Det å invitere med barn | Side 3 | Tradisjoner Etikette | Bryllupsforum

annonse-til-forumet-bryllupogfest2

Avatar

Registrér deg gjerne

sp_LogInOut Logg inn sp_Registration Registrér deg

Registrér deg | Glemt passordet?
Avansert søk

— Forum omfang —
— Match —

— Forum Valg —

Minimum søkeordlengde er 3 tegn - maksimum søkeordlengde er 84 tegn

sp_TopicIcon
Det å invitere med barn
Emne Rating: 0 Emne Rating: 0 Emne Rating: 0 Emne Rating: 0 Emne Rating: 0 Emne Rating: 0 (0 stemmer) 
10. juni 2010
10:16
Avatar
Medlem
Forum innlegg: 10
Medlem siden
10. juni 2010
sp_UserOfflineSmall Offline
25sp_Permalink sp_Print
0

Det er så "kjekt" å lese at flere er i samme båt som jeg, selv om det er ønskelig at man ikke kommer opp i en slik situasjon.

Jeg satt i går å skrev liste over alle som skulle inviteres, noen til middag resten til kaffe, kake og fest...
Vi er en enorm familie, og skal jeg invitere alle mine søsken barn og hannes, ja da er vi jaggu opp i nesten 40 stk. Flere av de er såpass voksen at de har barn selv å da stiger det ennå.

Jeg ser for meg at vi inviterer de søskenbarnene som vi har mest kontakt med, gjerne de som er kommet seg ut fra tante og onkel sitt hus.
De som da er under 18 blir ikke invitert - samt at ingen barn fra søskenbarn er invitert.

Under middagen og frem til 8 tenkte jeg skulle mine brødre få delta samt tantebarn. De er såpass små at de trenger barnevakt.
Alle de er attpåklatter til de grader.... hehe...

Jeg viste først ikke at det var en "uskreven" regel om barn så kjente svetten rant da jeg så på listen med inviteres... Og den var ikke ferdig engang.

Alle som blir invitert har en real sjanse til å få barnevakt, så at noen skal komme for at de ikke vil få det skjønner ikke jeg!
Om barnevakten i siste liten melder avbud eller sykdom så greit - men ikke sette seg på bakbena 2 mnd før dagen å si at man får ikke barnevakt.

Da får de bare sitte hjemme tenker jeg! =)
Det er min dag, og den skal nytes med blide folk som ønsker å se meg lykkelig. [smilie=wub.gif]

10. juni 2010
11:00
Avatar

Forum innlegg: 20970
Medlem siden
15. januar 2009
sp_UserOfflineSmall Offline
26sp_Permalink sp_Print
0

Ingen barn her! Skrev litt om det i en annen tråd her.

Skulle vi invitert alle MED barn, så hadde vi ikke hatt plass til å være her i byen.. Rett og slett.
Pluss hva i alle dager skal de små barna gjøre på den dagen? Nå tenker jeg ikke ikke aktivitetsmessig, men de skjønner jo ingenting av bryllup ( utover at noen er gift, hurra, når skal vi spise).
Og det er jo ikke alle barna vi har noen relasjoner til, så hvorfor skulle vi hatt de der da. ( Satt utrolig på spissen vel og merke, men jeg regner med dere skjønner poenget?)

Nei, foreldrene får kose seg den dagen der smile Det er også viktig å være kjærestepar innimellom og ikke bare foreldre smile Vi har fått utelukkende positive tilbakemeldinger på at invitasjonen gjelder kun de navnene som den inneholder, altså ingen barn.
De som har små barn, de sa jeg i fra til i januar at de ble invitert uten barn. På den måten kunne de tidlig begynne å planlegge barnevakt. Ett par er litt usikker på barnevakt nå, men de sa det var kjempe å få vite det ett halvt år i forveien smile

Vår dag, våre avgjørelser. Dersom noen hadde blitt sur og tverr bare fordi de ikke kunne dratt ungene med, nei da hadde jeg seriøst begynt å lure..

15. juli 2010
09:01
Avatar
Medlem
Forum innlegg: 17
Medlem siden
12. juli 2010
sp_UserOfflineSmall Offline
27sp_Permalink sp_Print
0

Jeg er helt ening med deg at man kan ikke be alle barna i bryllup. Vi har kun hatt med sønnen vår i min søsters bryllup, hos venner har vi blitt bedt uten barn. helt greit syns jeg.
I vårt bryllup skal sønnen vår på 5 år ( 6 år da) være med, og det blir litt kjedelig for han å være eneste barn. Vi ber derfor tante og onmkel-unger og barna til forlovere( som vi er fadddere for). Alle barna til vennene ber vi ikke, og jeg håper det ikke blir sure miner av det. Alle barna som blir bedt, skal også reise hjem tidlig på kvelden, slik at det er voksne fest.

15. juli 2010
09:06
Avatar
PLATINUM-Medlem
Forum innlegg: 14664
Medlem siden
25. november 2008
sp_UserOfflineSmall Offline
28sp_Permalink sp_Print
0

Nei,der var jo noen som ble sure hos oss, da vi invitert til bryllup i år, dette fordi de mente de ikke fikk barnevakt, noen hadde fire unger og mente at det var vanskelig å sette bort fire unger, ja,men det er da ikke vår skyld at de har valgt å få så mange barn da.

Jeg har vært i bryllup uten å bli invitert med barn og reager absolutt ikke på, men jeg mener også at inviterer enn til bryllup uten barn, så må en kunne godta at noen kanskje ikke kan komme pga de ikke får barnevakt og det synes jeg er helt grei grunn, men ikke når de blir sure fordi de ikke får ta med seg barna er en helt annen sak.

Gruer meg litt til å invitere til neste år, for da må vi jo kutte enda mer ned og det vet jeg ikke om alle takler.

15. juli 2010
09:27
Avatar
Gullmedlem
Forum innlegg: 1134
Medlem siden
14. februar 2012
sp_UserOfflineSmall Offline
29sp_Permalink sp_Print
0

Fredrik og jeg inviterte kun voksne bortsett fra min niese som er blomsterpike og skal få være med på middagen. Og + 2 babyer som fremdeles blir ammet [smilie=aiwebs_004.gif] Har ikke hørt noen ting fra noen av småbarnsforeldrene vi har invitert (og det er ganske mange) om barna deres også skal være med eller at de ikke kan skaffe barnevakt (inkl de med 3 små barn under 10 år). Man tar det da som en selvfølge at det er navnene i innbydelsen som er invitert! Og bryllup er virkelig ingen barnefest; med 3-4 timer til bords med middag og taler, en del alkohol osv osv... Merkelig at folk blir sure når de ikke kan ta med sine småbarn i andres bryllup, vitner om et skikkelig trangsyn!! Barn koster, barn høres, barn syns og de har helt andre behov enn det voksne har....

19. januar 2011
21:28
Avatar
Fullt medlem
Forum innlegg: 98
Medlem siden
21. november 2010
sp_UserOfflineSmall Offline
30sp_Permalink sp_Print
0

hvis de som ble sure for at barna ikke ble bedt skulle kommet med barn, så måtte de jo forlate festen i 20-21 tida da...for barn er vel ikke med på hele festen uansett..med alkohol etc...og det er jo merkelig å vite nå, et halvt år i forveien, at de ikke får barnevakt. Skikkelig idiotisk.. Kjør ditt løp, og la andre bli sure, det er deres problem.. folk tenker ikke at alt koster...hver lille tannpirker koster..og det blir mye til slutt..

20. januar 2011
14:04
Avatar
Gullmedlem
Forum innlegg: 1429
Medlem siden
24. januar 2010
sp_UserOfflineSmall Offline
31sp_Permalink sp_Print
0

Det kommer ett barn i vaart bryllup, og det er mitt fadderbarn og barnet til min bestevenninne. Hun skal forovrig vaere brudepike ogsaa. Utover det har vi ikke invitert barn, rett og slett fordi vi ikke har lyst.

21. februar 2011
12:51
Avatar
Medlem
Forum innlegg: 39
Medlem siden
7. mars 2010
sp_UserOfflineSmall Offline
32sp_Permalink sp_Print
0

Vi kommer til å be noen av barna, men ikke alle. Vi har selv to barn. Ei jente på 4 1/2 og en gutt på 2. Han minste blir hentet før vi skal spise, mens jenta vår får lov å være der til 8-9 tiden på kvelden. Hennes søskenbarn på 5-7 og 8 får også lov å være der til 8-9. De skal alle være brudepiker og de synes dette er veldig stas.
Alle de andre vennene våre med barn ønsker jo mye heller å komme uten barn enn med barn.

21. februar 2011
13:52
Avatar
Sølvmedlem
Forum innlegg: 721
Medlem siden
7. november 2011
sp_UserOfflineSmall Offline
33sp_Permalink sp_Print
0

I vårt bryllup skal jeg ikke engang ha mitt eget barn, bortsett fra på vielsen da. De eneste barna er tantebarna mine som er 15 år ++
jeg syns selvsagt bryllup også er en fest for barna, siden det på en måte er en forening av to familier, men husker selv fra da jeg var liten at bryllup var det kjedeligste jeg visste om. Tror jeg gjør de barna jeg ikke ber en tjeneste, jeg wink

21. februar 2011
14:29
Avatar
PLATINUM-Medlem
Forum innlegg: 14664
Medlem siden
25. november 2008
sp_UserOfflineSmall Offline
34sp_Permalink sp_Print
0

Jeg var brudepike da jeg var 4 år og det var noe av det kjekkeste jeg hadde vært med på, husker enda hvor kjekt jeg synes det var. Jeg var også i bryllup da jeg var 6, synes det var kjekt det også, middagen kunne bli litt lang (vi har sagt til hun som skal passe barna at hun skal ta dem med ut litt innimellom, så ikke det blir så lenge for dem) etter det var jeg vel 12 år nårjeg var i bryllup og så bare eldre og eldre.

Jeg tror ikke jeg hadde gjort mine barn en tjenste med å ikke invitere dem, tror jeg hadde tatt i fra dem noe stort. Vi har allerde begynt å forberede dem på at de skal sitte lenge med bordet, hva som vil skje under vilese osv osv, så jeg tror dem er godt forberedt og guttungen han gleder seg veldig. Jenta er litt liten til å fortå det enda, men hun virker glad og fornøyd når vi prate om det alikevell. NEi, jeg ville ikke tatt dette i fra mine barn

21. februar 2011
15:30
Avatar
Sølvmedlem
Forum innlegg: 721
Medlem siden
7. november 2011
sp_UserOfflineSmall Offline
35sp_Permalink sp_Print
0

åh, her er de barna det er snakk om unger under ett år og gutter i 13 års alderen. Vi har ingen jenter i passende alder i faqmilien som kan være blomsterpiker, og faktisk heller ingen i vennekretsen, så da har vi ingen smile Gutten vår skal være sammen med oss hele dagen, frem tl middagen klokken seks, så det syns jeg ikke er så ille, jeg smile
Jeg forstår godt at man ikke vil invitere barn i bryllup, selv ville jeg ikke ha noen under 18 (bare for å sette en grense), men min søster har klaget så mye på dette at jeg følte meg presset til å ombestemme meg.

21. februar 2011
15:45
Avatar
PLATINUM-Medlem
Forum innlegg: 14664
Medlem siden
25. november 2008
sp_UserOfflineSmall Offline
36sp_Permalink sp_Print
0

En bestemmer selv hvordan enn vil gjøre det, når det gjelder tante/onkel unger, så blir de invitert til kaffe og kake, de som er over 18 år, men Ole får noen på middag, da de som har en rolle den dagen, selvfølgelig skal få være full dag. Toastmaster er jo nesten nødt for det. Så de andre, de bor like i nærheten, så jeg ser ikke problemet med at de bare kommer på kaffe og kake. DIsse har vi ikke så utrolig god kontakt med heller, så da får det bli slik, hadde vi hatt vedlig nært forhold, hadde jeg nok invitert dem til middag også

Stikk innom Til Bryllupet for stort utvalg i bryllupspynt!

Forumet tidssone: Europe/Oslo

Høyest antall samtidige brukere på forumet var 475

Pålogget nå:
32 Gjest(er)

Hvem er på denne siden nå:
1 Gjest(er)

1 aktive brukere siste 24 timer: Biret

Toppliste innlegg:

Stavangerpar: 14664

eriksson: 7598

vanilla81: 4232

lindakbj: 4020

sizza87: 3278

Katrine: 3155

Jannicke: 2914

Medlemsstatistikk

Gjester: 2

Medlemmer: 9151

Moderatorer: 2

Administratorer: 2

Forumstatistikk

Grupper: 5

Forumer: 36

Emner: 11394

Innlegg: 176083

Innlegg med flest stjerner

 • I forum Kom i form til bryllupet!, emne Et mål langt i det fjerne.. av KatKirk (rangert 2 ganger with average rating of 4.00)
 • I forum DIY Bryllup - Kreativt Forum, emne Søstrene Grene in my heart!! (små blomstervaser) av Camomilita (rangert 2 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Alt annet om bryllupsplanlegging, emne feil i invitasjonene.. av Stian og Gitte (rangert 2 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Fortell om dagen, emne Kjære alle stressede bruder det går bra til slutt! av Gjest_M01 (rangert 2 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Tradisjoner Etikette, emne tale fra brud av eriksson (rangert 1 ganger with average rating of 3.00)
 • I forum Alt annet om bryllupsplanlegging, emne Save the date kort, når? av Endelig.2014 (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Må-Gjøres-Lister, emne Trones forsøk på kontroll.. av Trusa (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Må-Gjøres-Lister, emne Trones forsøk på kontroll.. av Stian og Gitte (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Må-Gjøres-Lister, emne Trones forsøk på kontroll.. av 220912 (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Må-Gjøres-Lister, emne Trones forsøk på kontroll.. av May-Lise :) (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
 • Skriv interessante innlegg for de som planlegger bryllup, da vil du kanskje se ditt innlegg i listen over!