Vi skal ha tapas, rett og slett 😀
Spanske kjøttboller, blåskjell, pastasalat, spekeskinke, salami, sukkersaltet laks, kveite, sevish & brandane, potetsalat, bønnesalat, saltbakte poteter, 2 grytevarianter, tunfisksalat, coscos, fucciabrød, aioli, oliver, 4 typer ost, kyllingklubber etc. Sambo som fikser dette så husker ikke alt. Nam nam nam 😀
Gifter oss 28. august! [smilie=wub.gif]
12. juni serverte vi følgende:
Forrett:
Skalldyrtallerken
Marinerte skampi, kamskjell, greenskjell,
husets krabbesalat med lodderogn og
kremet korianderdressing
Hovedrett:
Medaljonger av kronhjort
Rosenkål med bacon, glassert gulrot,
bakt sellerirot, rognebærgele, Rissolépoteter og
kremet kantarellsaus.
Dessert:
Vaniljepannacotta
Med rabarbrakompott
7.august serverer vi følgende:
Forrett: Jordskokksuppe
Hovedrett: Skalldyrbuffet med dampede blåskjell, helstekt laksefilet, Ferske reker, krabber, marinert scampi, eggerøre, salat, godt brød og sauser
Dessert: Kakebordet
Vi skal ha vielsen på seilskute og selskapet ved sjøen, og ønsket en litt uformell stemning. Derfor buffet. Suppen først har vi lagt for å få brudd i spisingen - til toastmaster og taler.
08:28
25. november 2008
Vi gifter oss 13 august neste år, altså 2011 og her er vår meny
1.Gresk salat a la sakis
Denne salaten ligner overhode ikke på en gresk salat, det er en flådd tomat,rundt den er har han festet en skive av agurk, inni der er det fetaost og masse masse annet godt. Husker ikke nå i farten alt som var i den, men det var i alle fall en smaksbombe.
2. Carpaccio av hval, redusert balsamico og gorgonzolakrem
3.Fois Gras (gåselever)
Husker ikke helt alt tilbehøret her, men det var i allefall utrolig,utrolig godt
4.Canneloni med langstekt geitekilling
Her husker jeg heller ikke all tilbehør
5.Wellington av hjort.
ei heller her husker jeg av tilbehør
6. Sjokoladefondante med en eller annne is og/eller sorbe
Til maten kommer vi til å servere vin,som blir anbefalt av restaurant sjefen. De som ikke ønsker noe med alkohol i, får brus og så blir det selvsagt servert rikelig med vann.
Hihi, ser at vår meny ser veldig kjedelig ut i forhold til resten her
Vi skal ha sodd, med en form for is til dessert.
For meg som trønder er det utenkelig å dill med annen mat på en sånn dag, det er bare sodd som er riktig [smilie=wub.gif] I tillegg ønsket samboeren min, som er østlending, å ha sodd så da ver det ikke noe mer å diskutere
Vi skal ha en provencalsk buffét, med en fiskesuppe som forrett.
Kakebordet blir desserten.
Vi ønsker å ha en veldig uformell middag, og arrangøren hadde god erfaring med buffét i bryllup.
Høyest antall samtidige brukere på forumet var 475
Pålogget nå:
17 Gjest(er)
Hvem er på denne siden nå:
1 Gjest(er)
Toppliste innlegg:
Stavangerpar: 14664
eriksson: 7598
vanilla81: 4232
lindakbj: 4020
sizza87: 3278
Katrine: 3155
Jannicke: 2914
Medlemsstatistikk
Gjester: 2
Medlemmer: 9151
Moderatorer: 2
Administratorer: 2
Forumstatistikk
Grupper: 5
Forumer: 36
Emner: 11394
Innlegg: 176083
Nyeste medlemmer:
gurooo, Guro, tuvavb, Ellikapstad, IneThereseModeratorer: Trone: 20970, Stian og Gitte: 7804
Administratorer: Bryllupsvenner: 49, Roger: 4193
Innlegg med flest stjerner
Skriv interessante innlegg for de som planlegger bryllup, da vil du kanskje se ditt innlegg i listen over!
Siste kommentarer