The Other Bride (The Decoy Bride)

Den berømte skuespilleren Lara (Alice Eve) har problemer med å få giftet seg med mannen i sitt liv, James (David Tennant), uten at paparazzier ødelegger det hele. Det blir derfor opp til Laras agent Steve (Michael Urie) å finne det perfekte stedet for en vielse i fred og ro.

Han finner inspirasjon i en av brudgommens bøker og planlegger et intimt bryllup på et lite slott på den skotske øya Hegg. Det viser seg at boken ikke er basert på fakta og at omgivelsene ikke er like ærverdige som de tror, og når paparazziene i tillegg klarer å finne dem på den lille øya topper det seg for agenten. I et desperat forsøk på å lure paparazziene vekk fra bruden betaler han den fattige øyboeren Katie (Kelly MacDonald) for å late som om hun er bruden. Midt oppe i alt rotet signerer de vielsespapirene med sine egne navn, og ekteskapet er dermed gyldig. I prosessen med å få ekteskapet annulert utvikles forholdet mellom dem fra fiendtlig til romantisk. Vil Katie endelig oppleve lykken?

Filmen bærer preg av å være en B-film, og mangler de store komiscenene som gjør at den fanger deg. Allikevel kan man ikke annet enn å flire litt av den stakkarslige Katie som lirer av seg noen gullkorn i ny og ne. Kelly MacDonald gjør en heroisk innsats i denne filmen og er det absolutte høydepunktet, i tillegg til det vakre landskaet filmen er filmet i. Hun gjør en god figur og overgår de andre skuespillerne.

Denne filmen passer best en kald og våt høstkveld når man er alene hjemme og sitter godt plantet under et pledd. Den er ingenting for mannen i huset!

Jeg gir filmen terningkast 4
Kelly MacDonald redder filmen, ellers er det få høydepunkter. Allikevel er den søt og koselig, og man sitter med et smil om munnen etterpå.

Filmens lengde: 89 minutter
Produsert år: 2011
Utgitt: 2012

Skrevet av Neil Jaworski og Sally Phillips
Produsert av Robert Bernstein, Douglas Rae og Paul Ritchie
Regissert av Sheree Folkson

Om kommentarfeltet: Skriv gjerne en kommentar, men du sier dine egne ord, så vær snill og hjelpsom om du kan. Har du spørsmål som du trenger svar på, bør du heller skrive et innlegg i bryllupsforumet


Si din mening

*