Hvordan bli dumpet på 10 dager

Hvordan bli dumpet på 10 dager er nok en knallgod romantisk komedie om mennesker med et tøffere liv enn oss andre.

Kort fortalt ender to fullstendig fremmede opp med å gjøre to forskjellige veddemål, og kommer på underfundig vis til å date hverandre på stort sett totalt feil grunnlag.

Andie Anderson (Kate Hudson) skal med sitt veddemål lage livet til Benjamin Barrie (Matthew McConaughey) så surt som overhodet mulig. En «hvordan» kolonne i tidsskriftet hun jobber i, er roten til hele eksperimentet – hun har ti dager på å få han til å forelske seg i henne, og deretter gjøre ham så forsynt, at han selv velger å dumpe henne.

Ben på den andre siden er en salgsperson s0m med sin jobb inngår et veddemål om å gjøre Anderson forelsket i seg, og få henne til å si «I Love You». Dette kan jo forsåvidt bli noe vanskelig når hun gjør alt hun kan for å gjøre han misfornøyd.

Plottet er knallbra, skuespillerprestasjonene til både søte Kate Hudson og kjekke Matthew McConaughey er like supert som alltid, og det er flust av situasjoner som får lattermusklene til å jobbe! Som en lett film i sjangeren romantisk komedie, er dette definitivt en film som leverer akkurat det man er ute etter. En romantisk historie om to personer, med to vidt forskjellige personligheter som etterhvert kanskje ikke er så forskjellig allikevel?

Selv om dette er en romantisk komedie og ikke en fryktelig dyp film som oppklarer meningen med livet – eller for den saks skyld – ikke oppklarer så veldig mye i det hele tatt, kvalifiserer den bestemt til et høyt terningkast, og Bryllupsvenner gir en god 6’er!

Klikk her for å kjøpe «Hvordan bli dumpet på 10 dager»

Produsert år 2003
Skuespillere Kate Hudson, Matthew McConaughey and Adam Goldberg
Spilletid 116 minutter
Terningkast 6

Kommentarer fra andre

  1. En morsom romantisk komedie. Jeg liker veldig godt Matthew McConaughey og Kate Hudson.
    Jeg har sett den flere ganger. Denne er å anbefale 🙂

  2. Artig komedie! Skikkelig jentefilm, har sett den ett par ganger.

  3. Veldig morsom og koselig film!:) Elsker en happy ending!!

Om kommentarfeltet: Skriv gjerne en kommentar, men du sier dine egne ord, så vær snill og hjelpsom om du kan. Har du spørsmål som du trenger svar på, bør du heller skrive et innlegg i bryllupsforumet


Si din mening

*