The Heartbreak Kid

Etter at Eddie Cantrow (Ben Stiller) har vært på bryllupsreise i tre dager, tror han at han endelig har funnet den sanne kjærligheten. Uheldigvis er det ikke den nye bruden hans det gjelder.

«The Heartbreak Kid» er en frisk og freidig komedie krydret med overraskende og komiske poeng som du kanskje kjenner godt igjen fra tidligere filmer regissørene Bobby og Peter Farrelly, for eksempel «Alle elsker Mary» og «Dum og Dummere».

I et heftig tempo gjør handlingen i «The Heartbreak Kid» krumspring mellom underfundig moro og ondskapsfulle innfall med ny vinkling, som til sammen utgjør en svært så morsom komedie bygget på feiltakelser.

Etter mange år som ungkar og under sterkt press fra sin far Doc (Jerry Stiller), og sin beste venn Mac (Rob Corddry), begynner Eddy å lure på om han er for kresen når det gjelder damene han møter. Så da et tilfeldig møte med den tiltrekkende blondinen Lila (Malin Akerman) fører til en søt romanse, frir Eddy impulsivt.

Men like etter bryllupet, mens de nygifte blir kjent med hverandre på vei nedover den kaliforniske kysten, begynner det å gå opp for Eddy at han har gjort en forferdelig tabbe. Like etter at de ankommer det hemmelige målet i Mexico, faller han for den jordnære Miranda (Michelle Monaghan), som ikke aner at Eddy er på bryllupsreise. Nå må Eddy finne en måte å redde seg ut av det én dag gamle ekteskapet sitt på uten å miste drømmejenta si.

Filmen er ustyrtelig morsom med innfall som overrasker stadig vekk. Absolutt en knallmorsom film for en hvilken som helst humor-kveld for enten deg og din kjære eller sammen med venner!

Terningkast 6!

Klikk her for å kjøpe «The Heartbreak Kid»

Produsert år 2007
Skuespillere Ben Stiller, Michelle Monaghan and Malin Akerman
Spilletid 116 minutter
Terningkast 6

Om kommentarfeltet: Skriv gjerne en kommentar, men du sier dine egne ord, så vær snill og hjelpsom om du kan. Har du spørsmål som du trenger svar på, bør du heller skrive et innlegg i bryllupsforumet


Si din mening

*

More in Bryllupsfilmer
Hvordan bli dumpet på 10 dager

Hvordan bli dumpet på 10 dager er nok en knallgod romantisk komedie om mennesker med...

Close