18:02
25. november 2008
Vi har snakket med en plass i Egersund om å ha middag/festen der og var og snakket med dem ang pris og slike ting,de ville vi skulle komme tilbake 24 juni for prøvesmaking av forskjellige retter, vi kunne ta med en ekstra person om vi ønsket det, og da var valget enkelt, vi tok med min 1. forlover.
Vi ankom Olivto,som stedet/restauranten heter i halv fire tiden og ble vel tatt i mot. Vi fikk utlevert en meny med 11 retter + desert på( 3 stk). Ut i fra disse rettene,skulle vi velge 5 retter+ 1 desert. Vi fikk også vin til,så vi koste oss virkelig med mat og drikke. Ja, min kjære forlover fikk jo brus da,siden hun er gravid. Vi var der i halv fire tiden og gikk hjem i halv elleve tiden,så det tok sin tid, men kjempekoselig var det.
Vi fikk beskjed om hvis vi ønsket pauser, så måtte vi bare si i fra og vi måtte jo ha det for å få ned alt,så vi hadde to pauser.
Vi begynte med to forslag på rett nr 1. Dette var gresk fetaos med vannmelon. Dette var enkelt og godt og så fikk vi en veldig spesiell utgave av gresk salat og denne salaten var utrolig god, det var en virkelig smaksbombe,så vi fant ut at den måtte vi bare ha med til bryllupet.
Så fikk vi en melonsuppe med stekt fiken og tørket spekeskinke på, som vi skulle sette opp mot gåselever. Melonsuppen var kjempegod, men gåselevern overgikk alt,så den måtte vi bare ha med til bryllupet.-
Så fikk vi cappacio (eller hvordan det skrives) av hval og en med okse, vi valgte da hvalen, den var meget spesiell og det er jo kjekt å ha noe som ikke er helt vanlig.
Etter disse rettene ba vi om en pause og da fikk vi litt pause vin, det var utrolig kjekt å bli vartet opp på den måten.
Så fikk vi tre retter servert etter hverandre,som vi skulle velge blandt det var risotto, en spagetti rett med blåskjell og caneloni. Risottoen var ikke noe wow opplevelse,selv om den var veldig god, spagettien har jeg smakt før og var villig til å ta den videre, men da vi fikk caneloni med langstekt geitekilling, ja da måtte vi bare gå for den
Etter disse tre rettene fikk vi igjen en pause med pausevin
Så fikk vi servert en wellington med okse, men hvis vi ville ha denne videre,så skulle det bli hjort i den og så en langstekt geitekilling. Vi gikk for wellington, kjempegod og hjort er det nestbeste kjøttet jeg vet om,så valget der var ikke vanskelig.
Så fikk vi en pause igjen, der vi fikk kaffe, jeg hadde lyst på irish coffe så jeg fikk det
Så fikk vi en tallerken med tre deserter på, en sjokoladefondante, en karamell panna cotta og en tira misu. Der går vi for sjokoladefondante og min mor får karamell panna cotta, siden hun ikke liker sjokolade.
Da vi gikk derfra, var jeg mildt sagt stapp mett, greit at rettene ikke var store, men det blir litt ut av det uansett, men vi var enige i at det var en utrolig herlig ettermiddag og kveld og gleder oss masse til å ha vår store dag der.
18:23
25. november 2008
Nei,har ikke fått tilbud fra det på andre steder heller og det var jo full pakke og vi betalte ikke så mye som en krone.
Det hørtes jo bare fantastisk ut da så herlig når man opplever slik service!
Sitter igjen med samme godfølelsen hver gang vi har snakket med vårt lokale også og det er så deilig å slippe å bekymre seg for om stedet er proft eller ikke!
Holder med dere i at dere valgte noe litt mer safe til første rett, hovedrett og dessert, for hval og gåselever er litt sånn at enten så elsker man det eller så hater man det tror jeg
Jeg er en av de som hater det hehehe
Greit å ha litt av hvert slik at ingen må gå sultne
Hørtes ut som en nydelig meny i hvert fall!
20:02
25. november 2008
Det er jo caleonien og wellington,som blir de rettene som en skal bli mett av,så hvis en ikke liker en eller to av de andre rettene så tror jeg nok at gjestene blir mette ja.
Ja, det er helt utrolig hvordan de er ivrige på arangerer bryllupet vårt og de har sagt at vi må komme tilbake for å smake på forskjellige is, sorbeer og slike ting,som vi vil ha til sjokoladefondanten. 😀
De er utrolig proffe der, men så legger Martha og mannen også heile sjelen sin i restauranten og maten, så jeg tror i grunnen ikke dere kan velge bedre plass, viss dere ender opp med å være der. Restauranten er jo utrolig koselig også, jeg liker veldig godt de gamle byggningene nede på kaien [smilie=wub.gif] Vi ska jo ikke være så veldig langt vekk der i fra, bare noen få bygg lengere ned i gaten, og jeg gleder meg så 😀
13:15
25. november 2008
Ja. Martha og Sakis legger virkelig sin sjel i restauranten, har alltid følt det, men synes de topper det nå altså. De er bare helt fantastiske.
22:13
25. november 2008
Ja,de gjør det de kan for at kundene skal bli fornøyde,så hvis noen er i Egersund,så er turen på Oliveto vel anvendte penger, om det er bare en liten matbit du vil ha,eller en hel middag.
Ja, jeg føler meg lykkelig, når jeg tenker på bryllupet som skal stå om snart 13 mnd til.
Høyest antall samtidige brukere på forumet var 475
Pålogget nå:
26 Gjest(er)
Hvem er på denne siden nå:
1 Gjest(er)
Toppliste innlegg:
Stavangerpar: 14664
eriksson: 7598
vanilla81: 4232
lindakbj: 4020
sizza87: 3278
Katrine: 3155
Jannicke: 2914
Medlemsstatistikk
Gjester: 2
Medlemmer: 9151
Moderatorer: 2
Administratorer: 2
Forumstatistikk
Grupper: 5
Forumer: 36
Emner: 11394
Innlegg: 176083
Nyeste medlemmer:
gurooo, Guro, tuvavb, Ellikapstad, IneThereseModeratorer: Trone: 20970, Stian og Gitte: 7804
Administratorer: Bryllupsvenner: 49, Roger: 4193
Innlegg med flest stjerner
Skriv interessante innlegg for de som planlegger bryllup, da vil du kanskje se ditt innlegg i listen over!
Siste kommentarer