Utdrikningslaget :) | Utdrikningslaget | Bryllupsforum

annonse-til-forumet-bryllupogfest2

Avatar

Registrér deg gjerne

sp_LogInOut Logg inn sp_Registration Registrér deg

Registrér deg | Glemt passordet?
Avansert søk

— Forum omfang —
— Match —

— Forum Valg —

Minimum søkeordlengde er 3 tegn - maksimum søkeordlengde er 84 tegn

sp_TopicIcon
Utdrikningslaget :)
Emne Rating: 0 Emne Rating: 0 Emne Rating: 0 Emne Rating: 0 Emne Rating: 0 Emne Rating: 0 (0 stemmer) 
11. juni 2013
07:59
Avatar
Medlem
Forum innlegg: 55
Medlem siden
27. februar 2013
sp_UserOfflineSmall Offline

Lørdag 8 juni kom det en gjeng som ringte på hos meg klokken elleve. samboeren min hadde stikket ut for å kjøpe en lyspære som han egentlig ikke har brydd seg om på over er mnd. Dette hadde han gjort for å være sikker på at jeg ikke stakk ut noen sted. 

Jeg har sluttet med å åpne når det ringer på hos oss hvis jeg ikke vet at vi venter besøk. Vi har så mange drittunger i blokka som ringer på og stikker. Så jeg ante fred og ingen fare, men plutselig så dundra det til i døra her. Alla hadde gjemt seg bak ett hjørne så jeg kunne ikke se de igjennom kikkhullet heller. Når jeg åpnet døra hoppet det frem en stor gjeng, som overfalt meg. De åpnet flasken med sprudlende så det sprutet over hele gangen icon_razz 
Jeg rakk vel egentlig ikke å forstå hva som skjedde før jeg sto der med ett glass med sprudlende og fikk beskjed om å drikke.

Det tok ikke lange tiden fra de dukket opp til jeg fikk beskjed om å ta på meg sko og komme oss av gårde. Jeg fikk beskjed om at klærne jeg hadde på meg var helt perfekte icon_razz

Vi reiste til ei venninne hvor vi spiste litt og drakk en del. Når klokken ble halv to fikk jeg beskjed om å sette meg i en stol slik at jeg ikke skulle se meg i vinduet, når skulle de sminke meg. Herregud å jeg så ut.Utdrikningslag.jpg

En kan si at sjokket ble stort når jeg fikk se meg i speilet... 

Når sminken var på og den fantastiske hodeplagget var på fikk jeg beskjed om å gå ned til bussen igjen, da skulle vi videre. 

Jeg hadde en mistanke om hvor vi skulle når jeg så at vi reiste mor Oslo. Hun ene forloveren min hadde snakket mye om highjump etter at hun hadde vært i ett udrikningslag tidligere, så mistanken var stor på at det var dit vi skulle. Jeg hadde rett. 

Når vi kom dit kan en si at vi fikk mye oppmerksomhet, det ble tatt en del bilder av oss fra de som jobbet der, og andre som hadde utdrikningslag. Jeg fikk jo selvfølgelig noe å drikke på når jeg kom inn i teltet hvor vi skulle være en stund.

Etter ganske lang tid kom begge mine forlovere bort til meg og sa at jeg skulle klatre opp en stolpe på 20 meter, og gå på en line, for så å hoppe over til ett tau. Jeg sa at dette bare er tull, for jeg har høydeskrekk så dette ville dere aldri ha gjort mot meg. De fikk selvfølgelig de som jobber der til å komme og fortelle det samme til meg. Jeg tenkte bare at dette er tull, og glemte det litt igjen. Når det ble vår tur til å gjøre oss klare til å begynne femkampen kommer det ei dame løpende bort til oss og roper overraskelse, hun hadde tatt med seg en sånn sele som skulle sikre meg, og ba meg om å ta den på for nå skulle jeg klatre. Jeg prøvde å få de til å si at de bare tuller, og fortelle at jeg har utrolig høydeskrekk. Dette kom jeg ikke stort med, så jeg tok på meg selen og ble med denne damen bort til der jeg skulle klatre. Jeg kan si det sånn jeg jeg begynte å skjelve, men jeg hadde bestemt meg for å gjennomføre uansett hav de skulle finne på. Han som skulle passe på at det ikke skjedde meg noe ba damen om å sikre meg, mens han begynte å fortelle at de hadde hatt en del ulykker idag.... Kan si det sånn at hjertet mitt begynte å hoppe. 

Da kom mine forlovere løpende og fortalte meg at det bare var tull. (Jeg vil si at jeg var utrolig sporty som tok dette så fin og hadde tenkt til å gjennomføre)

Femkampen gikk supert, og det var utrolig gøy. Vi ble delt inn i to lag, vi skulle fine ett ord av en del bokstaver og klatre igjennom ett nett hvor de forskjellige boktavene var uten å berøre tauet, vi skulle igjennom en hinderløype, skyte på paintball blink, og vi skulle lage en firkant av noen brikker. Stillingen ble helt likt, så vi måtte avgjøre det hele med luftgevær. 

Utdrikningslag1.jpgUtdrikningslag2.jpg

Etter noen timer der, gikk turen tilbake til min venninne for mer mat og selvfølgelig drikke. Etter maten fikk jeg bind for øyene, da skulle jeg få noen pakker, og gjette hva som var inni de. Gjettet jeg feil måtte jeg ta en shot. Jeg bommet på en bare, så den var jeg heldig med. 

Jeg fikk lov til å ta av meg binnet, og skulle igjennom en ny lek hvor jeg fikk se noen ting, så skulle jeg gjette hvem som hadde den med, og hva den representerte for meg og den personen. Der bommet jeg mer, og måtte drikke en del shot.

Jeg klarte alle til slutt, og det ble mye latter når historiene kom opp.

Til slutt så var det inn i bussen igjen, og da gikk turen til Oslo sentrum hvor jeg fikk en plakat og en bøtte meg godteri som jeg skulle selge. 
Jeg var ikke veldig ivrig i begynnelsen, syns dett var litt flaut. 
Når jeg fikk tint opp så solgte jeg ut alt godteriet, og gjengen jeg hadde med meg fikk litt panikk, så de kjøpte mer godteri. Jeg tjente litt mer enn de hadde trudd smile 
Det var utrolig mange som tok bilder av meg i Oslo, og jeg ble plutselig en turistattraksjon for turistene...

utdrikningslag3.JPGUtdrikningslag4.JPG

Når klokken ble tolv var en del slitne og ville hjem. Jeg var ikke helt klar for å finne senga, så jeg fikk samboeren min til å kjøre meg og begge forloverne min til mine svigerfamilie for der var alle foreldrene våres, så vi fortsatte festen der til klokken fire.

Alt i alt var dette en super dag smile 

 

 

Bryllupsvenner

11. juni 2013
10:26
Avatar
Sølvmedlem
Forum innlegg: 811
Medlem siden
21. oktober 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

Hørtes ut som en morsom dag, så bra du koste deg biggrin

14. juni 2013
11:59
Avatar
Eidsvoll Verk, Akershus

Forum innlegg: 7804
Medlem siden
23. oktober 2011
sp_UserOfflineSmall Offline

Haha! Jeg ler meg skakk her jeg sitter! Så mange kule bilder wink Høres ut som en HERLIG dag smile

14. juni 2013
13:33
Avatar
Medlem
Forum innlegg: 55
Medlem siden
27. februar 2013
sp_UserOfflineSmall Offline

Det var en fantastisk dag smile Flere av de som var med har fortalt meg i ettertid at hvis de noen gang skal gifte seg så vil de ha ett helt likt utdrikningslag smile Forloverne til min samboer syns også at en del av det vi gjorde hørtes utrolig kult ut, og har lyst å gjøre noe lignende med han.

Bryllupsvenner

Stikk innom Til Bryllupet for stort utvalg i bryllupspynt!

Forumet tidssone: Europe/Oslo

Høyest antall samtidige brukere på forumet var 475

Pålogget nå:
14 Gjest(er)

Hvem er på denne siden nå:
1 Gjest(er)

0 aktive brukere siste 24 timer:

Toppliste innlegg:

Stavangerpar: 14664

eriksson: 7598

vanilla81: 4232

lindakbj: 4020

sizza87: 3278

Katrine: 3155

Jannicke: 2914

Medlemsstatistikk

Gjester: 2

Medlemmer: 9151

Moderatorer: 2

Administratorer: 2

Forumstatistikk

Grupper: 5

Forumer: 36

Emner: 11394

Innlegg: 176083

Innlegg med flest stjerner

 • I forum Kom i form til bryllupet!, emne Et mål langt i det fjerne.. av KatKirk (rangert 2 ganger with average rating of 4.00)
 • I forum DIY Bryllup - Kreativt Forum, emne Søstrene Grene in my heart!! (små blomstervaser) av Camomilita (rangert 2 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Alt annet om bryllupsplanlegging, emne feil i invitasjonene.. av Stian og Gitte (rangert 2 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Fortell om dagen, emne Kjære alle stressede bruder det går bra til slutt! av Gjest_M01 (rangert 2 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Tradisjoner Etikette, emne tale fra brud av eriksson (rangert 1 ganger with average rating of 3.00)
 • I forum Alt annet om bryllupsplanlegging, emne Save the date kort, når? av Endelig.2014 (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Må-Gjøres-Lister, emne Trones forsøk på kontroll.. av Trusa (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Må-Gjøres-Lister, emne Trones forsøk på kontroll.. av Stian og Gitte (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Må-Gjøres-Lister, emne Trones forsøk på kontroll.. av 220912 (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Må-Gjøres-Lister, emne Trones forsøk på kontroll.. av May-Lise :) (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
 • Skriv interessante innlegg for de som planlegger bryllup, da vil du kanskje se ditt innlegg i listen over!