Stavangerpar: 14664
eriksson: 7598
vanilla81: 4232
lindakbj: 4020
sizza87: 3278
Katrine: 3155
Jannicke: 2914
Medlemsstatistikk
Gjester: 2
Medlemmer: 9151
Moderatorer: 2
Administratorer: 2
Forumstatistikk
Grupper: 5
Forumer: 36
Emner: 11394
Innlegg: 176083
Nyeste medlemmer:
gurooo, Guro, tuvavb, Ellikapstad, IneThereseModeratorer: Trone: 20970, Stian og Gitte: 7804
Administratorer: Bryllupsvenner: 49, Roger: 4193
Innlegg med flest stjerner
Skriv interessante innlegg for de som planlegger bryllup, da vil du kanskje se ditt innlegg i listen over!
Siste kommentarer