Kjære alle stressede bruder det går bra til slutt! | Fortell om dagen | Bryllupsforum

annonse-til-forumet-bryllupogfest2

Avatar

Registrér deg gjerne

sp_LogInOut Logg inn sp_Registration Registrér deg

Registrér deg | Glemt passordet?
Avansert søk

— Forum omfang —
— Match —

— Forum Valg —

Minimum søkeordlengde er 3 tegn - maksimum søkeordlengde er 84 tegn

sp_TopicIcon
Kjære alle stressede bruder det går bra til slutt!
Emne Rating: 5 Emne Rating: 5 Emne Rating: 5 Emne Rating: 5 Emne Rating: 5 Emne Rating: 5 (2 stemmer) 
30. juni 2013
23:24
Avatar
Gullmedlem
Forum innlegg: 2036
Medlem siden
15. juni 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

Puh... endelig godt plassert i sofaen etter det jeg betrakter som et ukes langt maraton løp er jeg klar for å snakke om min bryllupsdag som faktisk tro det eller ei fant sted igår. Fordi det jeg kan starte med å si er at den ikke gikk helt som planlagt. Mitt drømmebryllup med en stram og planlagt regi, mange detaljer og finesser, vielse i hagen under åpen himmel med diamanter hengende i trærne ble rett og slett ikke noe av.

Det jeg istedet fikk oppleve sammen med mine gjester var en utrolig stemning oss imellom på tvers av landsdeler og familier, vi hadde det så gøy selv om det var detaljer jeg har vektlagt som gikk helt bort. så les dette kommende stressede bruder, så ser dere at ting kan gå veldig fint selv om du som brud begynner å drapere stoff i telttaket kl.08.30 på bryllupsdagen samtidig som du ser ut som en druknet katt i motvind. Føler vi trenger en litt annen side enn de som kun opplever medgang og solskinn på bryllupsdagen - for det blir veldig bra til slutt som regel. wink

 

Jeg startet lørdagen kl.08 trøtt som aldri før etter ukens gjentatte sammenbrudd og søvnmangel. Et godt tips til alle bruder er å huske å spise. Det nytter ikke å tro at man fungerer best på cola og kveldsmat, når dagene fort blir ekstremt lange, spesielt for oss som skal gjøre mye selv. Og tro meg etter en uke med sammenghengende bjeffing av familiens to firbeinte kombinert med daglige sammenbrudd om manglende fremgang i prosjekt bryllup er hodet fullt for en førstegangsbrud brud. Og hvis man slenger på at halve eiendommen frem til tors kl.24 var oppgravd for å lete etter vann sier det seg selv at ting går litt over styr. :ler:

Dagen ble startet som den ble avsluttet fredag med brillene på nesetippen, diger joggebukse og hår på halv tolv. Nervene var like fraværende som brudens far utrolig nok. Vi startet dagen med følgende gjøremålsliste som IKKE var klart:

- dekktøy var ikke hentet...

- bordene var ikke dekket...

- vannet på eiendommen var ikke rent fargemessig, så det måtte hentes dunke...

- talen til min kjære var fortsatt ikke klar...

- baren var ikke satt sammen...

- bordkortene var ikke laget...

- brudepikekjolen må sys inn...

- photobooth var ikke i nærheten av å komme frem...

OG for å ikke glemme det viktigste bikkja hadde fortsatt ikke "barnevakt".

Kombinerer du dette med skybrudd og et skrekkelig regnevær har du vårt hagebryllup der alt skulle foregå ute. Vi har allerede byttet om på ting en gang pga snegler, mettet jord og regn så det fristet ikke med enda en gang.

 

Men vi lar oss ikke skremme så lett så vi setter igang med  å sette opp enda et telt i størrelsen 6x12m flytter vielsen for tredje gang, fra åpen himmel og en sikker død for min forlover som skal synge inn i min skrekk partyteltet. Etter å ha kjeftet og smelt i et par timer, tilkalt gjester for sette herligheten opp i regnet, instruert mine tre svigermødre om hvordan borddekingen skal se ut, drapert taket med stoff, endret inngangen tre ganger blir bruden kommandert til sminken/opppussingsrommet som egentlig er rommet til brudepiken på 8 år dekorert til fingerspissene med Justin Biber. Og jeg kan si dere her og nå at hadde ikke jeg fått servert champagnen da hadde jeg strøket med der og da. Alle andre bruder begynner å ordne seg rundt kl9 kanskje... vi begynte kl.12.45!

 

Men, men man tager hva man haver. Blir det slik at man må møte sine innleide folk i en mindre kledlig habit fordi de renner inn blir det slik. Verre var det å møte noen av gjestene før vielsen i spanx samtidig som jeg holdt hunden i bånd innendørs og prøvde etter beste evne å si at jeg trenger 10min alene. Det er øyeblikk jeg gjerne skulle vært foruten kjenner jeg... Men gavene må frem uansett om bruden må passeres eller ei. Føler jo at litt av den såkalte magien forsvinner, men hos oss forsvant vel den ganske fort likevel. hahaha

 

Vielsen skulle vel starte kl.15, men med en brud som trenger hjelp av to personer for å få kjolen på, ulykke på e18 som fører til forsinkelser på 1t for de aller fleste av gjestene, en tante som løper ute for prøve å¨dekorere et vielselokale mens regnet plasker og en mor som ikke er der hun skal være, gjør vi det lureste vi har gjort nemlig å utsette vielsen. Vet ikke hvor vanlig det er jeg, men det gikk fint det også. Jeg klarte ikke å bli klar til det heller litt typisk meg må man være.

 

Men der og da når jeg fikk brudekjolen på, sløret kom på plass, brudebuketten kom i hendene mine, alle smykker dill og fjas var tatt bort følte jeg meg som en brud for aller første gang! Det er en følelse jeg aldri kommer til å få igjen! Borte var kranglene, sammenbruddene over fedre som svikter, været som rotet det hele til for min drøm og bare ønsket om at jeg endelig skulle si ja til mannen jeg elsker over alt annet. 45min totalt på overtid, en brudgom som allerede hadde sett meg, regnet som ikke ville stoppe, ingenting spilte noen rolle alt var greit - å jeg blir rørt langt inn i hjerterota her jeg sitter.

 

Vielsen var nydelig, rørende og ikke minst var den nær og intim.  Forloveren min sang. Jeg sank i gresset som titanic, sløret var ugredelig, hele meg var egentlig veldig upraktisk og altfor flott, men der og da følte jeg meg som den lykkeligste og mest lettet bruden i hele verden!

 

Det ble ingen drømmedag slik jeg hadde sett for meg for et år siden. Vi har ingen oppstilte bilder av oss utenom det til avisen, det var mye som gikk rett vest. Jeg som brud kapitulerte umiddelbart etter kakene til joggebuksa. Regnet plasket over oss konstant, men ingen kan ta fra oss at dette var en utrolig morsom fest som ingen ende ville ta. Og vi ble veldig godt gift til slutt selv om ting ikke gikke helt etter planen underveis. wink

 

Takk for meg! Det har vært en glede å planlegge bryllupet vårt på denne siden, men nå har jeg fått nok. Aldri i livet om jeg skal gifte meg igjen! wink

 

 

 

 

1. juli 2013
02:47
Avatar
Fullt medlem
Forum innlegg: 191
Medlem siden
4. desember 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

Hei Martine,

 

Så fantastisk å lese. Leit selvfølgelig at du ikke fikk så pent vær som du håpet på og ikke alt gikk etter planen. Men flott at alt løste seg og at dere hadde en fin bryllupsfest. :-)

Jeg beundrer deg for ditt gode humør og stå på vilje, og en fin selvironi. Alltid morsomt å lese det du skriver. :-)

Ønsker deg en fin tur til Praha og håper dere får kost dere sammen og hentet dere litt inn igjen etter strabasene. Og så håper jeg på å høre mer og å kanskje se noen bilder. :-)

LillePernille :-)

1. juli 2013
07:37
Avatar
Fullt medlem
Forum innlegg: 136
Medlem siden
29. april 2013
sp_UserOfflineSmall Offline

Gratulerer med vel overstått bryllup! Tja, hva skal man egentlig med planlegging når ting som regel blir helt annerledes enn antatt? Herlig lesning, godt at du konkluderer med at festen ble fantastisk alt til tross. Nyt hvetebrødsdagene! smile

1. juli 2013
09:50
Avatar
Gullmedlem
Forum innlegg: 2036
Medlem siden
15. juni 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

Jeg er en veldig bra bryllupsplanlegger, men en himla dårlig brud det er bare å konkludere med en gang. hahaha Og jeg er helt sikker ikke alene om å ikke ha dette prinsesse genet som gjør at man klarer å sitte å slappe av å nyte bryllupet. For jeg må si at selv om jeg koste meg og hadde det veldig kjekt, var ikke bryllupet fantastisk før jeg fikk på meg joggebuksa igjen. rollingonfloorFikk gjort mye mer når den kjolen var ute av veieN: Det var gjester som skulle hilses på, drikke som skulle hentes og ikke minst måtte jo bruden passe på at ungene hadde blodsukker på topp slik at de ikke kollapeset før kl.01...

 

Men jeg fikk mine to hageportaler, digre lyskroner i taket, et telt som ser ut som et telt og ikke minst et telt som ikke gjør det, et bryllup med over 200 peoner og roser overalt som ingen skal si at dette ikke var estetisk vellykket til tider. Dere skal få se bilder etterhvert av galskapen frem til da skal jeg få min litt forsinkede fyllesyke/morgenkvalme/fysiske reaksjon i sjakk for vi reiser på bryllupsreise om 1time.

 

 

 

1. juli 2013
10:37
Avatar
Eidsvoll Verk, Akershus

Forum innlegg: 7804
Medlem siden
23. oktober 2011
sp_UserOfflineSmall Offline

Oioi, for en opplevelse. Jeg føler med deg i hele opplegget, men det er enda godt man har selvironi! Det viktigste ble i hvertfall gjort; du er godt gift med mannen! Gratulerer så mye med den mer eller mindre vellykkede overståtte dagen biggrin

1. juli 2013
11:53
Avatar
Sølvmedlem
Forum innlegg: 811
Medlem siden
21. oktober 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

Gratulerer så mye som herr og fru <3 Synd dagen ikke ble helt som du hadde håpet, men høres jo ut som dere hadde en fantastisk dag allikevel smile

1. juli 2013
12:48
Avatar
Sølvmedlem
Forum innlegg: 505
Medlem siden
26. februar 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

Gratulerer så mye med overstått dag! Dumt at det ikke ble som planlagt. Men samtidig er jeg så utrolig glad for å lese at stemningen var på topp, og at du til tross, synes det var en vellykket dag, som du kan se tilbake på med glede. Nå får dere storkose dere som Mann og Kone i Praha. Mens vi venter spent og tålmodig på bilder fra dagen din!

                              http://www.chicikkeshabby.wordpress.com

1. juli 2013
13:03
Avatar
Gullmedlem
Forum innlegg: 2036
Medlem siden
15. juni 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

Hehe, vi hadde jo én helt utrolig dag selv om kulissene ikke var perfekte, det er det jeg vil grem til med dette innlegget at det ender bra til slutt!

Det beste med vårt bryllup

1. juli 2013
13:36
Avatar
Gullmedlem
Forum innlegg: 2036
Medlem siden
15. juni 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

Jeg synes det var én helt utrolig dag med både kjente og ukjente gjester som var med på å gjøre min opplevelse av det hele til noe magisk! Nydelig mat, utrolig gode drinker, øl og ek stemning som var utrolig for oss alle. Og best av alt var at også Erlend hadde en fl
ott opplevelse.

Så jeg mener ikke at bryllupet var mindre vellykket, tvert imot! Det ble utrolig vellykket til slutt!

Første bilde var i lokalavisen - dobbelt så stort som de andré bildene. :s men det var fint. smile

1. juli 2013
13:49
Avatar
Gullmedlem
Forum innlegg: 2036
Medlem siden
15. juni 2012
sp_UserOfflineSmall Offline
10sp_Permalink sp_Print
0

Jeg synes det var én helt utrolig dag med både kjente og ukjente gjester som var med på å gjøre min opplevelse av det hele til noe magisk! Nydelig mat, utrolig gode drinker, øl og ek stemning som var utrolig for oss alle. Og best av alhadd
ott opplevelse.

Så jeg mener ikke at bryllupet var mindre vellykket, tvert imot! Det ble utrolig vellykket til slutt!

Første bilde var i lokalavisen - dobbelt så stort som de andré bildene, tatt før vielsek i hui og hast, men vi ser så lykkelige ut. Det ligger ute på Varden avisa for spedielt nysgjerrige.

Føler meg veldig heldig! Fornøyde brudepiker har jeg også.

1. juli 2013
13:51
Avatar
Gullmedlem
Forum innlegg: 2036
Medlem siden
15. juni 2012
sp_UserOfflineSmall Offline
11sp_Permalink sp_Print
0

Herregud... Jeg skylder på utmattelse, følelser og wifi på flyet.

1. juli 2013
14:34
Avatar
Fullt medlem
Forum innlegg: 191
Medlem siden
4. desember 2012
sp_UserOfflineSmall Offline
12sp_Permalink sp_Print
0

Jeg er spesielt nysgjerrig, og har bladd igjennom alle bryllupsbildene på juni, men finner det ikke. :-/ Link?

LillePernille :-)

Stikk innom Til Bryllupet for stort utvalg i bryllupspynt!

Forumet tidssone: Europe/Oslo

Høyest antall samtidige brukere på forumet var 475

Pålogget nå:
22 Gjest(er)

Hvem er på denne siden nå:
1 Gjest(er)

0 aktive brukere siste 24 timer:

Toppliste innlegg:

Stavangerpar: 14664

eriksson: 7598

vanilla81: 4232

lindakbj: 4020

sizza87: 3278

Katrine: 3155

Jannicke: 2914

Medlemsstatistikk

Gjester: 2

Medlemmer: 9151

Moderatorer: 2

Administratorer: 2

Forumstatistikk

Grupper: 5

Forumer: 36

Emner: 11394

Innlegg: 176083

Innlegg med flest stjerner

 • I forum Kom i form til bryllupet!, emne Et mål langt i det fjerne.. av KatKirk (rangert 2 ganger with average rating of 4.00)
 • I forum DIY Bryllup - Kreativt Forum, emne Søstrene Grene in my heart!! (små blomstervaser) av Camomilita (rangert 2 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Alt annet om bryllupsplanlegging, emne feil i invitasjonene.. av Stian og Gitte (rangert 2 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Fortell om dagen, emne Kjære alle stressede bruder det går bra til slutt! av Gjest_M01 (rangert 2 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Tradisjoner Etikette, emne tale fra brud av eriksson (rangert 1 ganger with average rating of 3.00)
 • I forum Alt annet om bryllupsplanlegging, emne Save the date kort, når? av Endelig.2014 (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Må-Gjøres-Lister, emne Trones forsøk på kontroll.. av Trusa (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Må-Gjøres-Lister, emne Trones forsøk på kontroll.. av Stian og Gitte (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Må-Gjøres-Lister, emne Trones forsøk på kontroll.. av 220912 (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Må-Gjøres-Lister, emne Trones forsøk på kontroll.. av May-Lise :) (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
 • Skriv interessante innlegg for de som planlegger bryllup, da vil du kanskje se ditt innlegg i listen over!