Bryllupsplanlegging på internett

Internett er et uvurdelig verktøy i bryllupsplanleggingen. Se de gode tipsene til en rutinert internettplanlegging her!

Å planlegge ett bryllup er mer enn bare invitasjoner og oppsett av menyen. Det skal ordnes med kirke, rådhus eller tinghus, lokale for selve bryllupsfesten, brudekjoler og smokinger, kanskje hoteller for overnattings-gjester i bryllupet, musikk, gaver og sist men ikke minst, dekorasjoner og pynt. – Og selvfølgelig en hel masse annet, etter hvilket budsjett, smak, stil og ønsker dere har til deres bryllup.

En god løsning er selvfølgelig å kopiere et bryllup du allerede har deltatt i som gjest. Men ofte så vil en jo ha et bryllup som er «perfekt for deg». Og da nytter det jo ikke alltid å se på hva alle andre liker, eller har gjort. Å planlegge bryllupet i detalj er viktig. Bare da kan du få det akkurat som du vil, og er ikke dette en av dagene som du har ventet på hele livet? Da er det ikke rettferdig å gjøre bryllupsplanleggingen «halveis».

Uansett hvilket budsjett du har, om det er 10.000 kroner eller 100.000 kroner, så er det mulig å gjøre det så fantastisk du bare vil!

Er du flink til å planlegge, og starter tidlig med å planlegge bryllupet og bryllupsdagen, har du så mange fordeler fremfor og haste i vei et par måneder før. Og nettopp her er internett uvurdelig.

Sett opp en liste over alt du ønsker å ha med i forhold til hvordan ditt drømme-bryllup er. Listen bør starte med alle «hovedtingene». Etterhvert som du begynner å tømmes for ideer til alt du vil skal være på plass, så del opp listen i mindre biter, men mer detaljert. Sett for eksempel opp en liste som «lokale», «mat og drikke», «kirke», «bryllupsklær», «transport», «fotograf», «pynt og dekor» osv. og ta for deg en og en kategori på listen.

Så går du på Google og søker etter for eksempel «bryllup mat bergen» eller «bryllup catering bergen» bytt ut «bergen» med den byen du bor nærmest. Finn frem de alternativene du vil se mer på, og legg de i en egen katalog som du kaller «mat» i Favoritter. Videre så søker du etter «bryllup lokale bergen», det samme gjelder her. Legg de beste alternativene for det bryllupet du ønsker deg i katalogen «Lokale». Så tar du for deg f.eks. «bryllup pynt» og «bryllup dekorasjoner» og legger de treffene du synes er best i en egen katalog som du kaller «dekorasjoner og pynt».

Alle katalogene legger du selvfølgelig under en hovedkatalog i Favoritter som du kaller for «Mitt Perfekte Bryllup».

Bruk en kveld eller to til å finne frem til alt det du trenger, og sorter ut de du vil ha ved å lagre dem i «Favoritter» under «bryllups-katalogen» din. På denne måten er det mye enklere når du etterhvert skal fortsette planleggingen etter å ha bestemt deg for f.eks hvor du skal bestille maten. Du kan hoppe rett til mange internettsider som du allerede har godkjent, og kanskje ønsker å bruke i bryllupet ditt når du skal begynne å planlegge fotograf, dekorasjoner eller transport.

Det neste du så kan gjøre er å besøke bryllupsforumet på Bryllupsvenner.no. Du har nok allerede merket hvor opptatt du er av bryllupet ditt, og hvor opptatt du er av at «alt skal bli perfekt». Og du kan være 100% sikker på at du ikke er alene om å tenke slik! På forumet til Bryllupsvenner.no er du helt sikker på å finne andre som har ideer og ønsker akkurat som deg. Er du aktiv og spør spørsmål, kommer du garantert til å få masse nyttige og gode tips til hvordan du kan gjøre bryllupet ditt enda bedre enn hva du allerede hadde tenkt deg.

Men husk å også dele dine egne ideer og tips!

I stedet for å bla igjennom en kjedelig telefonkatalog for å finne frem til telefonnumre og adresser, så søk heller først på internett. Her finner du i tillegg til adressene og telefonnummerne, en mengde med bilder og kanskje til og med filmer fra andre bryllup som du kan bruke til å gjøre ditt eget bryllup perfekt. Plukk ut det du liker best fra mange andre, og bruk de idéene du liker best, slik at du får en slags miks av det beste fra andre! På denne måten vet du at du har en fantastisk bryllupsdag å se frem til.

Om kommentarfeltet: Skriv gjerne en kommentar, men du sier dine egne ord, så vær snill og hjelpsom om du kan. Har du spørsmål som du trenger svar på, bør du heller skrive et innlegg i bryllupsforumet


Si din mening

*

More in Andre gode tips
Smarte sparetips til bryllup

Bryllupsplanlegging kan fort tømme både lommebok og bankkontoer litt mer enn hva man først tenkte....

Close