Hvordan holde et utdrikningslag

Et utdrikningslag er forskjellig ut i fra om det er hun eller han som skal drikkes ut – om de i det hele tatt skal drikkes ut, og type person du holder det for.

Som forlover er det din oppgave og å sørge for at dagen blir så bra og minnerik som mulig for din beste venn eller venninne.

Veldig mange har en veldig stor oppfatning av at et utdrikningslag kun handler om alkohol, og det svært så velkjente utdritningslaget.

Men sånn er det veldig ofte ikke!

Uansett om det er kommende brud eller brudgom, så skal du som forlover være forsiktig med å fokusere kun på alkohol – og du må kanskje stå i mot press fra de andre vennene i forhold til alkoholmengde og utdriting!

Det aller viktigste for både han og henne, er at det skal være en minnerik dag med de nærmeste vennene. Selvfølgelig er det lov med noen sprell – men se an kameraten eller venninnen din! Ikke dra morsomhetene milelangt om du ikke tror det faller i smak for andre enn deg selv.

Husk at utdrikningslaget også kun er en gang i livet, og i forbindelse med bryllupet, har kommende brudepar også sine ønsker og forventninger til utdrikningslaget sitt. – Her skal du som forlover gjøre så godt du kan på å virkelig få din beste venn til å føle seg så spesiell som mulig – ikke så dum som mulig.

Skulle kommende brud eller brudgom være en ordentlig partyløve, er det selvfølgelig greit å dra festlighetene litt lenger enn om han eller hun er stille og beskjedne personer til vanlig

En god regel å følge, er hva du selv ville likt å ha i ditt utdrikningslag, med utgangspunkt i at den du er forlover for, antakeligvis er ganske lik deg selv på mange områder.

Husk mat til alle, drikke, kamera, videokamera, noen cd’er – eller eventuelt en mp3-spiller, eller en spotify-liste med den musikken dere alltid hørte på før, et godt humør og noen gode kommentarer på lur!

Det er alltid lov å alliere seg med flere av vennene dersom du synes det er vanskelig å arrangere utdrikningslaget alene!

På forumet til Bryllupsvenner.no, har medlemmer skrevet om sine utdrikningslag – og her er en liten liste over punkter som har blitt godt mottatt, og andre punkter som har blitt mindre godt mottatt.

Godt mottatt:
– Gode nære venner
– Spise god mat, gjerne lunsj og middag
– Spa med forlover for hennes del
– Vinservering og moderat alkoholinntak
– Noen morsomme og litt uskyldige sprell, som f.eks. utkledningsmoro i forskjellige settinger.
– Gjerne prøve et yrke som ikke passer i det hele tatt – f.eks. kjøre traktor, lastebil, være bonde osv. om det er hun som blir drukket ut.
– Gjerne rally, fallskjermhopp, GoCart, strikkhopp e.l. om det er han som blir drukket ut.
– Bilder og eventuelt filmer fra begynnelsen av forholdet til den som blir drukket ut snart skal gifte seg med.
– Videointervju med kommende brud/brudgom, hvor spørsmål blir stilt, og før filmen viser svaret så skal hovedpersonen svare for å se hvor godt hun/han kjenner sin kommende ektefelle.

Ellers blir utenlandsturer, campingturer, hytteturer og andre korte turer også satt pris på!

Mindre godt mottatt:
– Ingen eller dårlig planlegging
– Uenigheter mellom venner/forlover ang. utdrikningslaget som kommer frem under utdrikningslaget
– Massevis av alkohol, stort fokus på fest.
– Fokus på for mye utdriting i forhold til mennesketypen til hovedpersonen
– Lite eller ingen mat
– Altfor stort fokus på utdriting iforhold til sex, hvor hovedpersonen f.eks. skal selge sexleketøy på gata til fremmede

Prøv å følge noen av tipsene ovenfor, så kommer den du holder utdrikningslaget til å bli superfornøyd. Og husk, at om du enda ikke er gift – er det kanskje din tur til å bli drukket ut en gang. Og når det er DIN tur, kan det hende du får tilbake med samme mynt 🙂

Lykke til!

Om kommentarfeltet: Skriv gjerne en kommentar, men du sier dine egne ord, så vær snill og hjelpsom om du kan. Har du spørsmål som du trenger svar på, bør du heller skrive et innlegg i bryllupsforumet


Si din mening

*