Love Actually

Alle som skal gifte seg må se Love Actually.  Det er ikke en film kun om bryllup, men en film om livet slik det faktisk er… trist, artig, alvorlig, fin, og rett og slett en film du kan kose deg med uansett hvilket humør du er i.

Filmen handler om flere folk som lever forskjellige liv.  Noen er singel, noen er gift, noen blir separert, noen er utro.  Noen er forelsket, noen sliter.  Den handler om så mye, men så kommer den sammen gjennom hele filmen.  Den handler om folk i sin egen hverdag som møtes eller har noen sammenheng med en av de andre.  Den er om KJÆRLIGHET slik den faktisk er, både lykkelig og tøft.

Filmen passer for en jentekveld men også med kjæresten.  Jeg gir den en terningskast 6 fordi det er så herlig å se en film som handler om livet som det er – ikke alltid bare roser, men vi må gjennom ganske mange tøffe dager for å oppleve de fantastiske.  Men det er verdt det!!

Om kommentarfeltet: Skriv gjerne en kommentar, men du sier dine egne ord, så vær snill og hjelpsom om du kan. Har du spørsmål som du trenger svar på, bør du heller skrive et innlegg i bryllupsforumet


Si din mening

*

More in Bryllupsfilmer
Bruder i Krig!

Eller Bride Wars som er orginal tittelen, er en komedie som handler om 2 bestevenner...

Close