Skrive ønskelisten

Skrive ønskelisten

Begynn å tenke på ønskelisten tidlig! Start i dag med ønskelisteverktøyet her.

Inviterer dere mange gjester, får dere mange gaver – og det er lurt å være i forkant, og å tenke godt igjennom hva dere faktisk ønsker dere. Det verste som kan skje (både for dere å gjestene) er at dere ender opp med en ønskeliste som inneholder «i-siste-liten-ønsker» og ikke ting dere virkelig vil ha.

Det tar tid å skrive lange ønskelister, og prøv derfor å holde ønskene samlet på ett sted – bruk ønskelisteverktøyet helt gratis!

Tiden går fort uansett – og bare se for deg hvor vanskelig det kan være å ønske seg ting til en bursdag eller til jul – og så tenker du videre på at dere skal holde et bryllup for kanskje 50 gjester – hvor hver av dem ønsker å gi en liten eller stor ting (!)

www.bryllupslisten.no kan dere sette opp ønskelisten for alle Christiania Glassmagasinbutikker.

Det kan også nå være lurt å tenke på om dere skal ha en gavekoordinator, som holder litt oversikt for gjestene over hva som er kjøpt av andre, og hva som fortsatt er «ledig» på ønskelisten deres. Den som kóordinerer dette, får ønskelisten deres tilsendt på e-post, rett fra ønskelisteverktøyet – i tillegg til å ha kontroll på hvilke butikker som dere legger ut listen.

På den måten slipper dere forhåpentligvis å få 12 vannkarafler i Rosendahl-serien.

Nyttige linker

Kommentarer fra andre

  1. sannelig e det mye og tenke på… føler ikke det er så lett å skrive ønskeliste, da vi har det vi trenger. Vi trenger penger til festen :p også synes jeg tipset om at gjestene gir en gave for 50,- mindre enn det de hadde tenkt, og tar med den 5o lappen, slik at vi kan gi til et godt formål som står oss nær 🙂

Om kommentarfeltet: Skriv gjerne en kommentar, men du sier dine egne ord, så vær snill og hjelpsom om du kan. Har du spørsmål som du trenger svar på, bør du heller skrive et innlegg i bryllupsforumet


Si din mening

*

More in Planleggingsguide
Bryllupslokale & Dato

Det er vanskelig å sette en bryllupsdato om dere ikke har booket lokalet / stedet...

Close