Start guiden her

Start guiden her

Bli medlem på Bryllupsvenner - det er gratisFørst og fremst: Gratulerer som nylig forlovet!

Se gjerne på verktøyene i vår online bryllupsplanlegger før du leser denne guiden – du får de fleste gratis! Verktøyene kan være kjekke å ha når du kommer til bestemte punkter underveis.

Til venstre i menyen finner du et knippe med linker til forskjellige hovedpunkter når du skal planlegge et bryllup. Under hver link har vi skrevet kort om de forskjellige punktene.

Dette er ikke ment som en fullstendig oppskrift på hvordan planlegge et bryllup, men mer som hjelpetekster og huskelister til hvilke deler av bryllupet som krever gjennomtenkning og planlegging.

bryllupsdagbokHusk også å skrive noen enkle ord for hvert punkt i bryllupsdagboken din. – En bryllupsdagbok er en herlig måte å samle minner også fra bryllupsplanleggingen.

Å planlegge bryllupet er nemlig veldig mye av gleden. Det er resultatet av bryllupsplanleggingen som skaper dagen dere vil minnes med bilder og gjestebok fra gjestene. Planleggingen varer lengre enn selve dagen!

Hvordan bruke planleggingsguiden

Linkene står i en bestemt rekkefølge – og av en veldig god grunn: Det ene punktet blir avløst av det neste.

Det er ingen grunn til å begynne og se på hva en brudekjole koster, og hvilken brudekjole du vil ha, før du vet hva bryllupsbudsjettet tillater. Maten blir selvfølgelig heller ikke bestilt før dere vet antall gjester, og det er vanskelig å skrive huskelister hvis du ikke vet hva du skal huske på.

Og dermed: Les fra toppen og nedover, og ikke fra bunnen og oppover.

Husk også å bruke vårt bryllupsforum om du har spørsmål! Der får du god hjelp til å planlegge bryllupet om du skulle ha spørsmål, eller trenger noen å drøfte med!

Vi ønsker dere lykke til med å planlegge bryllup!

More in Planleggingsguide
Spare penger til bryllup
Bryllup & Penger

Å finne ut det totale bryllupsbudsjettet er absolutt nødvendig for å kunne si noe om...

Close