Det å invitere med barn | Side 4 | Tradisjoner Etikette | Bryllupsforum

annonse-til-forumet-bryllupogfest2

Avatar

Registrér deg gjerne

sp_LogInOut Logg inn sp_Registration Registrér deg

Registrér deg | Glemt passordet?
Avansert søk

— Forum omfang —




— Match —





— Forum Valg —





Minimum søkeordlengde er 3 tegn - maksimum søkeordlengde er 84 tegn

sp_TopicIcon
Det å invitere med barn
Emne Rating: 0 Emne Rating: 0 Emne Rating: 0 Emne Rating: 0 Emne Rating: 0 Emne Rating: 0 (0 stemmer) 
10. april 2011
20:53
Avatar
Medlem
Forum innlegg: 17
Medlem siden
3. april 2011
sp_UserOfflineSmall Offline
37sp_Permalink sp_Print
0

Hei smile
Vi skal gifte oss i august og jeg hadde tenkt og ha mine to barn og ei lille søster og nieser og nevøer som brudepike og brudesven i kirken, men at vi ville ha et barnefri bryllup siden det er alkohol servering. Men her om dagen ringte min mor(hun har ei datter på 4 som skal være brudepike) og sa det at hun ville ikke at min søster skal være brudepike siden hun ikke får bli med på festen. Vi bor 40 min unna oslo der barnefaren bor og hun ville ikke spørre om han gadd og hente søstern min... Jeg synes det er fryktelig trist at hun ikke får være brudepike. Forstår at det kan være vanskelig, men hun har ikke spurt sin eks og hun kritiserer så fælt ang at ikke vi har med de som er brudepiker/brudesven på festen og... Hun sier at det bare er så vanlig å ha med andre barn i bryllup for tiden....

13. april 2011
11:35
Avatar
Fullt medlem
Forum innlegg: 241
Medlem siden
23. oktober 2011
sp_UserOfflineSmall Offline
38sp_Permalink sp_Print
0

Vi vil ha så få barn som mulig under middag og fest, men vil absolutt ha med mine egne, (2,4,5 og 7 år) pluss 4 tantebarn mellom 8 og 15 år. Alle andre gjester blir invitert uten barna sine. Ammende spebarn får selvsagt være med. Så gjenstår det bare å se hvor lenge de minste holder ut. Vil absolutt ikke ha masse skriking og surving denne dagen, så barnevakt må være tilgjengelig hele tiden.

13. april 2011
11:59
Avatar
Fullt medlem
Forum innlegg: 241
Medlem siden
23. oktober 2011
sp_UserOfflineSmall Offline
39sp_Permalink sp_Print
0

Må bare spesifisere at alle mine 4 barn uansett skal hjem etter at desserten er inntatt. Senest!

13. april 2011
16:55
Avatar
Gullmedlem
Forum innlegg: 1215
Medlem siden
13. mars 2009
sp_UserOfflineSmall Offline
40sp_Permalink sp_Print
0

Her blir mini på 5 med på forrett og første hovedrett. OM HUN KLARER Å SITTE PÅ STOLEN SIN! Ellers er barnevakten ti minutter unna. Hun er også brudepike. Det er totalt uaktuelt med andre barn i vårt bryllup, enkelt og greit fordi jeg ikke har lyst på et bryllup med barn som løper rundt, gråter og sutrer fordi de er lei. smile
Det er ingen av gjestene som har spurt om å ha med barn engang.

13. april 2011
17:03
Avatar
PLATINUM-Medlem
Forum innlegg: 14664
Medlem siden
25. november 2008
sp_UserOfflineSmall Offline
41sp_Permalink sp_Print
0

Nå er jeg jo dette en gammel tråd fra meg, en tråd jeg laget til bryllupet som ble avlyst.

Nå er det bare våre barn som skal være med i bryllupet. De skal få lov til å være med så lenge de orker, så får vi se hvor mye klokken blir. Vi har med den eldste niesen til Ole som barnevakt, så vi skal ikke ta oss av dem. For meg ville det vært galt å ikke ha dem med oss. Vi vil ha dem vi er mest glad i rundt oss den dagen og da er jo ungene de som står oss nærmet og jeg vet hvordan jeg koste meg i bryllup da jeg var brudepike da jeg var 4 år, holdt ut hele natta gjennom og biter av dagen, kvelden og naten har jeg enda i hukomlesen, så det vil jeg ikke tatt i fra mine barn.

Når det gjelder andre sine barn, så er vi bare nødt for å sette en grense og ingen under 18 år blir invitert i vårt bryllup. Slik er det bare, en plass må vi sette grensen, både pga økonmi og plass 😀

Jeg synes ikke at en skal forvente at barn bli invitert med, jeg har selv blitt invitert i bryllup uten at barna skal være med, noen ganger har det gått, i henholdt til barnevakt og slikt, andre ganger ikke. Det er bare slik det er å ha barn, en får ikke være med på alt og det må også de som inviterer folk uten barn, ha i bakhodet at det ikke er sikkert at de får barnevakt. Det å bli sur for å ikke å få ha med seg barn, er helt bak mål ,mener nå jeg

3. mai 2011
10:03
Avatar
Medlem
Forum innlegg: 53
Medlem siden
18. august 2010
sp_UserOfflineSmall Offline
42sp_Permalink sp_Print
0

her har vi gjort det slik at barn under skolealder ikke er invitert.
dette fordi brødrene mine er 7 år, og vi vil jo ha dem med.

problemet her oppsto med onkelen min og den nye dama hans.

for han har en sønn fra før som er 13-14 år, og siden han er inkludert mye i familien så valgte vi å invitere han også.
MEN, så har onkelen min og dama fått to unger sammen også, og disse er jo knapt nok i barnehagen,... så de inviterte vi ikke.

og da ble jo den nye dama hans såååå fornærmet at de ikke kunne komme.
men dem om det, vil ikke ha slike sitroner i bryllupet uannset.
det værste var at onkelen min begynte å skulle diskutere med mamma om hvorfor brødrene mine var invitert når de var de "villeste" uannsett. tror ikke han skjønner helt at det er forskjell på brødre og søskenbarn.

4. mai 2011
09:03
Avatar
Fullt medlem
Forum innlegg: 241
Medlem siden
23. oktober 2011
sp_UserOfflineSmall Offline
43sp_Permalink sp_Print
0

Vi har faktisk ombestemt oss når det gjelder egne barn. 2-åringen blir henta etter vielsen. Han blir utålmodig da vi spiser vaanlig middag, så en bryllupsmiddag vil bli tortur for både ham og oss. 4- og 5-åringen skal selv få lov å bestemme om de vil være med i selskapet eller bli med 2-åringen. De har foreløpig sagt at de ikke vil være med under middagen, da vi har snakket om at de må sitte stille og være stille lenge. 7-åringen vil være med på middagen, og får lov til det, men hun må reise etter dessert.
Da er det igjen 4 under konfirmasjonsalder, og det er mine tantebarn. Yngste er 8, eldste er 15. Følte at jeg MÅTTE invitere dem, selv om jeg ikke egentlig synes de burde være der etter middagen. For det BLIR fest!

17. januar 2012
18:27
Avatar
Gullmedlem
Forum innlegg: 1218
Medlem siden
16. januar 2012
sp_UserOfflineSmall Offline
44sp_Permalink sp_Print
0

Jeg mener at barn ikke har noe i "alkoholbrylluper" å gjøre. Personlig er jeg og min forlovede ganske sikkre på at vi vil ha et alkoholfritt bryllup. Så får folk suttre hva de vil for meg over det, men jeg og han drikker aldri til vanlig heller, og folk skal trolig kjøre hjem i over 5 timer morgenen etter... Så. For oss er det logisk å ha alkoholfri fest. Det blir kanskje ikke FEST i den forstand, men hva så? Om man ikke kan kose seg med venner og familie uten alkohol i blodet har man allerede tapt mener nå jegwink Og siden det ikke er alkohol der mener jeg også at mine tanteunger på da 3 og 6 skal få være der så lenge de orker, men slikt er opp til foreldrene såklart.

18. januar 2012
18:11
Avatar
Fullt medlem
Forum innlegg: 109
Medlem siden
16. november 2011
sp_UserOfflineSmall Offline
45sp_Permalink sp_Print
0

Vi skal ikke ha barn, det et lokale med et utested i nærheten og egner seg overhodet ikke for små barn. Samtidig har vi fått et par mennesker som er fornærmet, men vet du hva..da tenker jeg at det er HELT greit at de ikke kommer. Hvis man på død og liv skal dra meg seg ungene sine overalt, da har man jo faktisk et stort problem!! Hvorfor noen ikke ser på det som et kjærkomment avbrekk, det må gudene vite. Og prismessig...ville kostet oss atskillig mer! Nei barn har ikke noe å gjøre dersmile

23. januar 2012
01:15
Avatar
Sølvmedlem
Forum innlegg: 941
Medlem siden
28. desember 2011
sp_UserOfflineSmall Offline
46sp_Permalink sp_Print
0

Jeg henger meg på denne tråden. Lurer nemlig på hva en skriver/ikke skriver når man ikke ønsker å invitere m/barn? Skal vi da bare skrive navnene til de inviterte i innbydelsen? Er det slik at det da er naturlig at barna ikke skal komme, eller må man evt skrive noe om dette...?

Det er jo plassmangel først og fremst, pluss av vi ønsker et "voksent" bryllup med fri bar etc. Ikke små barn som løper rundt.

Hva skriver/gjør man? Hva er etiketten/tradisjonen?

Begynn hver dag med å takke for det du har, for de du har, for det
du har fått, og for det du kan gi videre.

23. januar 2012
10:31
Avatar
Eidsvoll Verk, Akershus

Forum innlegg: 7804
Medlem siden
23. oktober 2011
sp_UserOfflineSmall Offline
47sp_Permalink sp_Print
0

Jeg mener det bør holde når du skriver navnene til de som er invitert wink Folk kommer helt sikkert til å spørre hvis de lurer.

23. januar 2012
17:40
Avatar
Gullmedlem
Forum innlegg: 1218
Medlem siden
16. januar 2012
sp_UserOfflineSmall Offline
48sp_Permalink sp_Print
0

Men er det da ikke en risiko for at de tar med familien? Eller...?

Stikk innom Til Bryllupet for stort utvalg i bryllupspynt!

Forumet tidssone: Europe/Oslo

Høyest antall samtidige brukere på forumet var 475

Pålogget nå:
33 Gjest(er)

Hvem er på denne siden nå:
1 Gjest(er)

1 aktive brukere siste 24 timer: Biret

Toppliste innlegg:

Stavangerpar: 14664

eriksson: 7598

vanilla81: 4232

lindakbj: 4020

sizza87: 3278

Katrine: 3155

Jannicke: 2914

Medlemsstatistikk

Gjester: 2

Medlemmer: 9151

Moderatorer: 2

Administratorer: 2

Forumstatistikk

Grupper: 5

Forumer: 36

Emner: 11394

Innlegg: 176083

Innlegg med flest stjerner

 • I forum Kom i form til bryllupet!, emne Et mål langt i det fjerne.. av KatKirk (rangert 2 ganger with average rating of 4.00)
 • I forum DIY Bryllup - Kreativt Forum, emne Søstrene Grene in my heart!! (små blomstervaser) av Camomilita (rangert 2 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Alt annet om bryllupsplanlegging, emne feil i invitasjonene.. av Stian og Gitte (rangert 2 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Fortell om dagen, emne Kjære alle stressede bruder det går bra til slutt! av Gjest_M01 (rangert 2 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Tradisjoner Etikette, emne tale fra brud av eriksson (rangert 1 ganger with average rating of 3.00)
 • I forum Alt annet om bryllupsplanlegging, emne Save the date kort, når? av Endelig.2014 (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Må-Gjøres-Lister, emne Trones forsøk på kontroll.. av Trusa (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Må-Gjøres-Lister, emne Trones forsøk på kontroll.. av Stian og Gitte (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Må-Gjøres-Lister, emne Trones forsøk på kontroll.. av 220912 (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Må-Gjøres-Lister, emne Trones forsøk på kontroll.. av May-Lise :) (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
 • Skriv interessante innlegg for de som planlegger bryllup, da vil du kanskje se ditt innlegg i listen over!