Kjøpe brudekjole

Kjøpe brudekjole

Hjelp til å kjøpe brudekjoleVårt råd er å vente med å kjøpe brudekjolen til du vet hvor dere skal gifte dere.

Planer kan endres, og noen ganger kan de endres nokså mye. Har dere bestemt et bryllupstema og et lokale eller sted for bryllupsfesten, så sett i gang med innkjøpene – kjoleshoppingen også!

En annen ting du også kan merke deg med en gang er at en kjole ikke nødvendigvis trenger å koste 40% av budsjettet lenger. Brudesalongene har fått stor konkurranse de siste årene, og alle kjoler kan nå også handles på nett.

Du får de i all farger og former, fra hundrevis av forskjellige designere – og du kan få de spesialsydd, ferdigsydd eller du kan kjøpe stoff og sy selv.

Det er utrolig mye å si om brudekjolen og det å kjøpe brudekjole – og mye av det har vi allerede sagt tidligere her på Bryllupsvenner
– Istedet for å gjenta oss selv, så henviser vi heller til flere steder du kan lese mer om nettopp jakten på den brudekjolen du vil ha.

Nyttige lenker

Tips til å handle brudekjolen
Følg med i Må-gjøres-listene eller opprett egen liste, og lim inn dine bilder av de kjolene du kunne tenke deg

Om kommentarfeltet: Skriv gjerne en kommentar, men du sier dine egne ord, så vær snill og hjelpsom om du kan. Har du spørsmål som du trenger svar på, bør du heller skrive et innlegg i bryllupsforumet


Si din mening

*

More in Planleggingsguide
Hjemmeside til bryllupet
Bryllupshjemmeside

En bryllupsinvitasjon, skal ikke inneholde mye informasjon. Det som forøvrig er veldig populært, er å...

Close