19:16
23. oktober 2011
Jeg tror nok også det gjør seg med en fancy skrifttype! Blir med ett mye finere da.
Av den lille erfaringen jeg har med menyer så har det stått hvilken vin som er valgt ut til hver rett. Brus-slag er ikke like spennende, og det spør folk seg frem til uansett. Dessuten er det jo fint for gjestene å kunne se hvilken vin de har drukker (hvis dere bruker karafler uten etikett) dersom de liker den godt og ønsker å kjøpe den selv senere.
Jeg likte forøvrig denne utgaven :
(lånt fra http://evangeline.fehr.no/wed/.....p_meny.htm)
Forrett
Skalldyrsymfoni
Scampi og sjøkreps sammen med blåskjell, reker og
krepshaler marintert i en dressing av olivenolje og sitrusfrukt.
Vin: Chateau Carsin 1998
Hovedrett
Helstekt Kalvefilet
Mør og fin kalvefilet krydret med friske urter
som serveres med en skogsoppsaus.
Fløte gratinerte poteter
Vin: Chateau L’ Ermitage Costieres de nimes 1998
Dessert
Grand Dessert
Friske eksotiske frukter serveres med sitronmelisse,
hjemmelaget vaniljeis, kiwicoulis og bringebærcoulis.
Vin: Villa Moscatel 1998
Altså at man lager et slags navn på retten først og så forteller man hva den består av etterpå
"vanilla81" wrote: Finner du en fin skrifttype, og fargene har du alt.
Er arkene lilla eller hvite? (tenkte på en eventuell ramme rundt menyen som Mita foreslo )
Bakgrunnen blir hvit med ett lilla ark oppå der tekst står, så det hvite blir som en ramme.
Høres lekkert ut med sølvramme (eller gull for de det passer for), men vi skal kombinere meny med bordkort ved at navnet står nede på menyen.
😀
"Stian og Gitte" wrote: Jeg tror nok også det gjør seg med en fancy skrifttype! Blir med ett mye finere da.
Av den lille erfaringen jeg har med menyer så har det stått hvilken vin som er valgt ut til hver rett. Brus-slag er ikke like spennende, og det spør folk seg frem til uansett. Dessuten er det jo fint for gjestene å kunne se hvilken vin de har drukker (hvis dere bruker karafler uten etikett) dersom de liker den godt og ønsker å kjøpe den selv senere.
Jeg likte forøvrig denne utgaven :
(lånt fra http://evangeline.fehr.no/wed/.....p_meny.htm)
Forrett
SkalldyrsymfoniIkke dom ide 😀 Nå har jeg litt å spekkulere i 😀 😀
Scampi og sjøkreps sammen med blåskjell, reker og
krepshaler marintert i en dressing av olivenolje og sitrusfrukt.Vin: Chateau Carsin 1998
Hovedrett
Helstekt Kalvefilet
Mør og fin kalvefilet krydret med friske urter
som serveres med en skogsoppsaus.
Fløte gratinerte poteterVin: Chateau L’ Ermitage Costieres de nimes 1998
Dessert
Grand DessertFriske eksotiske frukter serveres med sitronmelisse,
hjemmelaget vaniljeis, kiwicoulis og bringebærcoulis.Vin: Villa Moscatel 1998
Altså at man lager et slags navn på retten først og så forteller man hva den består av etterpå
Høyest antall samtidige brukere på forumet var 475
Pålogget nå:
12 Gjest(er)
Hvem er på denne siden nå:
1 Gjest(er)
Toppliste innlegg:
Stavangerpar: 14664
eriksson: 7598
vanilla81: 4232
lindakbj: 4020
sizza87: 3278
Katrine: 3155
Jannicke: 2914
Medlemsstatistikk
Gjester: 2
Medlemmer: 9151
Moderatorer: 2
Administratorer: 2
Forumstatistikk
Grupper: 5
Forumer: 36
Emner: 11394
Innlegg: 176083
Nyeste medlemmer:
gurooo, Guro, tuvavb, Ellikapstad, IneThereseModeratorer: Trone: 20970, Stian og Gitte: 7804
Administratorer: Bryllupsvenner: 49, Roger: 4193
Innlegg med flest stjerner
Skriv interessante innlegg for de som planlegger bryllup, da vil du kanskje se ditt innlegg i listen over!
Siste kommentarer