Datoen er satt!

Datoen er satt!

Skrevet av Annha – dato: 06/04/2014

981681_10151412632410880_2086746792_oNå er både kirken og lokalet booket til bryllupet, samt at vi begge har valgt forlovere! Det har liksom bare vært prat frem til nå, men nå blir det faktisk virkelighet.

Jeg hadde aldri trodd at jeg skulle gifte meg i en alder av 23 år. Før jeg møtte Chris hadde jeg jo ikke sett for meg at jeg skulle gifte meg i det heletatt!

Uansett, så er det mye å planlegge og det gleder jeg meg veldig til. Jeg liker å planlegge og organisere, og lager stort sett lister over alt mulig det går ann å lage en liste over. Hehe. Så nå blir det mange lister fremover! Kanskje jeg publiserer noen her i dagboken?

-Ann Helen.

Om kommentarfeltet: Skriv gjerne en kommentar, men du sier dine egne ord, så vær snill og hjelpsom om du kan. Har du spørsmål som du trenger svar på, bør du heller skrive et innlegg i bryllupsforumet


Si din mening

*

More in Bryllupsdagbøker
Endelig kan planleggingne begynne :)

Skrevet av Junzzi - dato: 05/27/2014 Da er endelig datoen og Tomb kirke ble valgt,...

Close