Da var det min tur til å skrive her | Utdrikningslaget | Bryllupsforum

annonse-til-forumet-bryllupogfest2

Avatar

Registrér deg gjerne

sp_LogInOut Logg inn sp_Registration Registrér deg

Registrér deg | Glemt passordet?
Avansert søk

— Forum omfang —
— Match —

— Forum Valg —

Minimum søkeordlengde er 3 tegn - maksimum søkeordlengde er 84 tegn

sp_TopicIcon
Da var det min tur til å skrive her
Emne Rating: 0 Emne Rating: 0 Emne Rating: 0 Emne Rating: 0 Emne Rating: 0 Emne Rating: 0 (0 stemmer) 
6. mai 2013
17:33
Avatar
Oslo
Sølvmedlem
Forum innlegg: 762
Medlem siden
6. mars 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

Så har jeg blitt drukket ut....

 

Tiltross for at jeg ble røpt datoen for mitt utdrikningslag, så klarte søren meg disse forloverne mine å overraske meg. Jeg var da blitt satt opp til å jobbe denne lørdagen, og siden mannen min var så fast bestemt på at vi skulle trene sammen etter jobb og jeg skulle opp til ene forloveren min sammen med forlover nr 2 for å pakke ut tingene de hadde flyttet inn i sitt ny kjøpt hjem var jeg ganske så sikker på at utdrikningslaget ikke ble denne helgen. Så feil kan man ta. 

 

Jeg kommer da på jobb, klar for å ta i et skippertak da jeg i døren blir møtt av min sjef (og forlover) som var en smule stressa da 2 som skulle vært på jobb allerede kl 07:00 ikke hadde møtt opp kl 09:00 en gang. Heldigvis kom jo disse 2 menneskene tilslutt  da, og det endte opp med at jeg og min sjef (forlover) satte igang med vask av saler. Vi satte på litt musikk, danset litt og vasket litt. Og mens vi sto og pratet, hørte jeg plutselig masse jubel og så det ramlet inn dame etter dame inn i salen. Jeg skvatt og var mildt sagt overrasket. Fikk masse klemmer, og ble dresset opp i brudeslør, tiara og hvitt tutu skjørt. Herlig! Så måtte jeg ha en kort Zumba time for jentene. Dette siden jeg har mast og mast på alle venninnene mine om å være med på en av Zumba timene mine. Nervøs og shaky som jeg var, i tillegg til at det er snart 3 mnd siden min siste Zumba time, var nervene på topp. Men det gikk bra. 

 

Kl 10:00 ble jeg i tillegg ikledd hvite englevinger og en tryllestav, før champagnen ble sprettet godt utenfor jobben og på vei inn i en privat buss. Så ble det en liten kjøretur, et lite stykke utenfor Oslo Sentrum. Jeg fikk absolutt sjokk da jeg så hva som sto på veggen på byggningen vi kom til. "Skyte klubb" Skyting ja.... Yes! For våpen er jo absolutt favoritt tingen min.... Not! Jeg er livredd våpen, så dette var virkelig utenfor min komfort sone. Men, gud så gøy det var. Skjøt først med en Magnum også en Colt. For et adrenalin rush! 29 poeng første runde, 0 poeng andre runde og 1 poeng siste runde. Etter dette måtte vi bare løpe ut i full fart for å rekke neste sted på programmet. 

 

Eneste kluet jeg og de andre jentene fikk vite var at personen var en mann, og at han er verdensmester i sitt yrke. Hadde ikke peiling, men da vi kom frem tippet jeg at det måtte være noe stripping av et eller annet slag pga valget av interiør på stedet vi var kommet til, men så feil kunne jeg ta. Vi var på Liquid Bar. Og vi alle skulle få lære oss å mikse drinker, og selvfølgelig tilslutt drikke dem. Hehe... Gjengen min skapte virkelig liv! Noe som jeg virkelig likte. 

 

Etter dette bar det opp det i leiligheten til moren til ene forloveren min for litt lunsj og enda litt mere drikke. Maten var vanvittig god! Spiste masse. Var så sulten, siden det eneste jeg hadde spist siden kl 07:00 på morgenen var et halvt rundstykke. 

 

Så fikk jeg beskjed om at vi skulle ut igjen og alle de andre jentene skulle ta med seg bikinien/badedrakten sin pluss et håndkle. Og tøff i kjeften som jeg er, så sier jeg: "Har ikke noe jeg, men jeg skal bade i nettoen" Bussen hentet oss igjen og vi ble kjørt ned til en båthavn nede på Bekkelaget. Fortsatt etter en stund nede på havna var jeg skråsikker på at vi "bare" skulle bade, men etterhvert ser jeg mannen til ene forloveren min kommer kjørende i en båt, med en ring i båten. "Nei, nei, nei... Alt bortsett fra en ring" var det som slo meg da jeg så den. Men siden jeg hadde vært så tøff i kjeften tidligere på dagen, kunne jeg ikke chicken out nå. Så inn i våtdrakt, opp i ringen og ut på det store åpne hav i full speed. Jeg klamret meg fast for harde livet, mens det iskalde vannet slo hardt mot meg. Etter ca 5-10 minutter på sjøen ble jeg dratt opp og kjørt inn til land igjen. Iskald og full av adrenalin jublet jeg over at jeg igjen hadde tråkket over min egen komfort sone. 

 

Så bar det opp til leiligheten igjen, hvor jeg fikk tatt meg en velfortjent varm dusj før jeg skulle skifte over til kveldens antrekk, nemlig en hvit kjole og fine sølv sko til. Alle jentene hadde skiftet om til sort kjole. Så ble det en photoshoot for alle jentene, en felles en også. Også en litt mere personlig en for min del. Meg kun iført brudeundertøy og slør. Som da skal bli en gave til mannen. Herlig! Så var det dekket for middag, som var utrolig god. Middagen var veldig koselig. Vi snakket løst og ledig om alt. Det var bare som en hvilken som helst lørdagskveld med jentene. Akkurat slik jeg ville ha det. Satt bare og smilte og skrek ut kjærlighets erklæringer til alle jentene. 

 

Neste del var pakkeleken. Jeg måtte selvfølgelig shotte hver gang jeg gjettet feil, så det ble jo noen shotter. Jeg klarte stort sett alle på strak arm, men noen slet jeg faktisk litt med og de var selvfølgelig de mest innlysende. Jeg ble mektig imponert over hvor kreative de forskjellige jentene var med gavene sine.

 

Siste del var spørsmåls runden. Der hadde da ene forloveren min stilt masse spørsmål til min kjære som jeg da skulle gjette hva han hadde svart. Utrolig morsomt å høre svarene hans og veldig morsomt å finne ut at man tenker veldig likt på mange områder, som man ikke tenker over. 

 

Resten av kvelden, natten gikk til å drikke, danse, skåle og skravle. Jeg hadde tidenes utdrikningslag føler jeg og sitter fortsatt bare og smiler og smiler. Jeg er kjempe sår og støl i hele kroppen, hodet har det fortsatt litt plagsomt (sov bort hele søndagen) men hele sjela mi danser, smiler og ler for jeg fikk akkurat det jeg hadde bedt om og enda litt mer. Mine 3 forlovere har gjort en helt fantastisk jobb! Nå gleder jeg meg bare enda mer til bryllupsdagen, for jeg vet at den blir minst like spektakulær som utdrikningslaget mitt. 

Daisypath Anniversary tickers

 

 

 

 

6. mai 2013
18:30
Avatar

Forum innlegg: 20970
Medlem siden
15. januar 2009
sp_UserOfflineSmall Offline

Du er god til å fortelle, frøken pepper! biggrin 

 

For en faaaantastisk dag du hadde!!!! Skulle virkelig ønske jeg hadde hatt en slik dag, for den hørtes helt knall ut!

Og for noen venninner du har! Jeg er imponert! biggrin 

6. mai 2013
18:44
Avatar
Sølvmedlem
Forum innlegg: 445
Medlem siden
3. mai 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

For et fantastisk utdrikningslag! eusa_dance

6. mai 2013
20:55
Avatar
Oslo
Sølvmedlem
Forum innlegg: 762
Medlem siden
6. mars 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

Trone sa
Du er god til å fortelle, frøken pepper! biggrin 

 

For en faaaantastisk dag du hadde!!!! Skulle virkelig ønske jeg hadde hatt en slik dag, for den hørtes helt knall ut!

Og for noen venninner du har! Jeg er imponert! biggrin 

Takk Trone! shy

 

Dagen var virkelig fantastisk. Sitter fortsatt og smiler når jeg tenker på dagen. ruller_ler

 

Og venninnene mine har jeg virkelig vært utrolig heldig mednaaah

Daisypath Anniversary tickers

 

 

 

 

6. mai 2013
21:22
Avatar
Eidsvoll Verk, Akershus

Forum innlegg: 7804
Medlem siden
23. oktober 2011
sp_UserOfflineSmall Offline

Så herlig! Høres helt fantastisk ut biggrin

7. mai 2013
08:25
Avatar
Sølvmedlem
Forum innlegg: 811
Medlem siden
21. oktober 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

Hørtes helt fantastisk ut biggrin

Stikk innom Til Bryllupet for stort utvalg i bryllupspynt!

Forumet tidssone: Europe/Oslo

Høyest antall samtidige brukere på forumet var 475

Pålogget nå:
13 Gjest(er)

Hvem er på denne siden nå:
2 Gjest(er)

0 aktive brukere siste 24 timer:

Toppliste innlegg:

Stavangerpar: 14664

eriksson: 7598

vanilla81: 4232

lindakbj: 4020

sizza87: 3278

Katrine: 3155

Jannicke: 2914

Medlemsstatistikk

Gjester: 2

Medlemmer: 9151

Moderatorer: 2

Administratorer: 2

Forumstatistikk

Grupper: 5

Forumer: 36

Emner: 11394

Innlegg: 176083

Innlegg med flest stjerner

 • I forum Kom i form til bryllupet!, emne Et mål langt i det fjerne.. av KatKirk (rangert 2 ganger with average rating of 4.00)
 • I forum DIY Bryllup - Kreativt Forum, emne Søstrene Grene in my heart!! (små blomstervaser) av Camomilita (rangert 2 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Alt annet om bryllupsplanlegging, emne feil i invitasjonene.. av Stian og Gitte (rangert 2 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Fortell om dagen, emne Kjære alle stressede bruder det går bra til slutt! av Gjest_M01 (rangert 2 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Tradisjoner Etikette, emne tale fra brud av eriksson (rangert 1 ganger with average rating of 3.00)
 • I forum Alt annet om bryllupsplanlegging, emne Save the date kort, når? av Endelig.2014 (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Må-Gjøres-Lister, emne Trones forsøk på kontroll.. av Trusa (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Må-Gjøres-Lister, emne Trones forsøk på kontroll.. av Stian og Gitte (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Må-Gjøres-Lister, emne Trones forsøk på kontroll.. av 220912 (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Må-Gjøres-Lister, emne Trones forsøk på kontroll.. av May-Lise :) (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
 • Skriv interessante innlegg for de som planlegger bryllup, da vil du kanskje se ditt innlegg i listen over!