Kontakt / Om oss

Bryllupsvenner.no så dagens lys så tidlig som i 2007. Siden da har over 9000 brudepar registrert seg, tatt del i forumet, hatt egen bryllupsblogg og ikke minst blitt kjent med hverandre.

Bryllupsforumet vårt ligger fremdeles ute for alle som vil lese, men det er per 2018 ingen som lenger administrerer eller modererer i forumet. Nye poster eller innlegg blir derfor ikke lenger aktivert. Det blir per i dag heller oppdatert nytt innhold fra vår side.

Bryllupsvenner.no er allikevel ikke bortgjemt, glemt eller forlatt(!) Det er svært mange som besøker nettstedet daglig, leser i forumet, får tips og inspirasjon fra andre brudepar som tidligere har vært aktive og som selvfølgelig leser bryllupsguiden vår. Denne har vi oppdatert, slik at linker og annen informasjon stemmer godt.

Og selv om registreringen for denne versjonen av Bryllupsvenner.no nå er stengt, er du selvfølgelig velkommen til å lese og kikke – og å la deg inspirere!

Det er firmaet Stil og Trend som fremdeles står bak Bryllupsvenner.no, slik det var da vi startet i 2007 – og som en liten gledesnyhet kan vi røpe at en ny versjon faktisk er på trappene – selv om det fremdeles er nokså langt igjen til målet.

Ved siden av Bryllupsvenner.no har Stil og Trend AS også to nettbutikker som kan være aktuelle for deg å kikke i om du skal gifte deg. Det er den kjente og kjære Til Bryllupet og den litt nyere – men absolutt interessante Dekorama.no:

Til Bryllupet kan du handle alt du trenger av pynt, dekorasjoner og tilbehør til bryllupet, og på Dekorama.no finner du også tusenvis av produkter – også til bryllup, men i tillegg pynt til konfirmasjoner, dåp, bursdag, barnebursdag og generell fest og kostymer.

Kontakt oss

Ønsker du å kontakte oss, kan du enten ringe telefon 938 15 810 (Besvares mellom kl. 10.00 og 15.00 alle hverdager) eller sende en e-post til post@tilbryllupet.no – så vil vi svare deg på spørsmål du eventuelt måtte ha!

Takk for at du besøker oss, og jeg håper vi ser deg igjen når ny versjon av Bryllupsvenner blir lansert for å rekke 2021-brudeparene 😉