Hjem, Kjære hjem

New York-moteskaperen Melanie Carmichael (Reese Witherspoon) blir overraskende fridd til av sin kjæreste Andrew Hennings (Patric Dempsey), sønnen til New Yorks borgermester Kate Hennings (Candice Bergen), og finner seg selv plutselig forlovet med byens mest ettertraktede ungkar.

Men Melanies fortid skjuler mange hemmeligheter, blant annet Jake (Josh Lucas), bondetampen hun giftet seg med mens hun gikk på high school og som nekter å skille seg fra henne.

Bundet av hymnens lenker og fast bestemt på å avslutte det mindre vellykkede forholdet én gang for alle, sniker Melanie seg tilbake til hjembyen i Alabama for å ta et endelig oppgjør med fortiden.

Der oppdager hun imidlertid at man kan ta jenta ut av sørstatene, men man kan ikke ta sørstatene ut av jenta.

Dette er nok en klassiker som vi vil omtale som en must-see om du liker romantiske komedier! En god blanding humor, glede og sorg som til slutt ender opp i mer humor er vel ikke å forakte en god filmkveld? Kjøp filmen ved å klikke på lenken under, og ha godteriet klart når den kommer i posten!

Terningkast 5-6

Klikk her for å kjøpe «Hjem, Kjære Hjem»

Produsert år 2002
Skuespillere Reese Witherspoon, Josh Lucas, Patrick Dempsey, Candice Bergen, Mary Kay Place, Fred Ward, Jean Smart, Ethan Embry
Spilletid 104 minutter
Terningkast 5-6

Om kommentarfeltet: Skriv gjerne en kommentar, men du sier dine egne ord, så vær snill og hjelpsom om du kan. Har du spørsmål som du trenger svar på, bør du heller skrive et innlegg i bryllupsforumet


Si din mening

*

More in Bryllupsfilmer
27 Dresses

Katherine Heigl, kjent fra "Knocked up" og "Grey's Anathomy", spiller hovedrollen som den unge kvinnen...

Close