Frieriet og litt om oss

Frieriet og litt om oss

Skrevet av sunu1993 – dato: 11/19/2013

SILJE-WIN_20131116_014246For meg så kom det litt som et sjokk på hvor frieriet skjedde.
Aleksander og jeg hadde vært sammen i 2 mnd og 21 dager da han fridde.
Vi hadde vært i Lillestrøm med noen venner og var på vei hjem, vi kom til Lillestrøm tog terminal da han begynte å finne noe i lomma si.
Han satte seg ned på knærne tok fram ring boksen og sa » Silje Pedersen Wildhagen, Jeg elsker deg av hele mitt hjerte. Du er livet mitt. du er min sjel. Du er den jeg vil dele livet mitt med. Silje Pedersen Wildhagen vil du gifte deg med meg?»
Ordene sitter i minnet mitt og kommer til å sitte der lenge. Vi er unge men vi elsker hverandre utrolig høyt.
Aleksander er 19 og blir 20 i januar 2014, Jeg Silje er 20 og blir 21 i juli 2014. Så da vi gifter oss i 2015 så er Aleksander 21 og Jeg Silje 22. Vi begge vil virkelig dette og vi håper familiene våre også forstår hvor mye vi vil dette.
Vi prøver så godt vi kan å spare så mye vi får til fram til alt skal betales. Vi setter alt inn på en sparekonto sånn at det skal bli lettere for oss begge.
Vi planlegger og planlegger og alt går etter planen fram til nå.

Om kommentarfeltet: Skriv gjerne en kommentar, men du sier dine egne ord, så vær snill og hjelpsom om du kan. Har du spørsmål som du trenger svar på, bør du heller skrive et innlegg i bryllupsforumet


Si din mening

*

More in Bryllupsdagbøker
Kjoleprøving nr. 2

Skrevet av BryllupHansen - dato: 08/23/2013 På tirsdag dro vi for å prøve brudekjole for...

Close