Nyhetsbrev Til Bryllupet – September 2013 (Gratis frakt)

Nyhetsbrev Til Bryllupet – September 2013 (Gratis frakt)

Vi hos Til Bryllupet gjør oss nå klare til høst- og vinterbryllupene,  og stopper selvfølgelig ikke å ta inn nyheter fremover av den grunn. Det er mange utrolig flotte idéer til både høst- og vinterbryllup, og årstidene kan gjøre det enkelt å pynte. Mange av produktene våre i nettbutikken er nettopp beregnet på bryllup på høst og vinter, og vi anbefaler at du tar en titt innom oss for å se – det er tross alt ikke enkelt å vise frem 900 produkter i et enkelt nyhetsbrev.

www.tilbryllupet.no.

NB! Gratis frakt på ALLE bestillinger som kommer inn før søndag kveld kl. 23.59 den 01. september!!

Rimelige Bordkort til Bryllup

Unike bordkort til bryllupsbordet til hyggelige priser – disse er spesialprodusert for oss, og fås ikke andre steder.

Selv om de fleste av bordkortene er tilpasset nettopp bryllupsbordet, kan mange også benyttes til dåp og konfirmasjon.

Klikk på bildet under for å se alle våre 37 unike bordkort

nanbk_plain_brudepar

Klikk her for å se alle bordkortene

divider

Deilige Drops til Bryllupet – Norsk Tekst!

Overrask med supergode mint-drops! Disse smaker helt fantastisk, har norsk «NYGIFT»-tekst på, og har «best før dato» til September 2014. De er hvite i midten, med en «sølvkant» rundt, og sort Nygift-tekst. Dermed passer dropsene de fleste fargetemaene!

nygift2

Klikk her for å kjøpe deilige mint-drops

divider

Lovehearts og Sjokoladehjerter

Vi har selvfølgelig også søte lovehearts og deilige sjokoladehjerter i mange forskjellige farger. Også her har vi en av de beste prisene, og sjokoladen er alltid fersk. Den bestiller vi direkte fra sjokoladefabrikken for å sikre best mulig smak og kvalitet!

sjokoladehjerter_lavendel

Klikk på denne linken for å se lovehearts og sjokoladehjerter

divider

Ved siden av dette har vi over 900 andre flotte produkter til gode priser på lager, og står klare til å sende i løpet av kort tid etter at bestillingen din er mottatt! Besøk oss og se selv: www.tilbryllupet.no

Hvordan kan du betale hos Til Bryllupet?

Siden oppstarten vår i 2005, har vi alltid vært veldig opptatt av sikkerhet på betalingsmetodene vi har tilbudt. Det er vi selvsagt enda – 8 år etterpå. I dag kan du velge flere betalingsmetoder, og det er svært enkelt via kasse-systemet vårt.

Fakturabetaling

Du betaler ingenting før du har bestillingen din i hus. Du kan ta på, og titte på produktene før du betaler!

Delbetaling

Også her betaler du ingenting før du har produktene hjemme hos deg. Men med dette valget kan du betale en lavere sum hver måned over en viss periode for å betale for hele bestillingen din, da slipper du en stor utgift med en gang – som for mange kan virke positivt på bryllupsbudsjettet.

Kortbetaling / Paypal

Her betaler du enkelt og greit over 100% sikre betalingsløsninger på nettet. Det er like sikkert som det vil være å trekke kortet på en kiosk eller vanlig butikk. Betalingen blir registrert via vår løsning i det øyeblikket du betaler, og når vi så sender bestillingen til deg samme dag, eller dagen etter – er den helt ferdig-betalt når du får den hjem til deg. Altså ingen faktura å betale i etterkant.

Du kan lese mer om våre kjøps- og betalingsvilkår i nettbutikken her

 

Om kommentarfeltet: Skriv gjerne en kommentar, men du sier dine egne ord, så vær snill og hjelpsom om du kan. Har du spørsmål som du trenger svar på, bør du heller skrive et innlegg i bryllupsforumet


Trackbacks

Si din mening

*