Og til slutt…

Og til slutt…

Hvis du har en gjennomsnittstid på planleggingen på rundt et år, og du nå allerede har booket lokalet, gått inn skriftlige avtaler med forskjellige leverandører (og lagt planene sammen med dem), vil det være et ganske langt opphold frem til selve bryllupsdagen.

Antakeligvis vil du komme til å lure på om noen av leverandøreren har glemt deg, siden det er lenge siden du har vært i kontakt med dem. Tro oss – det har de ikke! Men om du kjenner litt av angsten komme snikende, kan du selvfølgelig ta en telefon og dobbelsjekke.

Uansett er denne oppholdstiden godt for deg og din kjære – dere skal ha tid til å gjøre andre ting sammen enn å planlegge bryllup et helt år. Det er definitivt mange andre ting du kan gjøre som ikke krever direkte planlegging, og innkjøp skal fortsatt tas. Men om du har fulgt denne guiden, er du veldig langt på vei med de aller største og viktigste tingene.

Vi håper iallefall denne artikkelserien har hjulpet deg på vei!? Det er klart det ikke holder bare å lese dette – alt må jo gjøres i praksis også. Så om du har sett gjennom hele serien på en fredagskveld, og tenker at dette skal gå greit – så ikke bruk det som en unnskyldning for å utsette oppgavene. Ting tar tid – og som vi har nevnt mange ganger: Det er alltid best å være tidlig ute. Det er mange som gifter seg hvert år – og du må selv sørge for at du kommer de andre brudeparene i forkjøpet, slik at du får dine ønsker oppfylt.

Bruk Bryllupsvenner.no så ofte du kan, og ta alltid en titt innom bryllupsforumet når du er her. Der står det mye god informasjon, og ikke vær redd for å stille egne spørsmål om du lurer på noe.

Lykke til med bryllupsplanleggingen deres!

Om kommentarfeltet: Skriv gjerne en kommentar, men du sier dine egne ord, så vær snill og hjelpsom om du kan. Har du spørsmål som du trenger svar på, bør du heller skrive et innlegg i bryllupsforumet


Si din mening

*