Bryllupssangeren

Robbie (Adam Sandler) drømmer om å bli rockestjerne, men tjener i stedet til livets opphold som bryllupssanger. I et av bryllupene han synger i møter han servitrisen Julia (Drew barrymore), og de finner umiddelbart tonen. Når Robbie selv skal gifte seg, blir han dumpet av forloveden Linda foran alteret, og verden hans blir helt svart. I neste bryllup, der Julia igjen er servitør, er Robbie fortsatt i depressiv tilstand, og han dummer seg ut. Julia, som naturligvis legger merke til det, trøster Robbie. De kommer nærmere hverandre og bestemmer seg for å bli venner.

Julia skal også gifte seg, med en mann hun bryr seg dypt om, men som hun vet ikke egentlig er den rette for henne. Hun spør Robbie om hjelp. Han har falt for Julia, og ser nå sitt snitt til å stjele hjertet hennes rett før bryllupet.

Dette er en film man bare må se. Denne filmen ligger høyt på min topp 10 liste 🙂

Denne filmen passer for alle til alle anledninger..

Mitt terningkast på bryllupssangeren er 6,

Filmen er produsert i 1998.

Om kommentarfeltet: Skriv gjerne en kommentar, men du sier dine egne ord, så vær snill og hjelpsom om du kan. Har du spørsmål som du trenger svar på, bør du heller skrive et innlegg i bryllupsforumet


Si din mening

*

More in Bryllupsfilmer
The Other Bride (The Decoy Bride)

Den berømte skuespilleren Lara (Alice Eve) har problemer med å få giftet seg med mannen...

Close