Så var mitt fantastiske utdrikningslag over..!! | Utdrikningslaget | Bryllupsforum

annonse-til-forumet-bryllupogfest2

Avatar

Registrér deg gjerne

sp_LogInOut Logg inn sp_Registration Registrér deg

Registrér deg | Glemt passordet?
Avansert søk

— Forum omfang —
— Match —

— Forum Valg —

Minimum søkeordlengde er 3 tegn - maksimum søkeordlengde er 84 tegn

sp_TopicIcon
Så var mitt fantastiske utdrikningslag over..!!
Emne Rating: 0 Emne Rating: 0 Emne Rating: 0 Emne Rating: 0 Emne Rating: 0 Emne Rating: 0 (0 stemmer) 
24. august 2012
21:14
Avatar
Medlem
Forum innlegg: 69
Medlem siden
23. oktober 2011
sp_UserOfflineSmall Offline

11.august var dagen,og den ble fantastisk!!
Kl.09.30 bråkte det uti postkassen,,og min kommende mann sa det lå noe til meg der..DA ante jeg ugler i mosen!Der lå det en pakke,og en "brosjyre"de hadde laget til hvor det sto : Du blir herved kidnappet!" Inni sto det at jeg skulle pakke div.ting,som overnattings-stæsj,festantrekk og gode sko..så skulle jeg være klar,i de klærne som var i pakken,kl 10 skulle skjerfet på sto det..I pakken lå det en rosa singlet kjole,fra Bosselini(om noen husker det,et barnemerke fra Cubus fra 90-tallet sikkert..)en lysblå sykkelbukse-slimfit!,en lang blond parykk,et Brann-skjerf,rosa solbriller,rosa øredobber og ett fabelaktig knallrosa slør med masse blomster på!!haha..herlig..jeg pakket å kledde meg,å min kommende mann syns jeg var for treg,så han bandt skjerfet forran øynene på meg og stilte meg i gangen og ba meg stå der..følte meg veldig lur icon_razz Sønnen vår på 2år var litt skrekkslagen og lurte på hva i alle dager som foregikk!Det tok ikke lange tiden før det gikk i døren,å mine forlovere og en til kom inn døren å hilste på meg,og tok meg med ut i en bil!I blinde..kjekt for meg som blir bilsyk icon_razz Men det gikk heldigvis fint,og det var ikke lange veien vi kjørte..hadde noenlunde kontroll på hvor vi kjørte,og forsto vi parkerte ved et vann,og så gikk turen nedover i skogen,og bort på en litt utkikspost,hvor jeg ante litt fnising i kulissene!Da tok de skjerfet av,og der sto de andre,totalt 12 herlige jenter!! Hilste på alle,fikk shotteglass rundt halsen alle sammen,og nøt litt sprudlevann!
Etter en liten stund gikk vi til parkeringen,å ble delt opp i 2lag! 1 av oss skulle være døv,med ørepropper og musikk i headset,så den gikk jeg for!En fikk bind for øyene,og de 2 andre teip for munnen,så de var stum!Så var det noen som fikk beskjed om hva vi skulle,og dro resten av oss med i full fart!Da skulle vi altså på butikken å finne en vare,og den stumme visste hva det var å måtte bruke tegnspråk!Den blinde måtte bet.i kassen og det hele ble ganske morsomt!På utsiden måtte den blinde tegne noe som hadde med varen å gjøre,og vi andre gjette!Jeg ropte høylytt alle ting jeg kom på,den blindes tegning var selvsagt ikke så bra.. icon_razz Vi lo masse kan man si! Så bare det ned igjen til Mosvannet hvor vi hadde en herlig lunsj!Mine kjære forlovere passet selvsagt på at ikke jeg gikk tørst,og jeg fikk mye Dooleys i shotteglasset-kjekt for meg som ikke drikke brennevin wink
Etter det kjørte vi til Sandnes,det ble dansing på en parkeringsplass midt i byn(frivillig icon_razz ) til bl a Macarena,og ellers Absolute Music 17!!herlig..så gikk vi tydeligvis til en musikkskole,hvor jeg da skjønte at jeg skulle spille inn 2sanger..!!OH MY GAAAAD..jeg ba kjapt om påfyll i glasset og kjente nervene..men heldigvis kom formen seg og jeg følte meg litt tøffere,og fikk hele følget til å stå å danse og synge litt med,selv om jeg ikke hørte de,eller de hørte musikken jeg hørte i headsettet ! Det var kjempemorro,og resultatet hørte vi på i bilen og senere på kvelden..og ikke siden icon_razz (frykter det dukker opp noe i bryllupet...!!)

Etter studio var det klesskifte,og jeg fikk på meg nok et heerlig antrekk med neonfarger,og de andre kledde seg i grilldresser og 80-talls treningstøy..så ble det litt til bilkjøring,til en fotballbane,hvor vi alle ble utstyrt med plastkopp-briller og fotballkamp sto på agendaen..siden jeg og ene forlover er fotballjenter var jo noe sånt obligatorisk wink Det ble heelt latterlig,og vi rørte vel knapt ballen tror jeg..svigerinnen min scorte mål,men vi fant ut i ettertid at hun fjusket litt *vinnerinstinkt* haha...
Solen steikte og det var godt ut på ettermiddagen,så det var godt at vi da kjørte til kveldens destinasjon,en hytte oppå et fjell som de hadde leid,og hvor de hadde bodd siden fredag(80%av gjengen kom fra Bergen)! Der var det reker på menyen,nyydelig! Jeg fikk et hefte de hadde laget til meg,men en lang hilsen og bilder fra hver enkelt,og de som ikke kunne komme..jeg strigrein mellom hver lesning,ble sååå rørt!Kan enda ikke lese det uten å få tårer i øynene!!Fantastisk! De hadde også intervjuet min kommende mann,så jeg svarte så godt jeg kunne på de spørsmålene,og det ble endel humor av det...!! Så kom pakkeleken,og det var utroolig morsomt!!De som var de mest åpenlyse gavene klarte jeg jo ikke!haha..det var beg.å bli sent på kvelden,så jeg skylder på alkohol og at gavene var altfor åpenlyse icon_razz Heldigvis ble de ikke fornærmet de 2 jeg slet litt med å finne utav,de lo skikkelig godt begge 2!Så da ble det jo endel mimring for hver gave der!
Ellers gikk resten av kvelden med til mye dans og sang til gamle gode klassikere,og vi hadde en fantastisk kveld,alle sammen!De beste vennene fra Bergen&Stavanger gikk kjempegodt overens og koste seg masse sammen,og det var helt supert å se!

Alt i alt ble det en drømmedag uten like,og jeg fikk nok engang bekreftet at jeg har verdens beste venner,og kunne ikke valgt mer riktige forlovere :nååh: En dag jeg vil minnes for resten av livet!! :nååh:

24. august 2012
22:05
Avatar
Sølvmedlem
Forum innlegg: 591
Medlem siden
31. mai 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

Høres kjempemorsomt ut!
Spesielt den delen med stum/døv/blind, ser for meg det var hysterisk. biggrin

Gifter oss 13. desember 2014

24. august 2012
22:34
Avatar
Gullmedlem
Forum innlegg: 1000
Medlem siden
7. mars 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

Høres ut som om du hadde en super dag!

25. august 2012
06:14
Avatar
Eidsvoll Verk, Akershus

Forum innlegg: 7804
Medlem siden
23. oktober 2011
sp_UserOfflineSmall Offline

Haha laugh høres ut som en superduper dag biggrin

25. august 2012
09:06
Avatar
VIP-medlem
Forum innlegg: 7598
Medlem siden
24. oktober 2011
sp_UserOfflineSmall Offline

Herlig!! laugh laugh

23. september 2012
18:42
Avatar
Medlem
Forum innlegg: 15
Medlem siden
21. september 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

Høres ut som dette var moro 😀 fikk noen gode tips til aktiviteter!!! laugh

25. september 2012
16:38
Avatar
Medlem
Forum innlegg: 13
Medlem siden
17. september 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

Utrolig morsomt! Skulle ønske jeg hadde sett dette før jeg selv var forlover, mange gode tips og ideer!

Stikk innom Til Bryllupet for stort utvalg i bryllupspynt!

Forumet tidssone: Europe/Oslo

Høyest antall samtidige brukere på forumet var 475

Pålogget nå:
11 Gjest(er)

Hvem er på denne siden nå:
1 Gjest(er)

0 aktive brukere siste 24 timer:

Toppliste innlegg:

Stavangerpar: 14664

eriksson: 7598

vanilla81: 4232

lindakbj: 4020

sizza87: 3278

Katrine: 3155

Jannicke: 2914

Medlemsstatistikk

Gjester: 2

Medlemmer: 9151

Moderatorer: 2

Administratorer: 2

Forumstatistikk

Grupper: 5

Forumer: 36

Emner: 11394

Innlegg: 176083

Innlegg med flest stjerner

 • I forum Kom i form til bryllupet!, emne Et mål langt i det fjerne.. av KatKirk (rangert 2 ganger with average rating of 4.00)
 • I forum DIY Bryllup - Kreativt Forum, emne Søstrene Grene in my heart!! (små blomstervaser) av Camomilita (rangert 2 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Alt annet om bryllupsplanlegging, emne feil i invitasjonene.. av Stian og Gitte (rangert 2 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Fortell om dagen, emne Kjære alle stressede bruder det går bra til slutt! av Gjest_M01 (rangert 2 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Tradisjoner Etikette, emne tale fra brud av eriksson (rangert 1 ganger with average rating of 3.00)
 • I forum Alt annet om bryllupsplanlegging, emne Save the date kort, når? av Endelig.2014 (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Må-Gjøres-Lister, emne Trones forsøk på kontroll.. av Trusa (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Må-Gjøres-Lister, emne Trones forsøk på kontroll.. av Stian og Gitte (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Må-Gjøres-Lister, emne Trones forsøk på kontroll.. av 220912 (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Må-Gjøres-Lister, emne Trones forsøk på kontroll.. av May-Lise :) (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
 • Skriv interessante innlegg for de som planlegger bryllup, da vil du kanskje se ditt innlegg i listen over!