Små barn i bryllupet | Alt annet om bryllupsplanlegging | Bryllupsforum

annonse-til-forumet-bryllupogfest2

Avatar

Registrér deg gjerne

sp_LogInOut Logg inn sp_Registration Registrér deg

Registrér deg | Glemt passordet?
Avansert søk

— Forum omfang —
— Match —

— Forum Valg —

Minimum søkeordlengde er 3 tegn - maksimum søkeordlengde er 84 tegn

sp_TopicIcon
Små barn i bryllupet
Emne Rating: 0 Emne Rating: 0 Emne Rating: 0 Emne Rating: 0 Emne Rating: 0 Emne Rating: 0 (0 stemmer) 
31. oktober 2012
12:57
Avatar
Medlem
Forum innlegg: 50
Medlem siden
23. oktober 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

Hva er "vanlig" med barn i bryllup? Jeg har en på 11 og ei på 4 år. De skal selvfølgelig være med i bryllupet,men hvor skal jeg sette de ved bordet? Hadde ikke tenkt å ha de ved siden av meg,for da tror jeg det lett kan bli litt mye mammamas fra hun minste icon_razz Neste dilemma er natten. Vi skal ha bryllupet på hotell,og mange av gjestene skal overnatte. Inkludert oss. Men akkurat bryllupsnatten kunne jeg tenkt meg å sove uten barna tilstede.... Hvis alle kommer i bryllupet,blir det 10 barn fra 4-15 år. Så føler ikke jeg kan belaste mine søsken og foreldre da de har mere enn nok å passe på. Hva har dere med barn gjort,eller tenkt å gjøre?

31. oktober 2012
13:12
Avatar
Gullmedlem
Forum innlegg: 2036
Medlem siden
15. juni 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

Natten må dere ha for dere selv, det samme gjelder middagen. Lei inn en barnevakt eller hva som helst, tillat dere å være brudepar akkurat den dagen. Jeg ville ikke være redd for å spørre noen om å ta ansvaret akkurat den kvelden.

(jeg har ikke barn, kun tanker om hvordan vi skulle løst det). smile

31. oktober 2012
14:58
Avatar
Sølvmedlem
Forum innlegg: 626
Medlem siden
17. april 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

Vi har en 2åring, og han satt mellom meg og mamma. Han hadde med seg favoritt traktorene sine og ble foret med favorittmat- og snacks av mormor så han tok ikke for mye oppmerksomhet fra meg. Vi hadde såpass stort lokale at det gikk helt fint for han og andre barna å løpe litt rundt når de var lei av å sitte ved bordet, i tillegg at vi hadde en liten lekekrok de kunne kose seg med.
Ettersom du har litt større barn kan det kanskje løses med ett eget barnebord? Hvis det kommer noen tenåringer kan jo de passe på dem ved det bordet?
Mamma og pappa tok han med seg hjem etter kakene/første dans så det løste seg veldig fint. Alle jeg stoler nok på at han kan sove over hos var uansett gjester i bryllupet så vi hadde ikke mulighet til å betale noen for å være barnevakt. Så vi var veldig fornøyd med vår løsning. I tillegg til at mamma og pappa + sønnen vår syntes det var stas meg en miniferie hjemme hos dem i ett par dager.

31. oktober 2012
15:19
Avatar
Sølvmedlem
Forum innlegg: 811
Medlem siden
21. oktober 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

Vi har to barn, når i gifter oss kommer de til å være 2 og 4 år. Vi skal få besteforeldrene og mine søsken til å passe på de under middag og tiden før leggetid. Når festen starter kommer vi til å ha barnevakt, skal snakke med noen venner av mamma vi har god kontakt med, og som bor like opp i gata fra oss.

Vet at foreldrene våre også ønsker å være med på hele bryllupet, derfor vi ikke spør de smile

31. oktober 2012
17:31
Avatar
Fullt medlem
Forum innlegg: 282
Medlem siden
2. august 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

Vi har to barn som kommer til å være 15mnd og 3 1/2 år når vi gifter oss. Har ikke helt bestemt hvor de skal sitte enda, men kanskje mellom foreldrene våre?

Ellers så kommer vi til å leie inn barnevakter som kan se etter ungene under middagen og etterpå. Kommer til å være en lekekrok der. Vi skal ha festen på hotell, så når det er leggetid hjelper mamma til med å få lagt dem på hotellrommet. Barnevakten passer så på dem der. De skal sove på rommet til mine foreldre.

1. november 2012
17:23
Avatar
Medlem
Forum innlegg: 50
Medlem siden
23. oktober 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

Tusen takk for svar 🙂 Alltid godt å se og høre ideer fra andre. Har tenkt at de skal ligge på hotellet,for stort sett alle vi kjenner skal jo være der. Vurderer å be "eks-svigers",da vi har ett veldig godt forhold. De er besteforeldre til han på 11,men kaller seg for besteforeldre til frøkna også. Så da kunne de vært barnevakt under både middag,kaffe og på natten. Får tenke litt mere på det,og spørre de hva de syns.

1. november 2012
18:55
Avatar
Fullt medlem
Forum innlegg: 152
Medlem siden
8. august 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

Våre jenter er 2,5 og 4,5 år på bryllupsdagen. Jeg skal spørre ei nabojente på 17 år om hun kan passe på de under middagen. Vi lager til et eget rom til de med tv, litt snacks og leker så de kommer seg unna litt hvis de trenger det. Så skal hun da selvfølgelig passe de på kvelden. Har ikke spurt enda, men vet hun kommer til å ville det!:-)
Vi inviterer ikke andre barn... Da hadde flokken blitt enorm... icon_razz

2. november 2012
08:24
Avatar
Fullt medlem
Forum innlegg: 256
Medlem siden
10. februar 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

Vi inviterte 15 barn mellom seks og sytten, og plasserte dei ved bordet, bevisst langt unna foreldra sine, men saman med nokon dei kjente godt. På den måten fekk foreldra slappe av, samtidig som barna tok ut sin beste oppførsel, og satt pent og spiste maten sin, stort sett. Og så hjalp det veldig at vi sat ved bordet berre to timar og tjue minutt.

2. november 2012
10:35
Avatar
Sølvmedlem
Forum innlegg: 445
Medlem siden
3. mai 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

Vi inviterer nok ikke med barn, men har ei datter som vil være 1 år når bryllupet står så hun skal naturligvis være med under vielsen og middag/kaker. Når festen begynner har min svigerinne sagt hun gjerne vil være barnepike, og det innebærer også natten.

Jeg tenker at dersom dine foreldre/søsken allerede har 8(?) barn å passe på, så gjør ikke 2 barn til så veldig mye. Han på 11 er sikkert nokså selvgående når det gjelder legging og påkledning, så det blir vel ikke stort de trenger å gjøre, annet enn å være tilstede og legge tilrette? Og når det er andre barn der på ca. samme alder så finner de selskap i hverandre smile

Stikk innom Til Bryllupet for stort utvalg i bryllupspynt!

Forumet tidssone: Europe/Oslo

Høyest antall samtidige brukere på forumet var 475

Pålogget nå:
49 Gjest(er)

Hvem er på denne siden nå:
1 Gjest(er)

0 aktive brukere siste 24 timer:

Toppliste innlegg:

Stavangerpar: 14664

eriksson: 7598

vanilla81: 4232

lindakbj: 4020

sizza87: 3278

Katrine: 3155

Jannicke: 2914

Medlemsstatistikk

Gjester: 2

Medlemmer: 9151

Moderatorer: 2

Administratorer: 2

Forumstatistikk

Grupper: 5

Forumer: 36

Emner: 11394

Innlegg: 176083

Innlegg med flest stjerner

 • I forum Kom i form til bryllupet!, emne Et mål langt i det fjerne.. av KatKirk (rangert 2 ganger with average rating of 4.00)
 • I forum DIY Bryllup - Kreativt Forum, emne Søstrene Grene in my heart!! (små blomstervaser) av Camomilita (rangert 2 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Alt annet om bryllupsplanlegging, emne feil i invitasjonene.. av Stian og Gitte (rangert 2 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Fortell om dagen, emne Kjære alle stressede bruder det går bra til slutt! av Gjest_M01 (rangert 2 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Tradisjoner Etikette, emne tale fra brud av eriksson (rangert 1 ganger with average rating of 3.00)
 • I forum Alt annet om bryllupsplanlegging, emne Save the date kort, når? av Endelig.2014 (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Må-Gjøres-Lister, emne Trones forsøk på kontroll.. av Trusa (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Må-Gjøres-Lister, emne Trones forsøk på kontroll.. av Stian og Gitte (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Må-Gjøres-Lister, emne Trones forsøk på kontroll.. av 220912 (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Må-Gjøres-Lister, emne Trones forsøk på kontroll.. av May-Lise :) (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
 • Skriv interessante innlegg for de som planlegger bryllup, da vil du kanskje se ditt innlegg i listen over!