Det å invitere med barn | Tradisjoner Etikette | Bryllupsforum

annonse-til-forumet-bryllupogfest2

Avatar

Registrér deg gjerne

sp_LogInOut Logg inn sp_Registration Registrér deg

Registrér deg | Glemt passordet?
Avansert søk

— Forum omfang —
— Match —

— Forum Valg —

Minimum søkeordlengde er 3 tegn - maksimum søkeordlengde er 84 tegn

sp_TopicIcon
Det å invitere med barn
Emne Rating: 0 Emne Rating: 0 Emne Rating: 0 Emne Rating: 0 Emne Rating: 0 Emne Rating: 0 (0 stemmer) 
23. mars 2010
16:49
Avatar
PLATINUM-Medlem
Forum innlegg: 14664
Medlem siden
25. november 2008
sp_UserOfflineSmall Offline

Når vi satte opp gjestelisten gikk vi et par runder før vi var helt enig med oss selv i at vi gjorde det som var rett for oss. Først var inne på å invitere alle søskenbarna,så var vi inne på å invitere med barn, men vi så fort at dette ble utrolig mange gjester og budsjette ville rett og slett ikke strekke til,så de som er invitert med barn er våre søsken,andre gjester er det ikke. Vi har invitert med de søskenbarna som vi har vært i bryllupet til og de vi føler oss knyttet til. Så har vi også invitert noen nære venner og vi har invitert alle tanter og onkler.

Nå har det seg slik at enkelte har reagert på at de ikke blir invitert med unger. Noen ble bare litt snurt,mens noen ble skikkelig fornærmet. Vi skrev ikke barnas navn i invitasjonen og jeg fikk beskjed om at de lurte på om de skulle ta med ungen i bryllupet, jeg sa at vi desverre ikke kunne invitere med barn,da vi måtte sette strek en plass pga økonomi. Da ble det pluteselig til at da kunne de ikke komme,for de hadde ikke barnevakt. De forstod heller ikke at barn kostet noe,så jeg blir litt oppgitt. Jeg har vært invitert i bryllup uten barn og har full forståelse for dette, men brudeparet på da også forstå hvis jeg ikke får barnevakt,noe de har gjort. Vi forstår også hvis folk ikke får barnevakt og derfor må melde avbud,som noen har gjort, men de trenger vel ikke bli fornærmet og ikke prøve å få barnevakt engang.

Hva tenker dere?

23. mars 2010
17:12
Avatar

Forum innlegg: 20970
Medlem siden
15. januar 2009
sp_UserOfflineSmall Offline

Barn koster uansett. De koster ikke like mye som en voksen, men de koster. Pluss det er snakk om plassbegrensning i lokalet og slike ting. Så skjønner godt dere må sette foten ned ett sted.

Dere har være ute i goooood tid med å si i fra om dato, så det at de ikke finner barnevakt er ..... altså. Og det er absolutt ikke noe nødvendighet å bli sur fordi om ungene ikke blir invitert. Dere hadde jo tenkt å invitere de i utgangspunktet, men når det viser seg at det ikke lar seg gjøre, så blir det sånn.

Jeg mener på det er frekt å forvente å bli invitert med hele bøtteballetten og det er i alle fall frekt å bli sur!

23. mars 2010
17:22
Avatar
PLATINUM-Medlem
Forum innlegg: 14664
Medlem siden
25. november 2008
sp_UserOfflineSmall Offline

Ja, jeg synes det er frekt å bli sur. På en måte kan jeg se at en ikke får barnevakt,for en spør liksom ikke et år i forveien om noen kan ha barna,for da for en jo nesten bare at en må komme tilbake til det når det nærmer seg,slik er det i alle fall her, men å bli sur,synes jeg ikke hører hjemme og de sa jo heller ikke at de ikke fikk barnevakt og derfor lurte på å ta med ungen,men sa bare at de lurte på om de ville gjøre det og da jeg sa at det desverre ikke gikk,ja da ble de fornærmet og sa at de ikke kom.

23. mars 2010
17:51
Avatar
Gullmedlem
Forum innlegg: 1721
Medlem siden
30. november 2009
sp_UserOfflineSmall Offline

Oj.. jeg har aldri vært i et bryllup med barn jeg...
Syntes det er en fest som kanskje ikke egner seg for barn heller.. både pga lang bordsetting, alkohol og ofte feiring til langt på natt!

Nei.. syntes det er dårlig at folk blir fornert av dette... hvorfor er "vi" sånn?..hmm...

Jeg hadde i grunn blitt mere overrasket av en invitasjon MED barn, enn en uten.. men det er meg!

Håper ikke du ble alt for lei deg av disse..dårlig måte å reagere på syntes nå jeg..

23. mars 2010
18:05
Avatar

Forum innlegg: 20970
Medlem siden
15. januar 2009
sp_UserOfflineSmall Offline

"Får ikke barna komme, så kommer ikke vi heller".... Hallo. Det er voksent. 🙄

23. mars 2010
19:55
Avatar
Medlem
Forum innlegg: 45
Medlem siden
9. august 2009
sp_UserOfflineSmall Offline

Syns sånne folk er duster. Då kan dei jo berre gi f.. i å komma tenke eg.

23. mars 2010
20:13
Avatar
PLATINUM-Medlem
Forum innlegg: 14664
Medlem siden
25. november 2008
sp_UserOfflineSmall Offline

Godt å høre at det ikke bare er jeg som reagerer på slikt. Greit når folk sier i fra på en skikkelig måte at desverre så får vi ikke barnevakt og kan desverre ikke komme, har ingen problemer med det, men når folk blir fornærmet, sitter jeg igjen med en klump i magen og føler at det er dumt at slike ting skal skje på grunn av et bryllup.

23. mars 2010
20:18
Avatar
Fullt medlem
Forum innlegg: 91
Medlem siden
26. mai 2009
sp_UserOfflineSmall Offline

Frekt å bli sur for det ja, syns jeg! Bryllup er igrunn ikke noe barneselskap synes jeg, hvilke barn har kjempelyst til å sitte i flere timer til bords å spise pent?! Ikke mine hvertfall laugh
De burde være glade for at de ble bedt, og ikke bli snurt fordi man faktisk er nødt til å ta hensyn til økonomien, nemlig, og det er vel ikke alle lokaler som er like "barnevennlige"?

23. mars 2010
20:52
Avatar
Gullmedlem
Forum innlegg: 1903
Medlem siden
25. juni 2009
sp_UserOfflineSmall Offline

Vi har tenkt å invitere uten barn, men si at det er greit at de kommer dersom foreldrene ikke kan komme uten. Har liksom sagt at "barn er greit nok, men så få som mulig", så vi sikrer oss på den måten. Men jeg ville blitt rimelig skuffa om folk bare sa rett ut "vi kommer ikke hvis barna ikke er invitert, vi får sikkert ikke barnevakt". Man får da invitasjon en god stund i forveien og har dermed tid til å ihvertfall prøve å finne barnevakt, besteforeldre, naboer eller andre slektninger som kan passe barna et døgn eller to.

Barn tar faktisk ofte mer plass enn voksne i bryllup, de små fordi de trenger barnestoler, de større fordi de ikke klarer å sitte stille og dermed springer rundt.Og de lager LYD. Greit at de ikke spiser så mye, men man må da betale kuvert, drikke, kake, bordkort og evnt. bordpynt til de også. Merkelig at folk ikke skjønner det.

En annen ting er at jeg personlig ikke kan fatte at folk kan bli sur av å få en koselig dag i bryllup og litt fri fra barna. Jeg forstår heller ikke at man skal insistere på å ha med barn, som ikke forstår hva det dreier seg om. Greit med de som har egne barn eller veldig nært forhold til andres, men tilfeldige barn av venner, bekjente og fjernere familie kan jeg rett og slett ikke se har noen grunn til å komme i mitt bryllup.

23. mars 2010
21:02
Avatar
Sølvmedlem
Forum innlegg: 438
Medlem siden
10. januar 2010
sp_UserOfflineSmall Offline
10sp_Permalink sp_Print
0

vi skal bare ha våre egne og våre tante og onkelbarn... har også fått negative reaksjoner fra venner om at barna ikke kommer til å bli bedt....

men en annen ting jeg syns var utrolig rart var da vi fikk invitasjon fra et vennepar av oss hvor vi er bedt i dems bryllupsfest kl 20 med våre barn på 2 og 4 år.... er det bare jeg som tenker utrolig rart eller.... jeg syns ikke så små barn har noe på en fest å gjøre... vi kommer jo ikke til å ta med barna på det...

23. mars 2010
21:10
Avatar
Gullmedlem
Forum innlegg: 1153
Medlem siden
14. mars 2009
sp_UserOfflineSmall Offline
11sp_Permalink sp_Print
0

Vi har ikke fått noen negative reaksjoner på at barn ikke blir bedt med i bryllupet, men vi har også gitt beskjed til de det gjelder i god tid, pluss at det står på hjemmesiden vår..

Syns det er dumt da voksne folk ikke kommer bare fordi barna deres ikke er bedt med, syns det rett og slett blir for barnslig 😈

Jeg personlig syns ikke barn har noe å gjøre i bryllup og da spesiellt til bryllupsfesten, men det er min mening [smilie=tssk.gif]

23. mars 2010
21:19
Avatar
Fullt medlem
Forum innlegg: 295
Medlem siden
7. april 2009
sp_UserOfflineSmall Offline
12sp_Permalink sp_Print
0

er slik tilbakemelding hadde ikke blitt tatt godt imot her, nei. det kan jeg love degwink
ingen kan KREVE å bestemme hvem som skal bli invitert i et bryllup. Det er heller ikke normalt å ha med barn i slike selskaper. Vedkommende virker som utrolig egoistiske og barnslige personer - dummeste jeg har hørt at man ikke klarer å finne en barnevakt på over ett år!

Nei, blås i alt de sier - hvis de velger å ikke komme pga dette, så kan du jo kanskje tenke over hvor mye dere og deres lykke egentlig betyr for dette paret... Kanskje er det ikke så ille å ikke ha dem der likevel...

Det er DERES dag, ikke gjestene, barna eller husdyrene deres....wink

Stikk innom Til Bryllupet for stort utvalg i bryllupspynt!

Forumet tidssone: Europe/Oslo

Høyest antall samtidige brukere på forumet var 475

Pålogget nå:
61 Gjest(er)

Hvem er på denne siden nå:
1 Gjest(er)

0 aktive brukere siste 24 timer:

Toppliste innlegg:

Stavangerpar: 14664

eriksson: 7598

vanilla81: 4232

lindakbj: 4020

sizza87: 3278

Katrine: 3155

Jannicke: 2914

Medlemsstatistikk

Gjester: 2

Medlemmer: 9151

Moderatorer: 2

Administratorer: 2

Forumstatistikk

Grupper: 5

Forumer: 36

Emner: 11394

Innlegg: 176083

Innlegg med flest stjerner

 • I forum Kom i form til bryllupet!, emne Et mål langt i det fjerne.. av KatKirk (rangert 2 ganger with average rating of 4.00)
 • I forum DIY Bryllup - Kreativt Forum, emne Søstrene Grene in my heart!! (små blomstervaser) av Camomilita (rangert 2 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Alt annet om bryllupsplanlegging, emne feil i invitasjonene.. av Stian og Gitte (rangert 2 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Fortell om dagen, emne Kjære alle stressede bruder det går bra til slutt! av Gjest_M01 (rangert 2 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Tradisjoner Etikette, emne tale fra brud av eriksson (rangert 1 ganger with average rating of 3.00)
 • I forum Alt annet om bryllupsplanlegging, emne Save the date kort, når? av Endelig.2014 (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Må-Gjøres-Lister, emne Trones forsøk på kontroll.. av Trusa (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Må-Gjøres-Lister, emne Trones forsøk på kontroll.. av Stian og Gitte (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Må-Gjøres-Lister, emne Trones forsøk på kontroll.. av 220912 (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Må-Gjøres-Lister, emne Trones forsøk på kontroll.. av May-Lise :) (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
 • Skriv interessante innlegg for de som planlegger bryllup, da vil du kanskje se ditt innlegg i listen over!