Stedet hvor vi skal ha bryllupsmiddagen har blant annet Pannacotta med rødvinsmarinert pære, men i stedet for den pæren ønsker min samboer Pannacotta med hvit sjokolade.
Han spiste det i Frankrike i fjor sommer og det er det beste han har smakt 😉
Har søkt litt på nett, men finner ingen jeg liker (akkuart som jeg kan vurdere det av å bare se på nett :skrekk: ). Noen som har forslag til egne oppskrifter eller på nett?
Hmm.. det tror jeg neppe jeg har smakt noen gang (hørtes alt for avansert ut)
Men mulig du bør søke på engelsk:
http://www.google.no/search?hl.....& ... te&spell=1
Ble kanskje litt generelt, men jeg mente det bare godt 😉
Og her har du forresten noen bilde-idéer
http://images.google.no/images.....en&re ... a=N&tab=wi
Flott 😀
Og da synes jeg det er på sin plass at du lærer meg hva panna cotta betyr 😉
... hvis du får tid 😎
Panacotta er en melkedessert med gelatin, altså en pudding. Men du kan smaktilsette den med mørk eller hvit sjokolade, div bær og sauser. Har faktisk ikke smakt det før vi var i Frankrike. Hadde hørt om det, men trodde ikke det var noe spesielt. Helt til vi var på en flott restaurant som serverte de mest utroligste desserter - blant annet Panacotta med hvit sjokolade 😀 Men det er altså alt jeg kan lære deg 😉
Det hørtes godt ut hvertfall Jeg har aldrig smakt eller hørt om det, er ikke den mest avanserte kokken i verden. Må jo kanskje lage det engang. 😉
"Meteline" wrote: Panacotta er en melkedessert med gelatin, altså en pudding. Men du kan smaktilsette den med mørk eller hvit sjokolade, div bær og sauser. Har faktisk ikke smakt det før vi var i Frankrike. Hadde hørt om det, men trodde ikke det var noe spesielt. Helt til vi var på en flott restaurant som serverte de mest utroligste desserter - blant annet Panacotta med hvit sjokolade 😀 Men det er altså alt jeg kan lære deg 😉
Takk for god forklaring Meteline - du skuffer aldri 😉
Pannacotta er i utgangspunktet en ganske enkel dessert å lage , en slags fløtepudding fra Italia. Pannacotta betyr "kokt kremfløte". Og en basic pannacotta er kun tilsatt vanilje(stang).
Dessert med variasjoner
Pannacotta er i utgangspunktet en ganske enkel dessert, en fløtepudding fra Italia. Men med dette som utgangspunkt går det an å lage de mest fantastiske variasjoner. Her kan du slippe fantasien løs – enten du velger å lage én type til alle, eller noen av hver slik at man kan velge. Eller en liten porsjon av hver type til alle. Det er ikke veldig mye ekstra jobb, og tenk så morsomt det er å få flere varianter både til forrett og dessert! For eksempel en klassisk pannacotta med rørte, friske bær og en sjokoladepannacotta. Og alt kan du selvsagt gjøre ferdig i porsjonsformer eller små glass allerede dagen før, så det bare er å hente det ut fra kjøleskapet og sette på bordet! Lekkert, og veldig enkel
tekst hentet fra http://www.artoftaste.no/servlet/side?s ... item=12227
Ahh.. nok en god forklaring
Greit å vite, ettersom jeg jo lager ganske mye mat...ehm..
Men absolutt noe jeg vil anbefale eventuelle verter å lage, en dag da jeg skal være gjest 😉
artoftaste.no er flott 😀
Høyest antall samtidige brukere på forumet var 475
Pålogget nå:
32 Gjest(er)
Hvem er på denne siden nå:
1 Gjest(er)
Toppliste innlegg:
Stavangerpar: 14664
eriksson: 7598
vanilla81: 4232
lindakbj: 4020
sizza87: 3278
Katrine: 3155
Jannicke: 2914
Medlemsstatistikk
Gjester: 2
Medlemmer: 9151
Moderatorer: 2
Administratorer: 2
Forumstatistikk
Grupper: 5
Forumer: 36
Emner: 11394
Innlegg: 176083
Nyeste medlemmer:
gurooo, Guro, tuvavb, Ellikapstad, IneThereseModeratorer: Trone: 20970, Stian og Gitte: 7804
Administratorer: Bryllupsvenner: 49, Roger: 4193
Innlegg med flest stjerner
Skriv interessante innlegg for de som planlegger bryllup, da vil du kanskje se ditt innlegg i listen over!
Siste kommentarer