Monogram i Powerpoint

Lyst til å lære hvordan du lager et eget monogram til DERES bryllup? Da har du kommet til riktig sted!

Et monogram er en egen liten «logo» for bryllupet deres. Monogrammet kan for eksempel brukes til invitasjoner, bordkort, programmer og takkekort – eller på hjemmesiden / bryllupsbloggen – eller til helt andre ting!

Se videoen lenger ned!

 

Vi har fått en del spørsmål på både e-post og i forumet om hvordan man kan lage sitt eget bryllupsmonogram – og det har vi tenkt til å vise med en 8 minutter lang video som du kan se under!

For å se flere eksempler på monogrammer, kan du se i Galleriet på menyen vår, under Monogrammer. Du må gjerne bruke et av disse om du vil, men det kan jo tenkes at du vil lage et helt selv med deres stil – og da bør du se videoen under.

Videoen har god nok oppløsning til at du kan kjøre den i fullskjerm! for å se i fullskjerm så klikker du på knappen som ser slik ut:

Last ned flere tekst-typer her!

Om du i ikke har MS Office Powerpoint installert på din PC, kan det kjøpes fra Microsoft.com, på enten måneds- eller årsbasis.

Det er uansett et ganske kostbart program, og om du kun trenger Powerpoint til å lage deres bryllupsmonogram, anbefaler vi heller at du tar en ringerunde til venner og kjente, for å høre om kanskje de har en utgave du enten kan prøve eller låne en stund!

Lykke til! 🙂

Kommentarer fra andre

  1. Genialt! Takk:)

  2. Utrolig bra:) Dette skal brukes! Takk

  3. Bra snedig 🙂 Nå blir det monogram på oss også!

Om kommentarfeltet: Skriv gjerne en kommentar, men du sier dine egne ord, så vær snill og hjelpsom om du kan. Har du spørsmål som du trenger svar på, bør du heller skrive et innlegg i bryllupsforumet


Si din mening

*

More in Andre gode tips
Dekke bryllupsbordet

Det er som kjent mange måter å dekke bryllupsbord på, og variasjonene er ofte ut...

Close