Thailand, Krabi, Klong Muang

Reisen vår gikk til Klong Muang, ca.30 minutter utenfor Krabi by, ca 15 minutter utenfor Ao Nang. En koselig liten fiskerlandsby som byr på flotte omgivelser! Veldig rolig sted, med kun to hotell!

Dette var ikke bryllupsreise, men vi forlovet oss på en strand under reisen.

Vi var på dette stedet i 14 dager. Dette var akkurat passe! Mange vi møtte her valgte å være en uke på to forskjellige plasser. Planleggingen startet ca 6 mnd i forveien. Siden dette er en ganske dyr tur, var det greit å ha litt tid.

Førsteinntrykket vi fikk da vi kom frem var at dette var et veldig øde sted og at vi kom til å kjede oss ihjel hvis vi skulle være der i 14 dager! Vi bodde foresten på Sofitel Phoketra, som hadde mye aktiviteter å tilby, deriblant mye øyhopping! Dagene fløy! Det var flotte rom og deilig mat! 5 forskjellige restauranter på det ene hotellet

Hotellet hadde minibusser som kjørte oss dit vi ville. Vi var noen turer inne i Ao Nang på kveldstid (billig skreddersydde klær der!) Ellers var vi som skrevet på mye øyhopping, elefantsafari, inne i Krabi by og ellers litt overalt med tuk-tukker!;) De tilbydde ekstremt med aktiviteter. Vi valgte å ta ca annenhver dag med rolig avslapning og farting.

Å være turister i Thailand er helt fantastisk! Det kalles «smilets land» med god grunn! Det ble faktisk pinlig til tider. De er så ydmyke! Fantastisk.

Det beste minnet fra turen må være båttur ut til øye koh hong med hotellets cabin cruiser! Det er det mest eksotiske synet ever! Også selvfølgelig forlovelsen!:)

Til slutt vil jeg si at dette absolut har en bryllupsreisefaktor. Man gjør egentlig dette resisemålet til det man vil selv! Det innebærer så mange forskjellige muligheter!

På en skala fra en til ti, vil jeg si dette egner seg som 8 til bryllupsreise!

Kommentarer fra andre

  1. Stedet ser jo helt fantastisk ut! Jeg har også vært redd for at et slikt sted hadde kommet til å bli kjedelig, særlig for min kjære som ikke er noe særlig glad i å slikke sol hele dagen.

  2. Noe så fantastisk!!

Om kommentarfeltet: Skriv gjerne en kommentar, men du sier dine egne ord, så vær snill og hjelpsom om du kan. Har du spørsmål som du trenger svar på, bør du heller skrive et innlegg i bryllupsforumet


Si din mening

*

More in Bryllupsreiser
Fantastiske Praha

En av de flotteste gavene vi fikk til vårt bryllup var en tur til Praha....

Close