Deres mening om denne som forloverkjole | Side 2 | Alt av brudekjoler, andre antrekk og tilbehør | Bryllupsforum

annonse-til-forumet-bryllupogfest2

Avatar

Registrér deg gjerne

sp_LogInOut Logg inn sp_Registration Registrér deg

Registrér deg | Glemt passordet?
Avansert søk

— Forum omfang —
— Match —

— Forum Valg —

Minimum søkeordlengde er 3 tegn - maksimum søkeordlengde er 84 tegn

sp_TopicIcon
Deres mening om denne som forloverkjole
Emne Rating: 0 Emne Rating: 0 Emne Rating: 0 Emne Rating: 0 Emne Rating: 0 Emne Rating: 0 (0 stemmer) 
4. februar 2013
14:55
Avatar
Medlem
Forum innlegg: 34
Medlem siden
22. januar 2013
sp_UserOfflineSmall Offline
13sp_Permalink sp_Print
0

De får velge det meste av utseende selv, men jeg kommer til å velge farge, syns ikke det er mye forlangt?

4. februar 2013
14:58
Avatar
Medlem
Forum innlegg: 34
Medlem siden
22. januar 2013
sp_UserOfflineSmall Offline
14sp_Permalink sp_Print
0

Sommerbrud13, skulle ønske det var så enkelt, en av dem har noe negativt å si om alle kjolene vi har sett på, virker ikke som vi noen gang kommer til å finne en kjole alle tre kan like :trist: Var mye lettere å finne brudekjolen jo icon_razz

4. februar 2013
15:01
Avatar
Fullt medlem
Forum innlegg: 117
Medlem siden
26. november 2012
sp_UserOfflineSmall Offline
15sp_Permalink sp_Print
0

Spør henne hva i alle dager hun mener da? Be henne vise deg akkurat hvilken kjole hun kunne tenke seg i fersken og klarer hun ikke det så får hun velge hva som er viktig for henne da, å få viljen sin eller at du får en fantastisk dag som du hadde tenkt deg! Som forlover skal hun jo egentlig ønske brudens beste.. syns jeg da, eller kan hun jo alltids komme som gjest?

Glad forloverene mine og meg er så enige 😀

4. februar 2013
16:24
Avatar
Fullt medlem
Forum innlegg: 120
Medlem siden
13. desember 2012
sp_UserOfflineSmall Offline
16sp_Permalink sp_Print
0

Jeg tenker at du skal være ganske lang og tynn for å få det snittet til å fungere.
Fargen er fin, forutsatt at de som skal bruke den kler den og det er det ikke alle som gjør.
Jeg tror kjolen hadde vært finere om den var knelang, og ikke gikk helt ned i bakken, for det gir teltfasong, og veldig mange vil se mye større ut enn de er.

Når det er sagt, syns jeg du skal sette deg ned med forloverne dine og si at de har all rett til å trekke seg. Du kan ikke tvinge dem til å være med på dagen deres, og dere vil gjerne ha dagen på en bestemt måte. Hvis de ikke ønsker å hjelpe dere med å oppnå det dere vil på deres store dag, da trenger de ikke å delta.
Så enkelt, og så vanskelig.
Jeg syns det er veldig trist om du lar andre styre din drøm, bare fordi de har sterke meninger og er negative.

4. februar 2013
16:33
Avatar
Sølvmedlem
Forum innlegg: 511
Medlem siden
15. oktober 2012
sp_UserOfflineSmall Offline
17sp_Permalink sp_Print
0

Huff høres ikke ut som det er lett! Føler meg ganske heldig når jeg hadde fem forlovere og bare la frem et ønske om en kjole (som jeg mente ville flattere alle) og den fargen som passet i vårt bryllup. 4 av dem kjøpte kjolen uten å nøle, selv om det egentlig ikke var den stilen de normalt bruker. 5. jenta går aldri i kjole, så den var jeg forberedt på, men hun kom i bukse og bluse og matchende detaljer wink Når alle jentene var påkledd var de også overrasket over hvor fine de var i kjolene og at en kjole kunne passe så ulike kropper!

Tror dette blir en gi og ta situasjon. Skjønner at du er redd for at de skal ta glansen, men det er du som er hvit brud og det er ingen som kan ta oppmerksomheten! Men fra en forlovers side så har vel alle sett amerikanske chick flicks med bruder som tvinger forlovere inn i grufulle bridesmaid kjoler... Vis dem at det ikke er det du er ute etter heller...

4. februar 2013
18:42
Avatar
Sølvmedlem
Forum innlegg: 445
Medlem siden
3. mai 2012
sp_UserOfflineSmall Offline
18sp_Permalink sp_Print
0

Ikke en kjole etter min smak, sett bort fra fargen - den var fin smile

Jeg skjønner ikke helt greia med å kle forloverne likt (joda, jeg skjønner at det blir en helhet i temafargene osv), og kunne aldri krevd at min forlover skulle kledd seg sånn eller slik (så lenge hun kler seg etter dresskoden - som alle andre gjester) men jeg om det.. For de som velger å gjøre det derimot, så vil jeg tro det er viktig at alle får sagt sin mening før man begynner kjolejakten. Å ha forskjellige ønsker og forventninger er så klart lov, men man må kunne inngå kompromiss, og jeg vil si at bruden har en liten ekstrastemme - det er tross alt hennes (og brudgommens) dag. Det viktigste vil jeg tro er fargen, og evt. lengden på forloverkjolen, og det burde absolutt være mulig å finne en kjole som i større eller mindre grad tilfredsstiller begge parter, f.eks. de typiske kinakjolene som fås i typ alle farger. Og for å lette på problemet dersom de to forloverne har forskjellig kroppstype kan de velge to forskjellige kjoler, men i samme farge?

4. februar 2013
21:00
Avatar
Medlem
Forum innlegg: 27
Medlem siden
8. juli 2012
sp_UserOfflineSmall Offline
19sp_Permalink sp_Print
0

Kjolen var helt ok, men om ikke forloverne selv liker de ville jeg ikke "tvunget" den på dem. Men syns helt klart forloverne må strekke seg litt også, prøve å finne kjoler i rett farge så dere kan finne noe alle blir fornøyde med wink

4. februar 2013
22:57
Avatar

Forum innlegg: 20970
Medlem siden
15. januar 2009
sp_UserOfflineSmall Offline
20sp_Permalink sp_Print
0

"Thessa" wrote: Nei jeg liker ikke heller tanken på å presse dem i kjoler, men de tar ingen hensyn til meg og de fargene vi har valgt. De ser bare på kjoler i helt andre farger, og desverre må jeg si at jeg er litt skuffa over dem som får meg til å vurdere å endre farge etter demmes smak. Det er mitt bryllup, mine farger og litt må dem nå kunne ofre seg.. Kjolen er jo ikke akkurat gyselig..

Tar du hensyn til de da? Må bare spørre for det virker som du er litt kjørt inn i brude-sporet her. Muligens det bare blir lagt frem på en rar måte av deg, men det er i alle fall slik jeg oppfatter det 8-[

Joda, det er DERES bryllup, men skal de ofre alt for deg/dere? Skal de gå en hel dag og føler seg skikkelig uvel og egentlig bare ha lyst å dra hjem og ikke være med på noe?
Hvis du snur på det da, hadde du ville vært med på noe sånn? usikker

Helt greit at forloverene ikke skal overgå bruden, det er en selvfølge, men har du hørt på de hva DE ønsker? Hatt en samtale og sett om dere kan finne ut noe sammen?
Det er ikke alle som kler alle type farger heller for den saks skyld. Skulle min forlover gått med ferskenfarget kjole så hadde hun sett ut som hun lå på siste verset på sykesenga stakkars :skrekk:

Dette er jo ikke en kjekk sak for noen av partene, vil jeg nå si. Hvis en kjole skal ødelegge både planlegging og vennskap. Det er ingen kjole verdt.

5. februar 2013
08:00
Avatar
Medlem
Forum innlegg: 34
Medlem siden
22. januar 2013
sp_UserOfflineSmall Offline
21sp_Permalink sp_Print
0

Det er ikke sånn at vi bare har sett på denne enkelte kjole i linken, og jeg har sagt at det er denne kjolen eller ingen kjole..
Vi har sett på uendelig med kjoler, jeg syns bare ikke jeg skal måtte endre farge etter dem..
Men det er min mening..

5. februar 2013
08:18
Avatar
Sølvmedlem
Forum innlegg: 811
Medlem siden
21. oktober 2012
sp_UserOfflineSmall Offline
22sp_Permalink sp_Print
0

Jeg er enig med deg om at du ikke skal behøve å bytte farge pga dem. Om man har valgt en tema farge på bryllupet og ønsker at denne skal være med på noe av klær også, så synes jeg du skal stå på ditt. Her skal brudepiker og forlovere har lilla kjoler, og heldigvis er de enige.

Men det må da være en type kjole de begge vil bruke, selv om den er i den fargen?

5. februar 2013
20:38
Avatar
Fullt medlem
Forum innlegg: 344
Medlem siden
24. oktober 2011
sp_UserOfflineSmall Offline
23sp_Permalink sp_Print
0

Hmm. Min ærlige, personlige, mening er at hvite (og særlig blonde) jenter ikke kler en slik blek ferskenfarge noe særlig godt (ok, fargen er gyselig). Blomstene på brystpartiet ble too much etter min smak, og hvis en av dine forlovere er gravide er jeg i tvil om det vil flattere hennes allerede forstørrede brystparti. Og kraftige jenter får litt "låvedør" rundt bakenden med en slik kjole (jeg har en kjole med slikt snitt, og selv om jeg bare er litt over gjennomsnittet stor så får jeg en ræv som er så bred at det gjør vondt å se på bilder av meg selv i feil vinkel).

Men smaken er som baken, det er ditt bryllup - og der må jeg smelle på enda et stort MEN: liker de ikke kjolen og dere har slitt ut dette emnet og finner ingen løsning alle tre er enige om, er det to alternativer slik jeg ser det:
1. De går med kjolene, men du betaler dem. Du kan ikke både tvinge dem til å gå med noe de ikke vil gå i, og i tillegg kreve at de selv skal kjøpe en kjole de syns er stygg. (og du kan ikke bare kjøpe kjole til en av dem).
2. Du gir dem frie tøyler (med evt. milde anvisninger i fht farge og lengde) og finner deg i at du har valgt forlovere som ikke deler din smak og din oppfatning om at du og din kommende ektemann sin store dag bare handler om det dere har bestemt dere for.

22.06.13 blir vår dag!

6. februar 2013
22:36
Avatar
Medlem
Forum innlegg: 34
Medlem siden
22. januar 2013
sp_UserOfflineSmall Offline
24sp_Permalink sp_Print
0

Vi har funnet kjoler og alle er fornøyde 😛

Stikk innom Til Bryllupet for stort utvalg i bryllupspynt!

Forumet tidssone: Europe/Oslo

Høyest antall samtidige brukere på forumet var 475

Pålogget nå:
16 Gjest(er)

Hvem er på denne siden nå:
1 Gjest(er)

0 aktive brukere siste 24 timer:

Toppliste innlegg:

Stavangerpar: 14664

eriksson: 7598

vanilla81: 4232

lindakbj: 4020

sizza87: 3278

Katrine: 3155

Jannicke: 2914

Medlemsstatistikk

Gjester: 2

Medlemmer: 9151

Moderatorer: 2

Administratorer: 2

Forumstatistikk

Grupper: 5

Forumer: 36

Emner: 11394

Innlegg: 176083

Innlegg med flest stjerner

 • I forum Kom i form til bryllupet!, emne Et mål langt i det fjerne.. av KatKirk (rangert 2 ganger with average rating of 4.00)
 • I forum DIY Bryllup - Kreativt Forum, emne Søstrene Grene in my heart!! (små blomstervaser) av Camomilita (rangert 2 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Alt annet om bryllupsplanlegging, emne feil i invitasjonene.. av Stian og Gitte (rangert 2 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Fortell om dagen, emne Kjære alle stressede bruder det går bra til slutt! av Gjest_M01 (rangert 2 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Tradisjoner Etikette, emne tale fra brud av eriksson (rangert 1 ganger with average rating of 3.00)
 • I forum Alt annet om bryllupsplanlegging, emne Save the date kort, når? av Endelig.2014 (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Må-Gjøres-Lister, emne Trones forsøk på kontroll.. av Trusa (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Må-Gjøres-Lister, emne Trones forsøk på kontroll.. av Stian og Gitte (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Må-Gjøres-Lister, emne Trones forsøk på kontroll.. av 220912 (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Må-Gjøres-Lister, emne Trones forsøk på kontroll.. av May-Lise :) (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
 • Skriv interessante innlegg for de som planlegger bryllup, da vil du kanskje se ditt innlegg i listen over!