So Little Time, So Much To Do

So Little Time, So Much To Do

Skrevet av WeddingOfMyDreams – dato: 12/27/2013

brudebukett732_1Fredag 27.12.2013
Kjære bryllupsdagbok
Nå er det 8 måneder igjen til jeg skal gi mitt JA til mannen jeg elsker! Jeg er superstresset! Vennene mine sier at jeg enda har god tid, og de har kanskje rett i det, men tiden går jo alltid så fort og plutselig så har dagen kommet!

Jeg klarer ikke helt å bestemme meg for tema vi skal ha og farger av blomster og tilbehør. I utgangspunktet ville jeg at alt skulle være rødt og hvitt. Røde og hvite roser overalt, forloverne mine med røde lange kjoler og brudepikene mine med hvite korte kjoler.
Ville først gifte meg på stranda men så kom jeg til å tenke på at man ikke gå med høyhælte sko på stranda og jeg trenger all den hjelp jeg kan få med de cm skoene gir meg :p

Jeg trenger inspirasjon!!

Om kommentarfeltet: Skriv gjerne en kommentar, men du sier dine egne ord, så vær snill og hjelpsom om du kan. Har du spørsmål som du trenger svar på, bør du heller skrive et innlegg i bryllupsforumet


Si din mening

*

More in Bryllupsdagbøker
Drømmekjolen

Skrevet av mammaeliz - dato: 12/20/2013 Har funnet det som kan være " The Dress"...

Close