Tips til utendørsbryllup

1. La gjestene dine få vite i invitasjonen at det er et utendørs bryllup, slik at de kan kle på seg passende klær.

2. Legg ved et kart i invitasjonene, slik at bryllupsgjestene enkelt finner veien til stedet, dersom det ikke er på en spesiell adresse. Eventuelt opplys godt om sted og veibeskrivelse via hjemmesiden til bryllupet

3. Pass på å ha tilstrekkelig gjestetoaletter og baderomsfasiliteter. Hvis bryllupet er hjemme i hagen, kan du vurdere å leie bærbare latriner. Mange utleiere har egne modeller som er penere og som fint kan benyttes til bryllup. Disse er komplette med toalett og servanter. Prøv også å ha et par ekstra speil til de kvinnelige gjestene som kanskje ønsker å rette litt på sminken utover kvelden.

4. Kontroller at stedet har tilgang til elektrisitet.

5. Den generelle tommelfingerregelen for en bryllupsfest er å beregne 1.5 til 2 kvadratmeter per gjest. Gjør et enkelt regnestykke, og pass på at dere har et stort nok telt.

6. Hvis du har bryllupet ved en privatbolig, finn ut på forhånd hvor teltet skal plasseres. På den måten når det plantes blomster til vår og sommer, kan det velges blomster som står til fargetemaene i bryllupet, og få de plantet i nærheten av der teltet skal stå.

7. Ordne med gode parkeringsmuligheter i nærheten. Det er ingen god start på bryllupsfesten, om gjester må gå 20-30 minutter gjennom skog og mark for å finne bryllupsteltet.

8. Gi naboene beskjed om at du skal ha et utendørsbryllup i forveien, slik at de kan unngå å være ute med gressklippere og løvblåsere akkurat den dagen.

9. Sørg for at bryllupet holdes på en plass hvor det ikke vil bli veldig gjørmete eller fullt av bakkevann dersom det skulle begynne å regne.

10. Ha noen bokser med myggspray tilgjengelig. Mygglys er antakeligvis ikke nok hvis myggen velger å krasje på festen.

Skal du ha et utendørsbryllup? Fortell om deres planer i bryllupsforumet!

Om kommentarfeltet: Skriv gjerne en kommentar, men du sier dine egne ord, så vær snill og hjelpsom om du kan. Har du spørsmål som du trenger svar på, bør du heller skrive et innlegg i bryllupsforumet


Si din mening

*

More in Andre gode tips
17 Gode bryllupstradisjoner

Bryllupstradisjon 1: Kirken Brudens ankomst Bruden og hennes far skal normalt være de som ankommer...

Close