Riktig bryllupslook

For å se flott ut på bryllupsdagen krever det utstråling, avslappethet og selvfølgelig at du er klar for en helt ny tilværelse sammen med den du har valgt å dele livet sammen med. Håret, neglene, sminken, brudekjolen – og hvordan du ser ut i brudekjolen – er alt med på å gjøre deg til den bruden du ønsker å være på den spesielle dagen.

Foruten deg selv, er brudekjolen den viktigste delen av utstrålingen din, og det er selvfølgelig viktig at du virkelig føler deg vel i den. -At brudekjolen virkelig «er deg»! Derfor skal du bruke god tid på å velge DIN kjole – det er verken venninnene dine, moren din, eller din kommende svigermor som skal ta seg flott ut i brudekjolen – det er DEG! Velg den som DU synes kler deg best, da vil du også føle deg best! Det går selvfølgelig an å høre de andres meninger allikevel.

På selve bryllupsdagen ønsker du en kjole som du kan stå, sitte, gå – eller danse med, uten å måtte føle deg ukomfortabel i den. Begynn å se deg rundt, og planlegg tidlig. Husk at det tar tid om du bestemmer deg for å få skreddesydd kjolen. Husk også på at det kan ta tid å få ferdig en «ferdigsydd» kjole, hvis du kanskje vil ha ordnet justeringer, innsyinger og slikt.

Ved siden av dette ønsker du heller ikke å overgå brudekjolen og hårpynten med en altfor praktfull frisyre, eller sminke som overvelder alt det andre. Tenk enkelt, klassisk og stilfullt slik at alt helhetlig passer sammen. Og selv om det kanskje kan høres – og føles – litt rart, så øv deg gjerne på blikk og uttrykk eller rettere sagt; det generelle «looket» på forhånd, slik at du har noen egne ideér og komme med, når fotografen står foran dere. Dette kan til og med være en svært så morsom affære, om du har noen gode venninner som kan le og glede seg sammen med deg!

Få manikyr eller neglpleie hos noen profesjonelle, helst dagen før bryllupet. Dette er noe du ikke bør gjøre «god tid i forveien». Redusér sjansen for brukne negler, opprisset polish, eller om du skal ha neglpynt, at pynten faller av – ved å få manikyren så nært opp mot bryllupsdagen som mulig. Om du ikke heller helt i den retningen av å ha lange negler, eller bruke negl-lakk i det hele tatt, sørg iallefall for at de er pent filt, glanset og blankslipt. Hendene dine vil du fort oppleve kommer til å være i stort fokus når du skal vise frem den nye ringen både til gjester og til fotografen. Fotografen er kanskje den viktigste som skal se neglene dine, ettersom han vil forevige hvordan de så ut akkurat denne dagen.

Sminke er den siste nødvendige delen for å skape uttrykket og utseende ditt akkurat slik du vil ha det, og sminken havner også helt til slutt på tidslinjen din – selvfølgelig på selve bryllupsdagen. Ikke prøv å skap deg om til en person du ikke er, med dramatisk og overdreven øyenskygge eller en altfor skrikende leppestift. Kort sagt – få den virkelige deg til å se enda bedre ut!

Bruk en smule mer kraft, enn hva du gjør når du normalt sminker deg for andre anledninger, slik at sminken kommer tydelig frem på bildene, og ikke ser «utvasket» ut, men ikke overdriv! Hvis bryllupet deres faller på den litt mørkere delen av året, og det vil være mørkt ute under selve feiringen, legg på sminke som om du skulle vært ute på en venninnekveld, eller på en romantisk restaurant med forloveden din – men med et litt sterkere utgangspunkt – bare ikke for mye! Unngå dyp rød leppestift så vel som lys rosa. Kalde, frostede farger bør du også overveie å la helt være. Tenk så godt du kan på bildene som vil bli tatt! når alt kommer til alt, så er det her de kjære minnene vil være foreviget.

Det er også her selvfølgelig lov å eksperimentere litt, og om du ikke har et digitalkamera å teste med, kjenner du garantert noen som vil låne deg ett, slik at du fort kan se hvordan sminken også tar seg ut på bilder!

Kjøp fersk mascara for å unngå klumper. Om huden din er sensitiv, så skal du også huske på at dette IKKE er dagen for å teste ut nye merker som venninner eller andre har anbefalt! Bruk det du alltid har brukt – og som du vet fungerer for deg. Det siste du ønsker deg, er å gå til alters med ansiktsutslett takket være en allergisk reaksjon!
Natten før den store dagen er absolutt ikke tiden for fest, så pass på å få åtte virkningsfulle og avslappende skjønnhetstimer i sengen din. Er du som de fleste andre, og av nervøsitet og spenthet – ikke klarer å sovne ordentlig, så fortvil ikke. La kroppen fortsatt få lov å slappe av, og det gjør den best når den ligger i en varm seng i et mørkt rom! Hvis du har venninner på besøk dagen før, så avslutt tidlig. Drikk veldig moderat, om i det hele tatt. Blodskutte øyne med en bankende hodepine er ikke akkurat det ultimate for deg når du skal feire et enestående, fantastisk og morsomt bryllup!

Prøv så godt du kan å stagge nervøsiteten på andre måter enn å overspise godteri og mat kvelden i forveien. Vi alle vet at mystiske krefter vil gjøre alt de kan for at brudekjolen din skal være akkurat litt for tettsittende morgenen etterpå! Er du virkelig nervøs og overspent, prøv å gå en lang tur i naturen og pust rolig. Det kan også hjelpe litt med et avslappende bad med rolig bakgrunnsmusikk, en kopp med beroligende te – og bilder av en lykkelig fremtid med den du er gladest i. Husk at det er noen milliarder mennesker som har klart seg helt flott gjennom hele dagen, før deg – så hvorfor skulle det absolutt gå så galt for deg!?

Med disse tipsene er du sikker på å få en fantastisk bryllupsfeiring, med deg som en perfekt brud med akkurat riktig utstråling! – Bare ikke forsov deg og gå glipp av det hele…!

Trackbacks

  1. […] Hvordan får du riktig bryllupslook? Galleri: Brudefrisyrer Perlekjeder hos Til Bryllupet Andre smykker http://www.youtube.com […]

More in Andre gode tips
Bryllupsplanlegging på internett

Internett er et uvurdelig verktøy i bryllupsplanleggingen. Se de gode tipsene til en rutinert internettplanlegging...

Close