Online Bryllupsplanlegger

Med disse verktøyene blir det enkelt og morsomt å planlegge bryllupet!

online_planlegger_topp

 

Hjemmeside til bryllupetHjemmeside til bryllupet

Med en egen bryllupshjemmeside kan dere gi gjestene viktig informasjon i forkant av bryllupet. Ikke alt får plass på invitasjonen! Veibeskrivelser, overnatting, menyer, transport, program for dagen og kanskje til og med bordplassering får dere plass til på en hjemmeside. Opprett så mange undersider som dere ønsker, og last opp egne bilder. Dere får gjestebok og passordbeskyttelse av hjemmesiden med på kjøpet!

Pris: Kun 149,- (Engangssum)

Jobb med hjemmesiden, eller bestill her

divider

Bryllupsbudsjett - bryllupsverktøyBryllupsbudsjett

Med vårt budsjettverktøy får dere en god oversikt over økonomien frem mot bryllupet. Her velger dere et sett med standardposter, eller legger til deres egne – og kan også knytte budsjettposter opp mot gjøremål i huskelisten. Slipp kjedelige overraskelser, og ha heller oversikten!

Pris: Gratis!

Gå hit for å starte deres bryllupsbudsjett

divider

Gjestelisten til bryllupetGjesteliste

Med gjestelisteverktøyet får dere oversikt over hvilke gjester som er bedt, og hvor mange som kommer. Dere kan enkelt se hvor mange gjester som har svart ja eller nei, og hvor mange gjester som enda ikke har svart. Gjestelisten kan ved hjelp av én knapp, legges automatisk inn på bryllupshjemmesiden.

Pris: Gratis!

Gå hit for å opprette deres gjesteliste

divider

HuskelisteElektronisk Huskeliste

Med huskelisteverktøyet passer vi på at dere ikke glemmer noen av de viktige punktene under bryllupsplanleggingen. Alt dere trenger å gjøre, er å føre inn gjøremål, beskrivelse som f.eks. dato, booking-nummer eller telefonnummer, samt den datoen dere vil at gjøremålet skal forfalle. På denne datoen sender vi dere en e-post, og minner dere på gjøremålet.

Pris: Gratis!

Gå hit for å legge gjøremål i huskelisten

divider

Ønskeliste til bryllupetØnskeliste

Vil dere ha ét sted hvor alle ønskene deres står oppført, for å slippe å huske alle ønskene i hodet? Legg inn ønskene i ønskelisten etterhvert som dere kommer på dem. Når listen er ferdig, kan denne sendes på e-post til én person, f.eks. gavekoordinator. Ønskelisten kan også ved hjelp av bare en knapp, legges inn på hjemmesiden. (Det er ikke mulig for gjestene å krysse bort det som er kjøpt)

Pris: Gratis!

Gå hit for å legge til ønsker

divider

BryllupsdagbokBryllupsdagbok

Om du ønsker å skrive om eget bryllup får du som en ekstra-bonus – din egen bryllupsdagbok! Dagboken passer godt til å skrive om hendelser som for eksempel frieriet, forlovelsen, innkjøp av kjole, setting av dato, valg av lokale eller andre store og små ting under planleggingen. Et dagbokinnlegg kan ikke endres underveis, og er åpent for andre å lese.

Pris: Gratis!

Gå hit for å skrive dagbokinnlegg

divider

BryllupsforumBryllupsforum

Ønsker du å få tilbakemeldinger, tips, idéer og kanskje har spørsmål til andre som planlegger, bør du bli med på bryllupsforumet. Der kan du også lage din egen må-gjøres-liste. Bryllupsforumet vårt er kjent for godt stemning, hyggelige og ikke minst hjelpsomme medlemmer og moderatorer. Og mange gode tips og triks til bryllup. De beste bryllupene er planlagt, og den beste planleggingen tør vi påstå skjer nettopp i bryllupsforumet!

Pris: Gratis!

Gå hit for å ta del i forumet

divider

Har dere spørsmål til noen av bryllupsverktøyene, er det enklest å stille spørsmålet i forumet – da hjelper vi kanskje flere på en gang, og dere får raskt svar! Har du spørsmål ang. hjemmesiden, kan dere ta kontakt med oss her.