Da har det vært min tur. | Utdrikningslaget | Bryllupsforum

annonse-til-forumet-bryllupogfest2

Avatar

Registrér deg gjerne

sp_LogInOut Logg inn sp_Registration Registrér deg

Registrér deg | Glemt passordet?
Avansert søk

— Forum omfang —
— Match —

— Forum Valg —

Minimum søkeordlengde er 3 tegn - maksimum søkeordlengde er 84 tegn

sp_TopicIcon
Da har det vært min tur.
Emne Rating: 0 Emne Rating: 0 Emne Rating: 0 Emne Rating: 0 Emne Rating: 0 Emne Rating: 0 (0 stemmer) 
1. juli 2013
18:24
Avatar
Medlem
Forum innlegg: 22
Medlem siden
28. desember 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

Hadde en liten magefølelse på at det ville skje noe siste lørdagen i juni (av div grunner), men når klokken ble 11.00 og det ikke noe hadde skjedd noe enda så ventet jeg bare på at mamma og pappa skulle komme slik at vi kunne dra på noen ærend sammen med barna. De kom, og en liten stund etter de kom,så kom det en motorsykkel utenfor, med ett brev og en pose med klær (en tskjorte der det stod navnet på mine tidligere "kjærester" som var streket over og tilslutt min kjæres navn med stor skrift og hjerter, itillegg ett kallenavn som jeg fikk som tenåring av forlover, rosa tights og kort skjørt), fikk 15min på å gjøre meg klar og pakke en sekk med det som stod i brevet. Mamma og pappa hadde fått utlevert motorsykkelklær til meg, så her var det bare å kle på seg og dra på kjøretur. Og det var litt av en tur, her var det bånn gass, var spennende.

Etter mye omkjøring endte vi opp i parken og der sto gjenget på 9stk og hoiet og tok bilder, alle med like tskjorter med "team guillmus" bakpå ryggen (husker ikke hvorfor det kallenavnet), og hadde ordnet piknik med masse god mat og drikke. Der satt vi og koset oss med champis og jordbær og div en stund, så fikk jeg gaver som jeg skulle gjette hvem det var fra (klarte alle). 

Videre dro vi på treningssenter der jeg fikk ansvaret for å lede en treningstime for gjenget, så der fikk de kjørt seg. Etter en dusj på senteret og litt styling (fikk satt i brudeslør) dro ferden videre på kjøpesenter der jeg måtte stå modell i utstillingsvindu i rundt 15min, alene, mens de gikk på kafe. Hehe, følte meg lur og ble knipset en del bilder av ja. Videre dro vi på pub der jeg ikke fikk drikke, men måtte tigge til meg drikke, ikke helt bekvem med den, men fikk meg øl hos en kar.

Etter enda en stund dro vi til en liten idyllisk plass med en liten strand og grillplass og hørte på musikk og drakk og grillet , kunne ikke vært mer heldig med været. Til sist dro vi til Hamn i Senja, der resten av kvelden og natten skulle tilbringes. De som har vært der vet hvor fantastisk nydelig det er der. Her booket vi oss inn på suiter/leiligheter og koset oss mer, før det bar i badesjarken (sjark omgjort til badestamp), her satt vi og hadde egen bartender, leide oss verdens mest sexye badedrakter (kremt) og badet i havet og hørte på musikk, i 4timer. På denne tiden kom det flere fra militærfest å joinet oss. Og når badinga var over trakk vi oss til hyttene og festet sammen med 17 ca militærgutter. Det ble ikke stopp før halv7 på morgenen (hadde ikke lyst da heller å legge oss), opp til frokost kl 10 (ja var trøtt), men guuud for en fantastisk dag, kunne ikke vært bedre.

1. juli 2013
18:42
Avatar
Eidsvoll Verk, Akershus

Forum innlegg: 7804
Medlem siden
23. oktober 2011
sp_UserOfflineSmall Offline

Så fantastisk! Høres supert ut biggrin tror jeg hadde vært død klokken 6.30 :P

1. juli 2013
18:46
Avatar
Medlem
Forum innlegg: 22
Medlem siden
28. desember 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

Stian og Gitte sa
Så fantastisk! Høres supert ut biggrin tror jeg hadde vært død klokken 6.30 :P

hehe,for å si det slik,er ikke vanlig at man holder ut en fest på 18-19timer smile

1. juli 2013
18:49
Avatar
Eidsvoll Verk, Akershus

Forum innlegg: 7804
Medlem siden
23. oktober 2011
sp_UserOfflineSmall Offline

Lindake sa

Stian og Gitte sa
Så fantastisk! Høres supert ut http://www.bryllupsvenner.no/wp-content/sp-resources/forum-smileys/biggrin.gif tror jeg hadde vært død klokken 6.30 http://www.bryllupsvenner.no/wp-includes/images/smilies/icon_razz.gif

hehe,for å si det slik,er ikke vanlig at man holder ut en fest på 18-19timer http://www.bryllupsvenner.no/wp-content/sp-resources/forum-smileys/smile.gif

Godt å høre wink

Stikk innom Til Bryllupet for stort utvalg i bryllupspynt!

Forumet tidssone: Europe/Oslo

Høyest antall samtidige brukere på forumet var 475

Pålogget nå:
41 Gjest(er)

Hvem er på denne siden nå:
1 Gjest(er)

0 aktive brukere siste 24 timer:

Toppliste innlegg:

Stavangerpar: 14664

eriksson: 7598

vanilla81: 4232

lindakbj: 4020

sizza87: 3278

Katrine: 3155

Jannicke: 2914

Medlemsstatistikk

Gjester: 2

Medlemmer: 9151

Moderatorer: 2

Administratorer: 2

Forumstatistikk

Grupper: 5

Forumer: 36

Emner: 11394

Innlegg: 176083

Innlegg med flest stjerner

 • I forum Kom i form til bryllupet!, emne Et mål langt i det fjerne.. av KatKirk (rangert 2 ganger with average rating of 4.00)
 • I forum DIY Bryllup - Kreativt Forum, emne Søstrene Grene in my heart!! (små blomstervaser) av Camomilita (rangert 2 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Alt annet om bryllupsplanlegging, emne feil i invitasjonene.. av Stian og Gitte (rangert 2 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Fortell om dagen, emne Kjære alle stressede bruder det går bra til slutt! av Gjest_M01 (rangert 2 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Tradisjoner Etikette, emne tale fra brud av eriksson (rangert 1 ganger with average rating of 3.00)
 • I forum Alt annet om bryllupsplanlegging, emne Save the date kort, når? av Endelig.2014 (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Må-Gjøres-Lister, emne Trones forsøk på kontroll.. av Trusa (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Må-Gjøres-Lister, emne Trones forsøk på kontroll.. av Stian og Gitte (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Må-Gjøres-Lister, emne Trones forsøk på kontroll.. av 220912 (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Må-Gjøres-Lister, emne Trones forsøk på kontroll.. av May-Lise :) (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
 • Skriv interessante innlegg for de som planlegger bryllup, da vil du kanskje se ditt innlegg i listen over!