Er jeg kravstor? | Utdrikningslaget | Bryllupsforum

annonse-til-forumet-bryllupogfest2

Avatar

Registrér deg gjerne

sp_LogInOut Logg inn sp_Registration Registrér deg

Registrér deg | Glemt passordet?
Avansert søk

— Forum omfang —
— Match —

— Forum Valg —

Minimum søkeordlengde er 3 tegn - maksimum søkeordlengde er 84 tegn

sp_TopicIcon
Er jeg kravstor?
Emne Rating: 0 Emne Rating: 0 Emne Rating: 0 Emne Rating: 0 Emne Rating: 0 Emne Rating: 0 (0 stemmer) 
18. juni 2012
00:01
Avatar
Nytt medlem
Forum innlegg: 2
Medlem siden
18. juni 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

Jeg er type actionjenta! Ta meg med på rafting, painball, hinderløype, fallskjerm, leirbål, grilling, klarting, litt spa og kul fest er heller ikke å forakte!! ....

Og mitt utdrikningslag ble slik:

- En stor venninne gjeng møtte hos meg kl 1100 med god lunsj og champagne
- Min kommende mann var visst en av sjåførene for dagen!?!!?
- Kl 13 gladiator oppgaver på et kampsportinstitutt
- kl14 drink smaking i nabo lokalet
- Ferdig! -På tide å dra hjem til en av venninnene (her er jeg litt skuffet over at vi er ferdig med aktiviteter..)
- God mat
- koselig pakkeutdeling
- halv time til å prate med venninnene
- BRETTSPILL!!! 🙁

Her kom den store bremsen for meg. Jeg hadde ikke lyst til å spille spill. Jeg ville danse, prate, ha det gøy. Skuffet over at det ikke skjedde mer. Forloveren min strålte og ble fullere og fullere.
Jeg ble rolig og mer og mer edru..

Så sa jeg til noen venninner at jeg trengte noe action og kjedet meg og kanskje ville ut på byn for å få noe til å skje.

Spillet ble avsluttet.

4 venninner dro hjem

Hun som bodde der fikk en kjempeide som skulle redde kvelden min med dansing til strippestang og greier. (hun tar kurs i poledansing)

Forloveren min ble kjempesur fordi brettspillet ble avsluttet og hennes plan spolert og jeg satt i et annet rom og trøstet og prøvde å prate henne til fornuft i 1,5 time mens de andre hadde det veldig gøy med stangen.
Etterpå fortsatte hun å slenge masse dritt og ødela stemningen slik at folk bare ville hjem.

Jeg lå på sofaen og gråt av skuffelse da min kommende mann hentet meg.Min forlover tror at jeg har hatt en kjempekveld. Flere vet at jeg er lei meg.

Skal jeg si moe til henne eller la være? Jeg kjenner at jeg har hengt meg helt opp i dette. Jeg vet hun kan lett bli fornærmet så jeg tørr ikke. Jeg er redd for å ødelegge stemningen før bryllupet om mindre enn to uker. Men dette har ødelagt mine stemning overfor henne. Jeg er skuffet over at hun ikke tenkte på hva utdrikningslag jeg ville ha og heller lagde et hun selv ville ha. Hun sier hun følte det var hun selv som ble drukket ut...

Jeg prøver å si til meg selv at jeg må legge det bak meg og heller tenke på hvor kjekt alt det kjekke var og alle som kom og at hun har gjort det hele i beste mening. Og at det var uheldig at hun ble så full....

Men jeg har store problemer med å legge dette bak meg. Tenker at en slik dag får en aldri igjen. Og så ble den ødelagt.. Er jeg kravstor? Bør jeg si noe eller tie?

18. juni 2012
11:08
Avatar
Sølvmedlem
Forum innlegg: 591
Medlem siden
31. mai 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

Uff, det hørtes jo ikke noe særlig ut!
Brettspill kunne jo kanskje ha vært gøy, hvis det for eksempel var innledningsvis og muligens et spesielt et som egnet seg til et utdrikkningslag, noe med mye latter og liv, men som den store finalen hørtes det kjempetørt ut, det er jeg helt enig i. Jeg hadde også blitt litt skuffa hvis ikke utdrikningslaget mitt var noe hvor vi tok den helt ut, og jeg forventer nok at dagens aktiviteter munner ut i en fest eller tur på byen hvor vi danser ut i de små timer.

Det at mannen din var sjåfør kan jo ha vært bare en nødvendighet, her i bygda er jeg forberedt på at selve fest-delen av utdrikningslaget kan bli felles. Da svigerbror giftet seg i fjor sommer ble det arrangert felles utdrikningslag hele dage, det ble innledet med en tur på vikingmuseum med privat omvisning, lunsj og alkohol, og avsluttet med fest i fjæra med grilling og MASSE alkohol og dansing. Det ble gjort slik rett og slett fordi vi er en veldig sammensveiset gjeng, og for bruden ville det bli veldig få i laget dersom det kun skulle være jenter. Brudeparet likte det slik det var, de er ikke utdritingstypen uansett.

Bah, dette var jo ikke helt relevant i forhold til din problemstilling, men det kom nå bare ut mens jeg satte i gang. icon_razz

Klart jeg kan forstå at forloveren din ble skuffet over at hennes plan ble spolert, men jeg mener hun burde ha forstått på forhånd at det ikke var helt deg å avslutte kvelden slik, og når du var så tøff (Det syns jeg!) at du sa ifra at du heller ville noe mer moro, så oppførte hun seg utrolig egoistisk og barnslig.

Jeg vet ikke om jeg hadde turt det altså, men jeg vil iallefall anbefale deg å ta det opp en gang med henne, så dere får snakket om det i ædru tilstand, i håp om å rense luften før bryllupet. Si det som det er, at du hadde det moro med det og det, men du hadde nok håpet og forventet at avsluttningen skulle bli litt livligere, og at du forstår at hun ble skuffet men at hun håndterte det hele veldig dårlig der og da.

Gifter oss 13. desember 2014

18. juni 2012
11:18
Avatar
Sølvmedlem
Forum innlegg: 941
Medlem siden
28. desember 2011
sp_UserOfflineSmall Offline

Personlig mener jeg at enkelte ganger må man bare legge ting bak seg og ferdig med det. Ja, du ble skuffet, men det er overhode ingenting å få gjort med dette nå - så sant ingen av dere har en tidsmaskin og kan skru tiden tilbake 😀 . Du må gjerne ta det opp med henne, men du bør spørre deg selv hva du da ønsker å oppnå med det.
På meg virker de som hun hadde planlagt et hyggelig utdrikkingslag men kanskje ikke helt tatt i betraktning deg som person, og dine interesser. Kanskje hun prøvde å tilfredsstille alle slik at det ble en mellomting hvor det var litt for enhver smak?

Ikke vet jeg, men noen ganger blir ikke ting som forventet dessverre. Og ta det opp med henne vil jeg tro ikke forandrer så mye på ting, i og med at dette er noe som har vært, og ikke kan gjøres om igjen.

Noen ganger kan det hende man har forventninger som ikke blir innfridd, men det betyr ikke at det ikke var bra.

Begynn hver dag med å takke for det du har, for de du har, for det
du har fått, og for det du kan gi videre.

18. juni 2012
11:48
Avatar
Fullt medlem
Forum innlegg: 174
Medlem siden
6. november 2011
sp_UserOfflineSmall Offline

skriver under jasbon sitt svar her. Også kan det faktisk være slik at hun hadde planlagt noe annet, men at noe kom i veien slik at de ikke kunne gjennomføre det. En annen ting er det du ramser opp av ting du vil gjøre koster jo en del da, kan jo faktisk være at de som arrangerte det og var med på det hadde blirr enig (av ulike årsaker) om at utdrikningslaget ikke skulle koste så mye.

Jeg ble ikke skuffet når jeg hadde utdrikningslag på lørdag, og hadde nok ikke blitt det uansett hva som hadde skjedd den dagen. Hadde bare vært glad for at de hadde klart å samle noen venner og kose oss så godt det hadde gjort segwink

For å svare på ditt spørsmål så ja jeg syns du er kravstor, burde du snakke med henne? du kan jo kanskje spørre om hvorfor det ble som det ble og ikke mer i din stil :skrekk:

18. juni 2012
15:12
Avatar
Medlem
Forum innlegg: 65
Medlem siden
31. mai 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

Ja, jeg synes du er kravstor.
Din forlover har sikkert gjort sitt beste og da er det ikke noe hyggelig at bruden blir misfornøyd. Og som de over meg har sagt, det du kunne tenkt deg er jo ganske dyre ting og det er ikke sikkert gjestene er lyst på å bruke mye penger.

Det beste er nok å legge det bak deg og takke for at forloveren laget utdrikkninglag for deg.

18. juni 2012
20:58
Avatar
Nytt medlem
Forum innlegg: 2
Medlem siden
18. juni 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

Ja, tja.. De tingene jeg skrev i starten var jo ikke krav jeg hadde. Bare en beskrivelse av at jeg er ei jente av action og at da ble brettspill tørt.
Og skuffet ble jeg da hun ødela hele stemningen men gråt og kjefting. Er det ikke hennes oppgave å sørge for at jeg har det gøy?
For å si det slik så trenger ting ikke koste så mye. Vi var 10 jenter og det er mye vi kunne fått til.
Men grilling og leirbål i fjæra er helt min stil f.eks. Jeg ville ha en gøy fest på slutten av kvelden min. Ikke trøste forloveren min fordi hun ikke fikk spille spillet sitt.

18. juni 2012
21:14
Avatar

Forum innlegg: 20970
Medlem siden
15. januar 2009
sp_UserOfflineSmall Offline

Jeg skjønner deg. Skjønner deg utrolig godt og syntes ikke du er kravstor!!

18. juni 2012
21:22
Avatar
Gullmedlem
Forum innlegg: 4232
Medlem siden
23. oktober 2011
sp_UserOfflineSmall Offline

"Jasbon" wrote: ?
Ikke vet jeg, men noen ganger blir ikke ting som forventet dessverre. Og ta det opp med henne vil jeg tro ikke forandrer så mye på ting, i og med at dette er noe som har vært, og ikke kan gjøres om igjen.

Noen ganger kan det hende man har forventninger som ikke blir innfridd, men det betyr ikke at det ikke var bra.

Veldig godt sagt av Jasbon her dette.

Jeg endte opp med å bli megaskuffet, og da var det vel ikke noe masse planlegging i det hele tatt. For min del var det kun snakk om et par timer, hjemme. Så klart jeg var skuffet.
Jeg kan også forstå at du er skuffet, alle har jo lov til å bli det. Synest heller ikke at du er kravstor.

MEN det viktige her for min del da, er at dagen før bryllupet og på bryllupsdagen da var forloveren min der for meg 110% hele tiden, og gjorde sin oppgave som forlover helt fantastisk.
Som sagt ja jeg var skuffa over det med utrikningslag som egentlig ikke ble noe av.
Men jeg fikk med meg at det er mye viktigere at forloveren min var der for meg 110% dagen før bryllupet og på bryllupsdagen enn at utdrikningslaget ble perfekt for meg.

19. juni 2012
17:33
Avatar
Medlem
Forum innlegg: 21
Medlem siden
29. mai 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

Nei jeg synes ikke du er kravstor! Det er bruden som skal være i fokus i utdrikkingslaget! og at du må sitte og trøste en gråtende forlover høres helt absurd ut.Det virker som om du ble satt til side for hennes ønsker/føleser denne dagen.
Men det er ikke sikkert det er så lurt å ta det opp med forloveren før etter bryllupet ev.Slik at det ikke blir vonde miner på og før BryllupsDagen din :-k

25. september 2012
16:37
Avatar
Medlem
Forum innlegg: 13
Medlem siden
17. september 2012
sp_UserOfflineSmall Offline
10sp_Permalink sp_Print
0

Dette hørtes helt forferdelig ut!! Stakkars deg. Synes ikke du er kravstor i det hele tatt. Du burde få et nytt utdrikningslag!! Håper ikke jeg er like uheldig...

23. desember 2012
16:20
Avatar
Medlem
Forum innlegg: 17
Medlem siden
4. desember 2012
sp_UserOfflineSmall Offline
11sp_Permalink sp_Print
0

Uff nei og nei.. jeg syntes ikke du høres kravstor ut i det heletatt.. Jeg hadde også blitt veldig skuffet dersom mitt utdrikningslag ender opp slik som ditt gjorde:( Tror vi er ganske like.. fulle av fart og spenning!! biggrin Da er ikke brettspill, gråting og kjefting det helt store 8-[

Stikk innom Til Bryllupet for stort utvalg i bryllupspynt!

Forumet tidssone: Europe/Oslo

Høyest antall samtidige brukere på forumet var 475

Pålogget nå:
66 Gjest(er)

Hvem er på denne siden nå:
1 Gjest(er)

0 aktive brukere siste 24 timer:

Toppliste innlegg:

Stavangerpar: 14664

eriksson: 7598

vanilla81: 4232

lindakbj: 4020

sizza87: 3278

Katrine: 3155

Jannicke: 2914

Medlemsstatistikk

Gjester: 2

Medlemmer: 9151

Moderatorer: 2

Administratorer: 2

Forumstatistikk

Grupper: 5

Forumer: 36

Emner: 11394

Innlegg: 176083

Innlegg med flest stjerner

 • I forum Kom i form til bryllupet!, emne Et mål langt i det fjerne.. av KatKirk (rangert 2 ganger with average rating of 4.00)
 • I forum DIY Bryllup - Kreativt Forum, emne Søstrene Grene in my heart!! (små blomstervaser) av Camomilita (rangert 2 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Alt annet om bryllupsplanlegging, emne feil i invitasjonene.. av Stian og Gitte (rangert 2 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Fortell om dagen, emne Kjære alle stressede bruder det går bra til slutt! av Gjest_M01 (rangert 2 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Tradisjoner Etikette, emne tale fra brud av eriksson (rangert 1 ganger with average rating of 3.00)
 • I forum Alt annet om bryllupsplanlegging, emne Save the date kort, når? av Endelig.2014 (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Må-Gjøres-Lister, emne Trones forsøk på kontroll.. av Trusa (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Må-Gjøres-Lister, emne Trones forsøk på kontroll.. av Stian og Gitte (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Må-Gjøres-Lister, emne Trones forsøk på kontroll.. av 220912 (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Må-Gjøres-Lister, emne Trones forsøk på kontroll.. av May-Lise :) (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
 • Skriv interessante innlegg for de som planlegger bryllup, da vil du kanskje se ditt innlegg i listen over!