Hvordan skrive menyen spennende?? | Side 2 | Alt annet om bryllupsplanlegging | Bryllupsforum

annonse-til-forumet-bryllupogfest2

Avatar

Registrér deg gjerne

sp_LogInOut Logg inn sp_Registration Registrér deg

Registrér deg | Glemt passordet?
Avansert søk

— Forum omfang —




— Match —





— Forum Valg —





Minimum søkeordlengde er 3 tegn - maksimum søkeordlengde er 84 tegn

sp_TopicIcon
Hvordan skrive menyen spennende??
Emne Rating: 0 Emne Rating: 0 Emne Rating: 0 Emne Rating: 0 Emne Rating: 0 Emne Rating: 0 (0 stemmer) 
20. juni 2010
19:15
Avatar
Gullmedlem
Forum innlegg: 4232
Medlem siden
23. oktober 2011
sp_UserOfflineSmall Offline
13sp_Permalink sp_Print
0

4ever: jeg har den ikke her, hva med å søke i gallerier (tilfelle noen ikke legger ut da vel og merke wink )

20. juni 2010
19:16
Avatar
Eidsvoll Verk, Akershus

Forum innlegg: 7804
Medlem siden
23. oktober 2011
sp_UserOfflineSmall Offline
14sp_Permalink sp_Print
0

Jeg tror nok også det gjør seg med en fancy skrifttype! Blir med ett mye finere da.

Av den lille erfaringen jeg har med menyer så har det stått hvilken vin som er valgt ut til hver rett. Brus-slag er ikke like spennende, og det spør folk seg frem til uansett. Dessuten er det jo fint for gjestene å kunne se hvilken vin de har drukker (hvis dere bruker karafler uten etikett) dersom de liker den godt og ønsker å kjøpe den selv senere.

Jeg likte forøvrig denne utgaven :

(lånt fra http://evangeline.fehr.no/wed/.....p_meny.htm)

Forrett
Skalldyrsymfoni

Scampi og sjøkreps sammen med blåskjell, reker og
krepshaler marintert i en dressing av olivenolje og sitrusfrukt.

Vin: Chateau Carsin 1998

Hovedrett

Helstekt Kalvefilet

Mør og fin kalvefilet krydret med friske urter
som serveres med en skogsoppsaus.
Fløte gratinerte poteter

Vin: Chateau L’ Ermitage Costieres de nimes 1998

Dessert
Grand Dessert

Friske eksotiske frukter serveres med sitronmelisse,
hjemmelaget vaniljeis, kiwicoulis og bringebærcoulis.

Vin: Villa Moscatel 1998

Altså at man lager et slags navn på retten først og så forteller man hva den består av etterpå

20. juni 2010
19:48
Avatar
Sølvmedlem
Forum innlegg: 730
Medlem siden
13. januar 2010
sp_UserOfflineSmall Offline
15sp_Permalink sp_Print
0

"vanilla81" wrote: Finner du en fin skrifttype, og fargene har du alt.
Er arkene lilla eller hvite? (tenkte på en eventuell ramme rundt menyen som Mita foreslosmile )

Bakgrunnen blir hvit med ett lilla ark oppå der tekst står, så det hvite blir som en ramme.
Høres lekkert ut med sølvramme (eller gull for de det passer for), men vi skal kombinere meny med bordkort ved at navnet står nede på menyen.
😀

20. juni 2010
19:49
Avatar
Sølvmedlem
Forum innlegg: 730
Medlem siden
13. januar 2010
sp_UserOfflineSmall Offline
16sp_Permalink sp_Print
0

"Stian og Gitte" wrote: Jeg tror nok også det gjør seg med en fancy skrifttype! Blir med ett mye finere da.

Av den lille erfaringen jeg har med menyer så har det stått hvilken vin som er valgt ut til hver rett. Brus-slag er ikke like spennende, og det spør folk seg frem til uansett. Dessuten er det jo fint for gjestene å kunne se hvilken vin de har drukker (hvis dere bruker karafler uten etikett) dersom de liker den godt og ønsker å kjøpe den selv senere.

Jeg likte forøvrig denne utgaven :

(lånt fra http://evangeline.fehr.no/wed/.....p_meny.htm)

Forrett
Skalldyrsymfoni

Ikke dom ide 😀 Nå har jeg litt å spekkulere i 😀 😀
Scampi og sjøkreps sammen med blåskjell, reker og
krepshaler marintert i en dressing av olivenolje og sitrusfrukt.

Vin: Chateau Carsin 1998

Hovedrett

Helstekt Kalvefilet

Mør og fin kalvefilet krydret med friske urter
som serveres med en skogsoppsaus.
Fløte gratinerte poteter

Vin: Chateau L’ Ermitage Costieres de nimes 1998

Dessert
Grand Dessert

Friske eksotiske frukter serveres med sitronmelisse,
hjemmelaget vaniljeis, kiwicoulis og bringebærcoulis.

Vin: Villa Moscatel 1998

Altså at man lager et slags navn på retten først og så forteller man hva den består av etterpå

Stikk innom Til Bryllupet for stort utvalg i bryllupspynt!

Forumet tidssone: Europe/Oslo

Høyest antall samtidige brukere på forumet var 475

Pålogget nå:
12 Gjest(er)

Hvem er på denne siden nå:
1 Gjest(er)

0 aktive brukere siste 24 timer:

Toppliste innlegg:

Stavangerpar: 14664

eriksson: 7598

vanilla81: 4232

lindakbj: 4020

sizza87: 3278

Katrine: 3155

Jannicke: 2914

Medlemsstatistikk

Gjester: 2

Medlemmer: 9151

Moderatorer: 2

Administratorer: 2

Forumstatistikk

Grupper: 5

Forumer: 36

Emner: 11394

Innlegg: 176083

Innlegg med flest stjerner

  • I forum Kom i form til bryllupet!, emne Et mål langt i det fjerne.. av KatKirk (rangert 2 ganger with average rating of 4.00)
  • I forum DIY Bryllup - Kreativt Forum, emne Søstrene Grene in my heart!! (små blomstervaser) av Camomilita (rangert 2 ganger with average rating of 5.00)
  • I forum Alt annet om bryllupsplanlegging, emne feil i invitasjonene.. av Stian og Gitte (rangert 2 ganger with average rating of 5.00)
  • I forum Fortell om dagen, emne Kjære alle stressede bruder det går bra til slutt! av Gjest_M01 (rangert 2 ganger with average rating of 5.00)
  • I forum Tradisjoner Etikette, emne tale fra brud av eriksson (rangert 1 ganger with average rating of 3.00)
  • I forum Alt annet om bryllupsplanlegging, emne Save the date kort, når? av Endelig.2014 (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
  • I forum Må-Gjøres-Lister, emne Trones forsøk på kontroll.. av Trusa (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
  • I forum Må-Gjøres-Lister, emne Trones forsøk på kontroll.. av Stian og Gitte (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
  • I forum Må-Gjøres-Lister, emne Trones forsøk på kontroll.. av 220912 (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
  • I forum Må-Gjøres-Lister, emne Trones forsøk på kontroll.. av May-Lise :) (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
  • Skriv interessante innlegg for de som planlegger bryllup, da vil du kanskje se ditt innlegg i listen over!