En hvit og romantisk drøm

En hvit og romantisk drøm

Skrevet av bridetobe92 – dato: 01/21/2014

Untitled-1Kjære dagbok!

I skrivende stund, så sitter jeg og drømmer meg vekk i bryllupskjoler, leter etter den perfekte kjole som skal få min fremtidige mann til å »miste» pusten. Er enda noen år til vi skal gifte oss, for det blir ikke før i juli 2018, men alle jenter/damer har vel lov å planlegge å drømme om sitt bryllup, uansett når tid man skal gifte seg?

Da min samboer fridde til meg, så forsto jeg ikke helt at det var det han gjorde. For det var ikke det tradisjonelle frieriet som en jente som jeg hadde drømt om, men samtidig var det så søtt alikevel.

Jeg hadde mast lenge om at vi skulle forlove oss, men det skjedde aldri noe, før i september 2011. Vi var på vei til butikken, og jeg hadde hintet om noen ringer som jeg hadde sett. Han spurte meg om hva de kostet, og jeg svarte at det kunne være varierende for hvilken millimeter du vil ha osv, også spurte ham; vil du det da?

Dum som jeg var, så svarte jeg; Ja, men jeg venter til du er klar. Jeg gidder ikke mase mer. Han spurte igjen; Vil du gifte deg med meg?

Jeg så på ham, og sa; Er du seriøs nå? Han så på meg med et dumt blikk; Ehm, ja… Med guttungen vår i baksetet som bare var 1 år det tidspunktet, så hadde han plutselig 1 stk glad mamma i forsetet, som svarte et gledelig ja til sin kjære som satt på førersiden i bilen.

Nå som vi er forlovet, og har vært det i over 2 år, så velger vi å vente litt lenger, og har bestemt at vi skal gifte oss på 10-års jubileumet vårt.

Jeg gleder meg til å være en hvit brud, jeg gleder meg til å gå fra tittelen »SAMBOER» til »KONE». Jeg gleder meg til å få si mitt ja til min bedre halvdel foran familie og venner, gleder meg også til å planlegge. Har begynt så vidt, men det er kun når jeg ikke har noe å gjøre på 🙂

En perfekt hvit og romantisk drøm ♥

Kommentarer fra andre

  1. Wow jeg hadde ikke klart å vente så lenge! Vi forlovet oss i desember og bryllupet blir i august så her går det unna 🙂

  2. Det forstår jeg. Vi tar det skikkelig lavbudsjett fant vi ut – dropper til og med å leie lokale og følger heller tradisjonene til våre familier – å holde selskapet hjemme 🙂

Om kommentarfeltet: Skriv gjerne en kommentar, men du sier dine egne ord, så vær snill og hjelpsom om du kan. Har du spørsmål som du trenger svar på, bør du heller skrive et innlegg i bryllupsforumet


Si din mening

*

More in Bryllupsdagbøker
So Little Time, So Much To Do

Skrevet av WeddingOfMyDreams - dato: 12/27/2013 Fredag 27.12.2013 Kjære bryllupsdagbok Nå er det 8 måneder...

Close