Helstrøm inviterer | Underholdning, TV og humor | Bryllupsforum

annonse-til-forumet-bryllupogfest2

Avatar

Registrér deg gjerne

sp_LogInOut Logg inn sp_Registration Registrér deg

Registrér deg | Glemt passordet?
Avansert søk

— Forum omfang —
— Match —

— Forum Valg —

Minimum søkeordlengde er 3 tegn - maksimum søkeordlengde er 84 tegn

sp_TopicIcon
Helstrøm inviterer
Emne Rating: 0 Emne Rating: 0 Emne Rating: 0 Emne Rating: 0 Emne Rating: 0 Emne Rating: 0 (0 stemmer) 
6. februar 2012
15:51
Avatar
PLATINUM-Medlem
Forum innlegg: 14664
Medlem siden
25. november 2008
sp_UserOfflineSmall Offline

Ja, jeg så på dette programmet i går, helt greit tidsfordriv, ikke det beste programmet som Helstrøm har stått for, men greit nok.

Så sitter jeg her og tenker, Reitan var en av gjestene og han sa at han hadde holdt på i flere år nå og laget middag for under hundrelappen, så han skulle vise at det gikk ann.

Rema går jo ut med at en skal lage middag til 4 stk for under hundrelappen. Har sett på noen av disse oppskriftene og synes det er lite mat og jeg er vel ikke den som spiser mest, så jeg kan ikke helt forstå at det går ann.

Tilbake til programet: Han skulle vise at dette gikk ann å gjøre. Han klarte jo ikke å lage en middag til 2 person en gang for under hundrelappen, så jeg synes han dreit seg virkelig ut. Det som dro opp var jo at han hadde kjøpt inn en halvflaske med sherry til å ha i sausen, til to personer hadde han i alle fall halve flasken i. Helstrøm komenterete dette at avtalen var en middag for under hundrelappen, men han mente at han hadde kjøpt sherryen i Danmark og derfor kom under. Helstrøm mente at retten hans i alle fall ville havnet på 130 kr.

Når han så skal vise at han kan lage middag for under hundrelappen, så kan han vel ikke si at han handler i Danmark og derfor klarer det, den kampanjen til Rema er vel for å vise at en kan handle på Rema og få til en god middag for under hundrelappen og ikke reise til utlandet for å handle.

Jeg synes han dreit seg skikkelig ut. Noen andre som så dette, som har synspunkter?

6. februar 2012
18:53
Avatar
Gullmedlem
Forum innlegg: 3155
Medlem siden
23. oktober 2011
sp_UserOfflineSmall Offline

Nei jeg så det ikke. Men joda du får en middag til under hundrelappen skjønner du. Og det er ikke alltid oppskruiften gjelder til 4 stk. Det står i oppskriften. Det står også i brosjyren med denne kampanjen at prisene gjelder hvis du handler Rema 1000 sine egne varemerker. Hvis man kjøper en pakke med ris bruker man jo ikke hele pakken. f.eks De tar også utgangspunkte i at du bruker den mengden ris som står i brosjyren, ikke summen på hele ris pakken. Om du skjønner hva jeg mener. Så joda du får middag til undrehundrelappen hvis man tar med alle punktene. biggrin

Mange av oppskriftene er faktisk ganske gode. 😀

7. februar 2012
08:03
Avatar
PLATINUM-Medlem
Forum innlegg: 14664
Medlem siden
25. november 2008
sp_UserOfflineSmall Offline

Ta denne oppskriften som et eksempel, som skal være til 2 voksne og 2 barn. Jeg synes det er lite mat i den. Ikke mere enn 6 tortillalefser. Greit jeg spiser sjelden mere enn to, men Ole trenger mere enn det og ungene vel, de kjører gjerne på med to stk de også og ikke mere enn 500 gr med kjøtt til 4 personer er ikke noe å rope hurra for.

At en kan få middag til under hundrelappen ja, men da er det ikke noe en kan spise seg god og mett på, i alle fall ut fra disse oppskriftene jeg har sett.

Helstrøm laget et par middager i et program, som så gode og mektige ut, men han brukte ikke rema da, han brukte billige invandrer butikker, der de solgte i stort, slik at det blir litt i en engangsum og så har en for en tid og gikk etter ting som var på tilbud hos fiskehandler og diverse.

7. februar 2012
21:38
Avatar
Gullmedlem
Forum innlegg: 3155
Medlem siden
23. oktober 2011
sp_UserOfflineSmall Offline

Hvis du går inn på denne siden og leser det som står nederst med litenskrift skjønner du bedre hvordan de har tenkt. Jeg skjønner jo godt hvordan de har tenkt.

http://np.netpublicator.com/ne...../n11067373

Stikk innom Til Bryllupet for stort utvalg i bryllupspynt!

Forumet tidssone: Europe/Oslo

Høyest antall samtidige brukere på forumet var 475

Pålogget nå:
30 Gjest(er)

Hvem er på denne siden nå:
1 Gjest(er)

0 aktive brukere siste 24 timer:

Toppliste innlegg:

Stavangerpar: 14664

eriksson: 7598

vanilla81: 4232

lindakbj: 4020

sizza87: 3278

Katrine: 3155

Jannicke: 2914

Medlemsstatistikk

Gjester: 2

Medlemmer: 9151

Moderatorer: 2

Administratorer: 2

Forumstatistikk

Grupper: 5

Forumer: 36

Emner: 11394

Innlegg: 176083

Innlegg med flest stjerner

 • I forum Kom i form til bryllupet!, emne Et mål langt i det fjerne.. av KatKirk (rangert 2 ganger with average rating of 4.00)
 • I forum DIY Bryllup - Kreativt Forum, emne Søstrene Grene in my heart!! (små blomstervaser) av Camomilita (rangert 2 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Alt annet om bryllupsplanlegging, emne feil i invitasjonene.. av Stian og Gitte (rangert 2 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Fortell om dagen, emne Kjære alle stressede bruder det går bra til slutt! av Gjest_M01 (rangert 2 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Tradisjoner Etikette, emne tale fra brud av eriksson (rangert 1 ganger with average rating of 3.00)
 • I forum Alt annet om bryllupsplanlegging, emne Save the date kort, når? av Endelig.2014 (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Må-Gjøres-Lister, emne Trones forsøk på kontroll.. av Trusa (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Må-Gjøres-Lister, emne Trones forsøk på kontroll.. av Stian og Gitte (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Må-Gjøres-Lister, emne Trones forsøk på kontroll.. av 220912 (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Må-Gjøres-Lister, emne Trones forsøk på kontroll.. av May-Lise :) (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
 • Skriv interessante innlegg for de som planlegger bryllup, da vil du kanskje se ditt innlegg i listen over!