Bryllupsmusikk

Bryllupsmusikk

Band, DJ, Jukebox eller Spotify? Alle har jo gode egenskaper av forskjellige grunner. Men det er noe spesielt ved det å se en gruppe mennesker bli underholdt, og å klare å skape liv i forsamlingen.

Og det er jo det profesjonelle ofte klarer, som to høyttalere ikke klarer alene.

Underholdningsverdien ved å ha et band som spiller på deler av bryllupsfesten kan ikke bli erstattet av en MP3 spiller, selv om musikkutvalget kanskje er større ved hjelp av pc og internett.

Det er ganske vanlig å leie inn et band, eller en DJ til et bryllup – og det er mange å velge i mellom. De fleste band har mulighet til, og er vant til å flytte på seg en del, og det er ikke alltid det koster så veldig mye heller.

Hvis du ikke har sett «The Wedding Singer«, anbefaler vi deg å se den – det kan selvfølgelig hende du blir mer skremt enn at du blir inspirert, men filmen – selv til å være en komedie – klarer allikevel å underbygge endel goder av det å ha levende underholdning i bryllupet.

Musikk er et must for stemningen, så ikke ta det punktet «som det kommer». Ha satt opp spillelister på forhånd, med utvalg til både kakeskjæringen, første dans, dansen med foreldrene og også utover kvelden.

Nyttige linker

Musikk til bryllupet – Still de rette spørsmålene!
Liste: 50 gode musikktips til bryllupsdansen
Liste: 50 gode musikktips til vielsen

Om kommentarfeltet: Skriv gjerne en kommentar, men du sier dine egne ord, så vær snill og hjelpsom om du kan. Har du spørsmål som du trenger svar på, bør du heller skrive et innlegg i bryllupsforumet


Si din mening

*

More in Planleggingsguide
Bryllupskaker
Bryllupskaken

Sukker blir aldri brukt mer kreativt enn når en bryllupskake bakes og lages. For noen...

Close