Kakefat til bryllup

Kakefat til bryllup

Til Bryllupet har nå tatt inn noen helt unike kakefat til bryllup. Kakefatene kommer i mange forskjellige typer og høyder, og de passer til både firkantede og runde kaker! Og det beste av alt er kanskje prisene! Se under bildet for lanseringstilbud!


– I forhold til utvalget, finishen på kakefatene og prisene de ligger til, er det stor sjanse for at du finner nettopp det kakefatet som passer perfekt til ditt bryllup!

Kakefat til bryllup i akryl ser nemlig ekstra elegant ut, ettersom akrylen får det hele til å se glassaktig ut. Akryl ser jo ut som glass, men er egentlig av en type plast som ikke går så lett i stykker. Og dermed egner det seg godt når de skal fraktes, og også bringes til bryllupslokalene.

– Behandler du kakefatet pent, er det ingenting i veien for å selge det videre etterpå. Kakefat som dette får du ikke kjøpt på normale butikker eller konditorier, og bør derfor kunne selges for over halv pris – når bryllupsdagen er over, og kaken er spist opp.

Siden dette er en ny-lansering hos www.tilbryllupet.no i 2012, får du inntil 25% rabatt på kakefatet du bestiller, om du bestiller innen søndag 27. februar 2012! Det er en besparelse på ca. 360,- for et kakefat som opprinnelig er verdt ca. 1500,-! Benytt rabattkode: KAKEFAT-20 når du er i kassen hos tilbryllupet.no!

Kakefatene blir tilbudt per stykk, og du finner også 2 serier som består av flere enkelt-deler, slik at du selv kan sette sammen kakefat i den høyden du trenger. Disse seriene inneholder kakefat fra 10cm høyde og helt opp til 50cm høyde!

Se kakefatene og prisene hos Til Bryllupetog husk å bestill før 27. februar for en god lanseringsrabatt, med koden KAKEFAT-20

Kommentarer fra andre

  1. Mange flotte fat for kakebakerne her 😉

  2. Flotte kakefat!

  3. Fine kakefat! Litt annerledes enn mange tradisjonelle 😉

  4. fine 🙂 notere meg desse til videre planlegging!

  5. Morsomt kakefat, annerledes! 🙂

  6. Artig! Jeg noterer meg dette. Nettopp begynt med planlegging:):)

  7. Akkurat det jeg ser etter!

  8. Må nok ta en nærmere titt på disse ja:)

Om kommentarfeltet: Skriv gjerne en kommentar, men du sier dine egne ord, så vær snill og hjelpsom om du kan. Har du spørsmål som du trenger svar på, bør du heller skrive et innlegg i bryllupsforumet


Si din mening

*

More in Bryllupsprodukter
Bordløpere hos Til Bryllupet
Bordløper til bryllup

En bordløper er et glimrende innslag for å pynte opp et bryllupsbord som skal se...

Close