REGLER FORUM OG NETTSAMFUNN | Andre tilbakemeldinger - Ris, Ros & Regler | Bryllupsforum

annonse-til-forumet-bryllupogfest2

Avatar

Registrér deg gjerne

sp_LogInOut Logg inn sp_Registration Registrér deg

Registrér deg | Glemt passordet?
Avansert søk

— Forum omfang —
— Match —

— Forum Valg —

Minimum søkeordlengde er 3 tegn - maksimum søkeordlengde er 84 tegn

sp_TopicIcon
REGLER FORUM OG NETTSAMFUNN
Emne Rating: 0 Emne Rating: 0 Emne Rating: 0 Emne Rating: 0 Emne Rating: 0 Emne Rating: 0 (0 stemmer) 
24. januar 2014
03:48
Avatar

Forum innlegg: 49
Medlem siden
30. mars 2013
sp_UserOfflineSmall Offline
Ved brudd på disse reglene, kan det føre til utestengelse fra bryllupsvenner.no og forumet. Ved lovovertredelser, vil bryllupsvenner.no anmelde forholdet.

De fleste forumkategoriene er åpne for alle medlemmer og besøkende. Det er derfor så godt som umulig å følge alle innlegg for administratorer og moderatorer. Vi kan derfor ikke stå ansvarlig for innholdet i medlemmers innlegg. Den som skriver innlegget er selv ansvarlig for det de skriver.

Alle foruminnleggene i de åpne forumene er lesbare og tilgjengelige for alle registrerte og ikke-registrerte brukere. Det kan derfor være lurt å tenke seg om to ganger før ytterst privat informasjon blir lagt ut. Vi tenker da mest på adresse, telefonnr. ekte navn osv. Alle kort-koder, passord o.l. hører selvfølgelig ikke til på et åpent forum!

De uttalelser som blir gjort av administratorer og moderatorer på Bryllupsvenner.no reflekterer ikke nødvendigvis de offisielle meningene til http://www.bryllupsvenner.no, ei heller eierne.

Generelle regler som gjelder for ALLE

Punkt 1. Takt og tone
Som nettsamfunn ønsker vi å være runde i kantene, men ikke så runde at det går på bekostning av den hyggelige, positive og vennlige tonen i forumet eller på nettsamfunnet forøvrig.

Punkt 2. Skikk, holdninger og generell oppførsel
Vi tillater ikke rasisme, porno, trusler, mobbing, trakassering, utlevering av andre medlemmers private informasjon som adresse, telefonnr., ekte navn, e-post eller annen form for identifisering av medlemmer. Forsøk på dette fører til utestengelse og eventuelt anmeldelse.

Punkt 3. Negativitet, personangrep
Tråder eller poster som har en negativ undertone mot andre medlemmer, som f.eks. mobbing, angrep på person eller fornærmelser hvor man tar for seg nettopp person og ikke sak, kan og vil fjernes av administratorer og moderatorer om dette ansees som nødvendig for å oppretteholde en god tone på forumet.

Punkt 4. Moderering av innlegg
Bryllupsvenner.no har administratorer og moderatorer som holder orden, og disse har full rett til å slette eller endre innlegg som de mener er støtende, eller på andre måter bryter med de regler som står skrevet her. Dette kan gjøres uten forvarsel eller forklaring på hvorfor.

Punkt 5. Kun én medlemskonto
Forumet fører logg på IP adresser, og det vil bli stilt spørsmål om det oppdages flere medlemmer som skriver fra samme IP. Det er ikke lov å ha to medlemskontoer hos bryllupsvenner.no

Punkt 6. Opphavsrett, kopiering av innhold
Det er ikke tillatt å kopiere hele eller deler av innholdet på Bryllupsvenner.no til bruk på eksterne sider – selv om dette er dine egne innlegg eller forumposter skal dette ikke brukes uten samtykke fra administratorer. Samtidig er det heller ikke tillatt å legge ut bilder/tekster uten skriftlig tillatelse fra opphavspersonen(e). Herunder dikt, noveller, musikktekster, artikler fra nettaviser osv. Korte sitater kan benyttes for å enten starte diskusjonen, eller om det er for å poengtere et standpunkt. Med kort sitat menes det fra 1-4 linjer.

Punkt 7. Klage på funksjonalitet
Om man er misfornøyd med funksjonaliteten på forumet eller bryllupsvenner.no forøvrig, er det helt iorden å klage åpenlyst i forumet, men ingenting vil bli gjort før en administrator er gjort oppmerksom på forholdet på enten PM eller E-post.

Punkt 8. Annonsering / reklame / SPAM
Forumet er ingen annonseplass så fremst det ikke er inngått en spesiell avtale om dette med administrasjonen hos Bryllupsvenner.no. Med annonsering menes reklame eller lenker for egne eller andres nettsteder ved å plassere lenker eller hinte til adresser til andre nettsteder. Det er lov å lenke til eksterne internettsider i de tilfellene lenkene er typisk relevante for diskusjonen og ikke i utgangspunktet er ment som reklame. Det er dermed heller ikke i takt med regelverket å opprette tråder til hensikt for å kunne lenke til "relevante internettsteder".

Reklamering ved bruk av PM er også forbudt, og denne form for spamming vil føre til umiddelbar utestengelse fra Bryllupsvenner.no.

Vi forbeholder oss retten til å fakturere for eventuell reklame som gjøres via Bryllupsvenner.no, som ikke er avtalt med administrasjonen hos Bryllupsvenner.no i de tilfellene det er drevet aktiv "skjult" annonsering.

Punkt 9. Kjøp og Salg-forumet
Bryllupsvenner opprettet 31.01.10 et eget kjøp- og salg forum. Dette forumet kan når som helst bli tatt ned og fjernet om det blir misbrukt. Som i punkt 8 rett over, gjelder samme regler her:
Annonseringer for egne nettsteder er IKKE lov, og bilder og all annen informasjon skal ligge i salgsinnlegget. Det skal ikke linkes videre til eksterne nettsider. Alle lenker i salgsannonser, utenom til Bryllupsvenner.no galleri vil bli slettet. Det er heller ikke lov å inkludere webadresser, telefonnr. osv. i bildene.

Kjøp og salg-forumet er til for å kunne selge gjenstander, utstyr osv. som medlemmer av bryllusvenner.no har til overs privat, og dette er ikke beregnet på firma, nettbutikker osv.

For å lage annonser må du ha minst 90 innlegg totalt.

Punkt 10. Rekruttering / oppfordring til medlemskap på andre nettsteder
Alle som bruker forumet på Bryllupsvenner skal bidra til å ivareta en interesse for forumet ved å ikke reklamere for andre nettsteder. Det er derfor ikke tillatt å benytte Bryllupsvenner.no's forum, PM-system, eller andre funksjoner til å rekruttere eller oppfordre andre til å bli medlem i andre forumer, andre nettsteder eller facebook-grupper.

Andre normer vi alle bør prøve å følge – i ingen spesiell rekkefølge

1.
Vær hyggelig og oppfør deg pent. Vær mot andre som du vil at andre skal være mot deg. Man skal ikke plage andre, man skal være grei og snill, og for øvrig kan man gjøre som man vil. Etc etc… Det betyr å følge de reglene som er satt http://www.bryllupsvenner.no/wp-content/sp-resources/forum-smileys/smile.gif

2.
Alle kan ha en dårlig dag, og irritasjon er menneskelig – men ikke la den ta overhånd – og tenk deg om 2 ganger før du trykker på "Post Innlegg" hvis du er ordentlig sint. Det er vanskelig (men absolutt lov) å angre foran en haug med medlemmer som mislikte det sinte innlegget ditt.

3.
Du hører ikke tonefallet på den som svarer på innlegget ditt. Det kan derfor hende at innlegget i utgangspunktet er ment svært så vennlig. Les over innlegget som provoserer deg EN gang ekstra før du svarer irritert tilbake. Plutselig kan det hende at du ser du misforstod den første gangen.

4.
Banning og bryllup hører dårlig sammen. Vi ønsker en positiv stemning på Bryllupsvenner.no, og banning bidrar ikke enormt til det – så prøv å hold deg til ord som du fikk lov å si når du var liten.

5.
Er du en helt ny bruker får du faktisk mye mer ut av Bryllupsvenner.no med én gang du har introdusert deg på introduksjonsforumet! Da lærer de andre å kjenne deg, og det blir morsommere for både de og deg å snakke sammen etterpå! – Prøv, så skal du se!

6.
Hvis du ikke forstår BBkode (Sitering, stor/liten/fargelagt skrift, lenker, URL'er osv. så prøv for det! Får du det ikke til så spør http://www.bryllupsvenner.no/wp-content/sp-resources/forum-smileys/smile.gif Det er ingenting galt i det! Antakelig vil andre medlemmer kunne fortelle deg hva du må gjøre for at det skal bli riktig. Hvis du ikke gjør noe, må du godta at administratorer og moderatorer endrer og "fikser" innlegget ditt, slik at det leses riktig.

7.
Dette er et bryllupsforum, hvor diskusjoner omkring bryllup og bryllupsplanlegging foregår. Har du lyst til å snakke om heeelt andre ting, vennligst benytt forumet "Skravletråden".

8.
Prøv så langt det er mulig å skriv innleggene dine i det temaet hvor innlegget passer best. DVS: Lurer du på hvordan en kake skal bakes, puttes det i "Oppskrifter" og ikke i "Skravletråden". Det samme gjelder hvis du har kjøpt deg ny sykkel og gjerne vil fortelle om den – DET innlegget skal i "Skravletråden" http://www.bryllupsvenner.no/wp-content/sp-resources/forum-smileys/wink.gif

9.
Moderatorer og administratorer er noen ganger nødt til å være strenge for å holde orden! Hvis du føler at det er urettferdig at posten din ikke får bli, at den blir flyttet e.l. så er aldri dette vondt ment! Samtidig kan du prøve å tenke etter om du ikke har sett at det faktisk har skjedd med andre medlemmers poster også.

10.
Føler du deg mobbet, trakassert, urettferdig behandlet eller misliker hvordan du blir behandlet på av andre medlemmer, si snarest i fra om dette enten til en moderator eller til administrator. Send da en PM, slik at du slipper å bite fra deg direkte i forumet hvor alle kan se! Administrator eller moderator kan mest sannsynlig få ordnet opp for deg!

Hvem er administratorer og moderatorer?

Administratorer:
Katrine
Roger
Marius

Moderatorer:
Trone
Stian og Gitte

24. januar 2014
03:48
Avatar
Eidsvoll Verk, Akershus

Forum innlegg: 7804
Medlem siden
23. oktober 2011
sp_UserOfflineSmall Offline
Dytter litt på disse reglene.

Da jeg meldte meg inn her for et par år siden gjorde jeg det fordi det var en gjennomgående god tone i innleggene og man fikk konstruktiv kritikk og gode tilbakemeldinger på det man skrev og delte. Det var selvfølgelig åpent for en diskusjon, men allikevel var det med gjensidig respekt og forståelse for at vi alle er forskjellige og har ulike måter å tilnærme oss temaer på, og at man derfor ikke trengte å forsvare sine meninger og holdninger opp og i mente.
Jeg håper det kan fortsette å være slik og at dette forumet kan glede og hjelpe mange bruder like mye som det har hjulpet meg med en av de viktigste og hyggeligste øyeblikkene i mitt liv; den store bryllupsdagen naaah

24. januar 2014
15:11
Avatar
Fullt medlem
Forum innlegg: 345
Medlem siden
29. desember 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

thumbs-up

Stikk innom Til Bryllupet for stort utvalg i bryllupspynt!

Forumet tidssone: Europe/Oslo

Høyest antall samtidige brukere på forumet var 475

Pålogget nå:
44 Gjest(er)

Hvem er på denne siden nå:
1 Gjest(er)

0 aktive brukere siste 24 timer:

Toppliste innlegg:

Stavangerpar: 14664

eriksson: 7598

vanilla81: 4232

lindakbj: 4020

sizza87: 3278

Katrine: 3155

Jannicke: 2914

Medlemsstatistikk

Gjester: 2

Medlemmer: 9151

Moderatorer: 2

Administratorer: 2

Forumstatistikk

Grupper: 5

Forumer: 36

Emner: 11394

Innlegg: 176083

Innlegg med flest stjerner

 • I forum Kom i form til bryllupet!, emne Et mål langt i det fjerne.. av KatKirk (rangert 2 ganger with average rating of 4.00)
 • I forum DIY Bryllup - Kreativt Forum, emne Søstrene Grene in my heart!! (små blomstervaser) av Camomilita (rangert 2 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Alt annet om bryllupsplanlegging, emne feil i invitasjonene.. av Stian og Gitte (rangert 2 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Fortell om dagen, emne Kjære alle stressede bruder det går bra til slutt! av Gjest_M01 (rangert 2 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Tradisjoner Etikette, emne tale fra brud av eriksson (rangert 1 ganger with average rating of 3.00)
 • I forum Alt annet om bryllupsplanlegging, emne Save the date kort, når? av Endelig.2014 (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Må-Gjøres-Lister, emne Trones forsøk på kontroll.. av Trusa (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Må-Gjøres-Lister, emne Trones forsøk på kontroll.. av Stian og Gitte (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Må-Gjøres-Lister, emne Trones forsøk på kontroll.. av 220912 (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Må-Gjøres-Lister, emne Trones forsøk på kontroll.. av May-Lise :) (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
 • Skriv interessante innlegg for de som planlegger bryllup, da vil du kanskje se ditt innlegg i listen over!