Bridesmaids

Kristin Wiig spiller hovedrollen som frustrert forlover ( Annie) i denne såpekomedien av en amerikanisert  søppelfilm.

Hun er mislykka på alle områder i livet, har lite penger, mistrives i jobben, har et dårlig kjærlighetsliv og har mistet troen på seg selv.

Wiig er til dels gøyal i denne filmen, på en litt rar og keitete måte som jeg kan til en viss grad like. Hun er morsom, smart og kjapp i replikkene. Når det blir klart at Annies bestevenninne Lillian skal gifte seg, må Annie være forlover. Hun må dermed holde kontroll på forlovelsesfest, brudelunsj, gaveselskap og utdrikningslag, samtidig som hun prøver å rydde opp i sitt eget liv.Lillian har dessuten fått en ny venninne, den velstående og vakre Helen. Hun vil stjele rollen som bestevenninne og forlover, og skyr ingen midler for å sette Annie i et dårlig lys.

Filmen lider av ujevnt tempo med lange scener som drar ting akkurat litt for langt.

Annies og Helens krangling går det fra å være artig til å bli irriterende. Scener som er underholdende i starten trekkes så langt at de både blir kjedelige og for drøye på en gang.

Bridesmaids har en del smarte replikker vi må kunne  forvente av en film som er skrevet til en så god komiker som Kristen Wiig. Filmen tar også opp temaet om usikkerhet og selvdestruktivitet på en måte som fungerer. Jeg synes dessverre at alt dette drukner i de mange hysteriske hendelsene i filmen. Og kommer ikke opp mot en gammel slager som «Fire bryllup og en gravferd»

På grunn av dette irritasjonsmomentet måtte jeg avslutte filmen midtveis og komme tilbake til slutten. Dette var pinelig!

Filmen er definitivt en film som passer best til en jentekveld. Gjerne fra 10-16 år.

Terningkast: 2

ca 2 timer, Universal Pictures.

 

Om kommentarfeltet: Skriv gjerne en kommentar, men du sier dine egne ord, så vær snill og hjelpsom om du kan. Har du spørsmål som du trenger svar på, bør du heller skrive et innlegg i bryllupsforumet


Si din mening

*

More in Bryllupsfilmer
Bridesmaids

Kristen Wiig spiller hovedkarakteren Annie, som gjennomgår en tøff og mislykket del av livet. Hun...

Close