Drømmeferie? ta turen til Colombia:)

Drømmeferie? ta turen til Colombia:)

Fra en av medlemmene hos Bryllupsvenner.no

Forloveden og jeg dro til Colombia i påsken 2011. Jeg var veldig spent og noe nervøs etter ting man har hørt i forhold til vold og kriminalitet.

Hvor feil kunne jeg hatt! Colombia var helt fantastisk!

Vi hadde en helg i Bogota (hovedstaden) En stor by med mye spennende å by på. Favoritten var nok Bike Bogota som var en dagstur på sykkel med guide hvor vi besøkte ulike nabolag og ikke minst et fantastisk fruktmarked. Der fikk vi smake alt av frukt og grønnsaker vi kunne tenke oss og kunne selvfølgelig kjøpe med om vi ville det.

Etter en helg i Bogota gikk turen til Medellin. Du kan ta buss, men det er billig og absolutt mer behagelig å fly.
Favoritten min på reisen var absolutt Medellin. En fantastisk spennende by med MYE historie. Alle som bor der er kjempehyggelige og ikke minst veldig stolte av byen sin. Med en fortid som narko-hovedstad der nakokonger bodde og styrte, til en flott by med et helt utrolig kulturtilbud. Alt fra gratis badebasseng, flott botanisk hage, og flotte sportshaller/komplekser var Medellin et reisemål nr 1.

Vi bodde hos noen private amerikanere som drev et bed & breakfast. Veldig hyggelig par. Tar du turen så spandér helt klart på deg en tur til La Finca. Det er ikke et mer idyllisk, avslappende sted du finner. Iguaner som kryper rundt langs innsjøen og hester, samt den beste maten jeg har spist. Alt laget av søte Colombianske damer som smiler fra øret til øret.

Etter 5 dager i Medellin, fløy vi videre til nord i landet; Cartagena. En varm by med mye turister. Gøy å ha vært der, men skulle helt klart hatt mer tid i Medellin.

Grunnen til at vi dro var hovedsakelig fordi begge er veldig glad i Mellom- og Sør-Amerika. Grunn nr to er at jeg er adoptert fra Colombia og kunne tenke meg å se landet. Jeg oppsøkte ikke noen biologisk familie ettersom jeg aldri har vært interessert i det, men jeg må si at jeg er umåtelig stolt av å være fra Colombia. Vakre, utadvendte og livsglade mennesker.

Jeg vil helt klart anbefale Colombia som reisemål for bryllupsreisen. Ikke spesielt dyrt og du får mye for pengen. Bogota er spennende, men siden landet har så mye fin natur å by på ville jeg heller anbefale å dra til en annen by å bruke tiden der.

God tur:)

(Er dette din artikkel, send oss en beskjed, så blir du kreditert)

More in Bryllupsreiser
Bryllupsreisen vår til Egypt

Ja, da har vi hatt vår bryllupsreise. Vi hadde med barna og vil legge opp...

Close